Mlada Pomurka Nika Zorjan se je v tokratni šesti oddaji Misija Evrovizija pridružila osmerici, ki se bo potegovala za zmagovalko evrovizijskega cikla.

Štirje srečneži, ki so prepričali strokovno žirijo in gledalce, so se uvrstili v naslednji krog Misije Evrovizija ter se pridružili preostali četvorici, ki se bo potegovala za nastop na letošnji EMI ter preboj na Evrovizijo v Azerbejdžanu.

Poleg mlade pomurske izvajalke, so se gledalci in žirija odločili še za Nadjo Irgolič, Brino Vidic in Manuelo Brečko, osem kandidatov pa bo v prihodnjih tednih poskušalo prepričati omenjene vse do 25. decembra. Od poslednjih treh nastopajočih se bosta dva neposredno uvrstila v evrovizijski izbor EMA 2012.

S spleta

Komentarji (16)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Vipko
čevapčič na ražnje

.. super, Nika .. ;-)

.. ge san meu včeraj v načrte glejdate Misijo Evrovizijo, samo san te na sadno kupo odišo .. pa ge se sploj ne hecan .. :-))

fetola
Diklina

Bravo Nika, mi smo s tabo! Btw - odlična si bila včeraj, brez konkurence. Ne oziraj se na haterje. Vsi odlični pevci jih imajo, vzemi to kot kompliment :)

jonie

če spejvle v slovenščini je bokše ka sploj nejdemo na emo

bono1

Bravo Nika, tako se stvari streže, vsi na Evroviziji misiji so dobri a najboljša od vseh tam si ti, kar se pozna po vokalu in talentu, ki je prirojen.Odpela si najtežje pesmi popolnoma v nulo brez napak, zato si faforitka za zmago, ki ti jo privoščim.
Zato pozivam vse, da ob nedeljah zvečer v čimvečjem številu glasujemo za tebe.
Nika drži se.

pajo
LBA

faforitka XD

Milkmouse

Nika držimo pesti ka boš nas zastopala na Evroviziji

bono1

V nedeljo bomo zopet držali pesti zate, da se uvrstiš med sedem najbojših in tudi glasovali zate, itak si najboljša.

bono1

Nika drži se danes zvečer, mi pa bomo glasovali zate. Itak pa verjamem, da bo tvoj izredno dober glas prepričal sodnike in gledalce.

bono1

Nika, čestitam za današnji uspeh in uvrstitev med TOP 7, BILA SI NAJBOLJŠA MED VSEMI, RAZTURALA SI.

Sarch

Čestitke Nika! Naša favoritka si že od začetka!

bono1

Približuje se nedelja in nov nastop Nike na Misijia Evrovizija med TOP 7, držimo pesti, da bo šla Nika naprej med TOP 6, če bo treba tudi z množičnim glasovanjem.
Vseeno pa si upam trditi, da ima Nika tako dober glas, da bo šlo zlahka naprej. Dajmo Nika.

bono1

In res je Nika je prišla med TOP 6 na Misiji Evrovoziji, čestitam, gremo naprej.

bono1

Nika vse čestitke za preboj med TOP 5 na Misiji Evroviziji, danes si z pesmijo od Lady ga ga popolnoma razturala in sodniki so to opazili.

Vipko
tinka78

Sem včeraj povsem po slučaju preklopila na Slovenijo 1, ko je bila Nika na vrsti. Njen nastop mi je bil všeč, stilska preobrazba tudi. Zapela je sicer dobro, vendar mislim, da bo morala za zmago pokazati še kaj več. Čestitke za uspeh in s polno paro naprej, Nika!

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice