Eni bodo potovali, drugi se bodo odpravili na morje, spet tretji pa bodo poletje preživeli delovno.

Poletje je čas dopustov, ki ga večina najraje preživi ob morju. Kako bodo to poletje preživeli znani Pomurci? Večinoma na morju, ob slovenski obali, na Hrvaškem ali še bolj južno v Tuniziji ali Grčiji. Vsepovsod jih bo dovolj. Pa poglejmo, kje so bili oziroma kam še odhajajo?

Danica bo obiskala vročo Tunizijo

"Kar se tiče poletnih dopustov, se vedno prepuščam spontanosti," nam je zaupala znana vremenarka Danica Lovenjak. Razkrila nam je še, da se avgusta odpravlja v Opatijo na filmski festival Solo Positivo.

Konec poletja pa se ponovno vrača v Tunizijo, kjer je že uživala v maju. Danica bo proste dni vsekakor izkoristila tudi za obisk slovenske obale.

Feri Lainšček bo odpotoval v skrite kraje

O dopustniškem času smo povprašali tudi pisatelja Ferija Lainščka. V svojem slogu nam je povedal: "Na vprašanje vam žal ne morem odgovoriti, ker potujem v skrite kraje."

Poletje bo delovno

Prleški glasbenik Samo Budna bo poletje preživel v studiu, saj snema nove komade. Sam pa pravi, da bo čas tudi za oddih.

Tudi glasbenik Dominik Bagola bo poletje preživel delovno, ker za Balladero pripravlja snemanje nove plošče v Muenchnu. Poletje pa vsekakor ne bo minilo brez morja, s punco Eriko Mohoric bosta obiskala hrvaško obalo.

Olga Belec bo odpotovala v tujino

Direktorica Hotela Diana Olga Belec pravi, da se o dopustu odloči v zadnjih dneh. Letos razmišlja o Španiji in Grčiji.

Kreslin bo odpotoval v Argentino

Gospod s črno kitaro se čez poletje odpravlja na turnejo v Argentino, kjer bo tudi obiskal Prekmurce v Bernalu. Potepal se bo tudi po Kanadi, konec avgusta pa v domačih Beltincih pripravlja velik poletni koncert.

Poletje bo preživela na igrišču

Najboljša pomurska nogometašica Mateja Zver bo tudi čez poletje ostala zvesta nogometnim zelenicam. Na začetku julija se odpravlja v sosednjo Avstrijo, kjer bo začela s pripravami na prihajajočo sezono.

Alma Merklin bo poletje preživela z družino

Poletje ne bo samo čas za uživanje, pevko Almo čaka snemanje novega videospota. Ukradla si bo tudi nekaj trenutkov za svoje najbližje, s katerimi bo obiskala Dalmacijo.

Tagi

Komentarji (10)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Sobocanecc (nepreverjen)

Olga belec?????? Znana pomurka???? Mater ste glupi jao mene

chiquita (nepreverjen)

hahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahaaa znani prekmurci mater ste pa mijmo brsnoli,kelko jih še je bole znanij od tej nekaj naštetij pa jih sploj ne omejnite.sram vas bilo!

pogrebnik (nepreverjen)

napravte anketo med slabo plačanami delavci,kama do šli in kelko dopusta majo?

asa

Olga Belec & Danica Lovenjak ha,ha dvej poznanivi Prekmurki .Tü se je nikak jako zmoto 100%

mujćin (nepreverjen)

znani prekmurki ?? wtf

Gost (nepreverjen)

Ge mo preživo v Simonovon zalive... tak či koga zanima...

portil

Znani družbeno koristni delavec Josip iz Kuštanovcev, bo počitnice preživel na Goričkem, to predvidevam, niste ga vprašali, je pa bolj znan in koristen kot Belecova, Merklinova in Lovenjakova skupaj. Vsekakor se bomo njegove vrnitve z dopusta veselili. Nekdo mora čistiti svinjarijo za nami.

olosh (nepreverjen)

a zdaj že mamo kar znane Pomurce??? :) Mislin svašta...že ta slovenska kvazi estrada je en drek vrejdan, a nej zdaj mamo poleg toga še znane Pomurce...hahahaha :) Tak kak je Tomi od Siddharte pravo, v Sloveniji nega zvezd in tak je pravilno! Edine zvezde so tiste, kere nas promoverajo v tujini, kak je Kopitar, Dragič, Kljunova itd.

Gost (nepreverjen)

Olga Belec, znana Pomurka po ton, ka v letnon čase slaščičarna odprejta samo do devete. Sramota.

Alien (nepreverjen)

So znani v smislu, da zanje vemo, pa če so nam simpatični ali ne. Nekateri so v ospredju zasluženo, drugi pa po zaslugi komolcev ali česa drugega.

Starejše novice