Osmerica tekmovalcev šova Znan obraz ima svoj glas na POP TV je tudi v tretji sezoni dokazala, da Slovenija premore dobre imitatorje.

Nova sezona oddaje Znan obraz ima svoj glas se je zaključila, kot najboljši imitator je slavil Tilen Artač.  Lik, ki si ga izbral za finalno imitacijo, je vsem znana legenda Peter Lovšin, ki sam sebi pravi kar salonski anarhist. Je uporniški karakter in tu se, kot pravi Tilen, najbolj poistovetita. Kar se tiče vokala, je moral, uporništvu primerno, bolj recitirati kot peti. Stisnjenega čela, začudenega obraza in tresočih gibov, ki jih je do potankosti osvojil pa je s svojim nastopom vse dvignil na noge. 

Mišo Kontrec, ki je nastopil kot drugi finalist, si je za zadnjo imitacijo izbral Ota Pestnerja, slovenskega pevca in skladatelja zabavne glasbe, ki ga poznamo po številnih zimzelenih uspešnicah. Jana Šušteršič se je odločila, da bo veliki finale obeležila s preobrazbo v svojega idola Princea. Priznajmo si, izbrala si je res zahtevno vlogo, saj zadostiti vokalnim in telesnim akrobacijam, ki jih je bil sposoben le on, ni mačji kašelj.  A Jani je uspelo prav to. Samuel Lucas, ki je oder ogrel kot zadnji finalist, se je prelevil v mojstra opere Andreo Bocellija. Bojda si ga je izbral zato, ker še nikoli ni pel omenjenega žanra, pa tudi zaradi posebne navezanosti na izvajalčevo pesem. 

Vseh osem imitatorjev je spremljala tudi žirantska trojica - Irena Yebuah Tiran, Tanja Ribič in Gojmir Lešnjak - Gojc, ki se ji je kot četrti žirant včeraj pridružil lanski zmagovalec Klemen Bunderla.

Med štirimi finalisti Samuelom, Jano, Mišom in Tilnom, so gledalci z glasovi odločili, da si laskavi naslov najboljšega zasluži prav slednji. Tilen Artač je tako postal najboljši imitator te pomladi.

Tudi letos je šel denar v dobrodelne namene. Tekom vseh oddaj so tekmovalci s skrito misijo pridno polnili sklad Mladi upi in v 12. oddajah zbrali kar 47.000 evrov, ki sta jih Zavod VSE BO V REDU, ki je zavod Zavarovalnice Triglav za družbeno odgovorne aktivnosti, in POP TV zaokrožila na 50.000 evrov.

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Tujec 2

Dobra oddaja, izvajalci zelo dobri. Več takšnih oddaj, ne pa neke........

oyol (nepreverjen)

Samo 50.000€ ??? Škrtlavi poptv/proplus, piz*o vejpa vsakih 10min zavrtijo reklame duge 15min + toga še 2€ skaserajo somare šteri ta zovejo ...

za nadarjeno mladino pa nemrejo prispevati poštenoga zneska

Starejše novice