Preverili smo, kaj so v minulem tednu počeli znani in malo manj znani Pomurci.

Danica v Bruslju, ki ji ni pri srcu

Danica Lovenjak se je zopet odpravila v Bruselj. Belgijska prestolnica ji sicer ni najbolj pri srcu, a jo vedno znova tja privabi prijateljica iz gimnazijskih let. Vedno domov odnese kakšen par čevljev, tudi tokrat pa se ni mogla upreti belgijski čokoladi, vafljem in krompirčku.

Nika Zorjan na Emi

Najbolj vroča prekmurska pevka ta hip, Nika Zorjan, je ta vikend nastopila na izboru EMA 2017 in se uvrstila v finalni nastop, ki bo prihodnji petek.

Josip čistil za brezbrižneži

Komunalec Josip Horvat je, tako kot že nešteto dni poprej, čistil smeti, ki so jih v mestnem parku odvrgli brezbrižneži. Josip je za svoje požrtvovalno delo in doprinos k čistemu in zelenemu mestu pred leti prejel zahvalno listino Mestne občine Murska Sobota.

Mišo kontrec zaželel lepo Valentinovo

Eden najbolj znanih romskih pevcev pri nas, Mišo Kontrec, je ob Valentinovem zapel pesem Ko te ima taj te nema in vsem zaželel lepo Valentinovo.

A to ni bil edini omembe vreden dogodek v življenju Miša Kontreca ta teden. Kot ponosen oče je svojega sina pospremil na maturantski ples.

S spleta

Komentarji (6)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Tujec 2

Mišo, bravo ! Dobra pesem. Meni je všeč.

S&d (nepreverjen)

Haha miso sterejli se izgledas kak ce bi bil v 1 svetovni vojni. Mrs z tvojimi prijaznami pozdravi itd. Al v resnici si sramota za cigane Mrs. Vaznjak

izjava (nepreverjen)

pozabili stenapisati ka je župan delo ;-) če je kaj pa kupuvo ali ??

Gost (nepreverjen)

Med tejmi je Josip največ vrejden.

lauraas (nepreverjen)

Lahko poje samo še na kakih dobrodelnih prireditvah.

Tujec 2

lauraas, za Niko Zorjan je Mišo Kontrec " bog i batina ", kar se glasu in glasbenih uspehov tiče. Daleč, daleč pred njo !

Starejše novice