Kaj so v preteklem tednu počeli znani Pomurci?

Tako kot vedno, smo tudi ta teden pregledali, kaj so počeli znani Pomurci. Nekateri so bili zaposleni s svojimi službenimi obveznostmi, spet drugi so si vzeli čas za sprostitev.

Vlado Kreslin je po prižigu prazničnih luči otvoril Čarobni december v Mariboru. Na brezplačni koncert je prišla množica ljudi, ki so povsem napolnili Trg Leona Štuklja v štajerski prestolnici. Legendarni Vlado je tako kot vedno poskrbel za odlično vzdušje.

Prekmurska glasbenica Nika Zorjan je oblečena pristala v kopalni kadi z dvema. Družbo ji je delala tudi Alya.

Danica Lovenjak je na svojem Instagramu objavila sliko, ki prikazuje, da ima očitno kar dva snubca. Kateri ji bo ukradel srce?

Lanska udeleženka Kmetije Maja je z javnostjo na svoj facebook profil delila novo fotografijo in požela pohvale na račun svojega izgleda. Pravi, da je smeh ključ do vsakega srca.

Župan Murske Sobote Aleksander Jevšek se je družil s starejšimi občankami in občani v Rakičanu. Z njimi je tudi pokramljal, njegov obisk pa so s prisrčnim nastopom popestrili tudi najmlajši.

Donedavna miss Slovenije Mateja Kociper je objavila fotografijo, na kateri je ob njej voznik, ki spominja na slovitega Stiga.

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
haha123 (nepreverjen)

Maja Martinec prej.

Vij pa rejsan testejrate naše živce. Podjebavanje lidij na pune.

Starejše novice