Knjiga za otroke Modna Ana: Zgodba o deklici, ki je imela svoj stil, bo izšla tudi v slovenskem jeziku.

Modni oblikovalec Marjan Krnjič ter model in glasbeni izvajalec Jožef Sraka, ki skupaj ustvarjata pod blagovno znamko MK Exclusive, sta po YouTube resničnostnem showu London Overdose naredila še korak bližje sanjam. Njuna pravljica je postala zgodba o Fashionable Ann oziroma Modni Ani, kot se predstavlja slovenskim bralcem. 

Svet mode navdahnil otroško pravljico

Mladeniča, ki se ne bojita novih izzivov, sta pred časom obiskovala tečaje kreativnega pisanja in v dogodkih izpred nekaj mesecev našla inspiracijo za otroške pravljice. Navdih za zgodbe sta črpala tako iz dosedanjega dela in domačega okolja kot tudi iz življenja na Otoku.

Njune pripovedi so tako seveda močno zaznamovane z modnim svetom. Kot razkrivata mlada ustvarjala, je lik Ane na primer navdahnil supermodel Naomi Campbell.

Za ilustracije je medtem poskrbela Tina Knez.

Modna Ana zdaj tudi v slovenščini

Tiskana angleška izdaja je že na voljo v spletni prodajalni Amazon, pod imenom Fashionable Ann (A Story About a Girl Who Had Her Own Style), prav tako si jo je moč izposoditi v slovenskih knjižnicah.

Modna pravljica pa bo že kmalu zaživela tudi v slovenščini. V mesecu septembru bodo Fashionable Ann izdali pri založbi Stella kot Modno Ano.

Sicer pa spomnimo, da je 26-letni Prekmurec Jožef - Joseph Sraka, javnost nedavno nase opozoril tudi s svojo prvo skladbo, priredbo velike svetovne uspešnice Skyscraper, znane pevke Demi Lovato. Več o tem v povezani novici:

Preberite še

S spleta

Komentarji (7)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Tisti (nepreverjen)

Zatau se je pa odselo v anglijo

ŠipšaNonaKebab (nepreverjen)

TOPLI BRATJE !

Ekrem (nepreverjen)

Toplo toplo nic ne ustavi, toplo toplooooo

DurexForMen (nepreverjen)

Koji će bit majka ? Predivni su

Čergoli (nepreverjen)

Yusuf Srakoper - Hot Brothers?????

LgBt (nepreverjen)

man and woman.
Maybe vegans ?

In reply to by Čergoli (nepreverjen)

...134... (nepreverjen)

nima 24 let, ja mogoče 4 leta nazaj, star je 28 let preverite podatke preden pišete...

Starejše novice