Prekmurski glasbenik nastopa v priljubljeno televizijsko oddajo, premierno je stopil v čevlje Krunoslava Kića Slabinca.

Na POP TV se je včeraj pričela nova, že tretja sezona priljubljene oddaje Znan obraz ima svoj glas. V letošnji sezoni šova nastopa tudi priljubljeni prekmurski pevec, glasbeni samouk in zabavljač Mišo Kontrec. 

Poleg Kontreca v šovu nastopajo še Ines Erbus, Renata Mohorič, Ani Frece, Jana Šušteršič, Nejc Lombardo, Tilen Artač in Samuel Lucas.

V prvi oddaji je Mišo Kontrec prevzel vlogo Krunoslava Kića Slabinca, v katero se je po ocenah komentatorjev odlično vživel. 

Tanja je ob njegovem nastopu ganjena priznala, da jo je s čutno interpretacijo popolnoma raznežil. Ireni se je njegov nastop zdel celo malo preveč emocionalen, Gojc in Jan pa sta ga v en glas označila kot fantastičnega.

Novost letošnje sezone šova je Joker, ki tekmovalcu nudi možnost, da se naslednjič v lik iz rulete ne preobrazi on, temveč njegov slavni prijatelj, ki zanj zbira točke. Gledalcem  pri odločitvi, komu nameniti svoj glas, letos s strokovnimi ocenami pomagajo igralka Tanja Ribič, mezzosopranistka Irena Yebuah Tiran in igralec Gojmir Lešnjak Gojc. Kot četrti žirant se je ustaljeni žirantski trojici v prvi oddaji pridružil Jan Plestenjak.

O priljubljenosti oddaje priča tudi njena gledanost, saj so že včeraj zabeležili izjemno gledanost oddaje. Po podatkih AGB Nielsen, je oddaja včeraj v povprečju dosegla 20,8 % rating in kar 50 % delež.

Foto: POP TV/Miro Majcen

S spleta

Komentarji (9)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Da (nepreverjen)

Svaka Cast Miso, zelo lep Glas res. Veliko uspeha

ravnica (nepreverjen)

Super si bil Mišo, vrhunsko odpeto

Gota (nepreverjen)
Gost (nepreverjen)

Vse za slavo, spet zmanjkuje idej, avtorskega hita (po možnosti v romskem stilu) pa ni zmožen ustvarit, samo priredbe in ponavljanja, to ve vsak bedak.

nihce (nepreverjen)

Zame je znan glas ima svoj obraz le eno norcevanje iz glasbenikov v katerega se nasemijo.

dr. (nepreverjen)

Meni je bilo zabavno in na momente navdušujoče kar so nastopajoči pokazali.
Bravo!

Krunoslave (nepreverjen)

Bravo Mišo, samo tak dale. Ponosni smo na tebej.

Gost (nepreverjen)

Ena najboljših oddaj, ki jo z drago zmeraj gledava. Smeha nikoli ne zmanjka. :)

Gost (nepreverjen)

eni pa ne razmijo ne občutijo (to je pač prirojeno) pojem: imitacija! to ni norčevanje, ampak talent(eni več eni manj) pač, tou je v živo obujanje spomina na glasbenike...

Starejše novice