V BTC City so s sinočnim koncertom priljubljenega hrvaškega pevca Ivana Zaka pričeli z novo sezono koncertov.

 V zabaviščnem centru BTC City so sinoči pričeli z novo sezono koncertov. Zadnji počitniški vikend je tako popestril priljubljen mladi hrvaški pevec Ivan Zak, ki je navdušil občinstvo.

S spleta

Komentarji (15)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
šverc-komerc

rejdna kmica v BTC bijla

Dinozaver

Aplavz za organizacijo. Meli ste prosti vstop, pa te nejste pričakuvale gužve? Ali pa najti zadosta velkoga placa za narod ka ide na fešto... V takšij primeraj se razprodajo vstopnice, pa što ma vstopnico ide notri pa konec. Nej ka se 2 vri rivlejo pred vratame te pa na konci itak odidejo inan.

mig50

to je pa bil pravi
romano dij

vinicar

Glede na številno publiko me je vse nerodno pitati - kdo za boga je Ivan Zak?

siniček

keri se poko tan včeraj?????

BB

S prvin poston je povejdano vse :/

Al_Pacino

Latino Party (po slikah sodec)
:D

šverc-komerc

vinicar

valda kaj podobnoga ovomi ˝đo maki˝ali ka je že? 5 pesmi od toga 4Xremix.
zaradi takših se mi želodec obrača, od teh nastopajočih na odrih pa vse do takših pred odrom.
eno pijtanje!!!! ventilacija je bijla vužgana???

ĐingleBens

hehehe več je čarnih kak drugih :D in btw kakšo muziko pa ma tej ivane? :O

Opportunity

To ste lejko čakale ka de večina lidi čarna, glede na to ka je zak popejvo, pa še šenke je bilo.

McLaud

Ne vejn kak bi lejko komenteral te koncert. Što je te Ivan neman pojma, ka prvič čujem za njega, kak verjetno velka večijna ka je bila tam, se mi pa zdi da nekaj takšnoga kak je napisano nekaj postov prlej. No sicer so bole tam bili verjetno zato, ka je to bil zadnji vikend počitnic. Kar bi po ton takem lejko organizator predvidejval pa poskrbo kak za pijačo tak za varnost! Lidje so čakali na pijačo po petnajst minut, pa jasno ka so te že slabe vole, te šče pa kelanari tečni, kak te nede da se malo ne raztrga, pa z njega teče, pa ga vsaki gnjavi ka naročij, jes ne vem kak se te stvarij nemrejo poriktati, tak se je težko zmeniti, da pač če nede dela de šou domov prlej, pa te še pa, da pijače sfalij, jaoo. Pa nej je to zaj nikšno šifanje pa tak dale ampak se ide za nekšni red. Pohvalno ka se nekaj dogaja v toj Soboti ali za vse obstaja dokumentacija takše pa drugačne vrste, od toga kelko ljudi je lejko notri do samega prezračevanja pa tak naprej, ka ne gučijn o varnosti kera je nej bila sposobna napraviti reda, ka so jim šče na wcji kadili, na kunci so pa te itak mogli policaje pozvati. To je pravi Balkan, se vijdi ka smo v Evropi samo na paperi, pa mo tak ostali. No vsaj v plastične kupice so začali nalejvati pijačo, ka so le nej še ge kakši glaži po zraki letele. Kak omejiti vstop? JA vstopnino pa je že selekcija nekše vrste napravlena.

poko77

kakšni kmetavzari ste keri ne veste kdo je zak SRAMOTA
glede varnosti pa je res bila prava katastrofa ko so se celjani spravli na naše prekmurce so se varnostniki skrivali še dobro de se ni tragično končalo ker je en fan padel z glavo na stojalo za žoge mislim da bi organizatori morali poskerbet za varnost glede weceja pa nebom niti komentiral vsi ki ste bili tam upam da se niste zadušili

BB

... te se pa čüdite zakoj ništerni hrvaške muzike ne prebavlamo - dosedanji posti glede toga kar tipičnoga dogodka, ne dokazujejo rejsan nika kak nika pozitivnoga :(

Sicer pa tudi takši nücajo svoje "kulturne dogodke" ;)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice