Na finalnem izboru za Miss bikini, ki bo 13. avgusta oz. ta konec tedna v Termah 3000, bodo podelili tudi lento tekmovalki, ki jo bodo izbrali uporabniki Sobotainfo.

 Izbor Miss bikini, ki pozornost z brhkimi mladenkami v bikinkah vzbuja že več mesecev, bo ta konec tedna dosegel vrelišče. V Termah 3000 bo potekal finalni izbor, na katerem pa je posebna vloga dodeljena tudi največji uporabniški skupnosti v Pomurju - uporabnikom Sobotainfo.com. 

Glasujte za svojo favoritko, tisti z najvišjo oceno bo namreč podeljena posebna lenta Miss bikini Sobotainfo. Glasujete lahko do petka do 20. ure.

Fotografije preteklih izborov: 

Polfinalistke za Miss Bikini tokrat brez bikink v Murski Soboti
V Termah 3000 izbrali finalistke Miss Bikini 2011

S spleta

Komentarji (8)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
blaugrana6

Ge je pa Dajen???

Spelah

Diskvalificirana.

blaugrana6

Aja. Zaradi česa pa?

Spy

No, ka se mene tiče je to glasovanje brezsmiselno. Zakoj?

Odgovor: http://www.shrani.si/f/1h/ZP/2tT61ENO/dsfdvdfbnrh.jpg

Do tečas ka nete napravili kaj v toj smeri ka de si en osebek napravo milijon uporabniških računov in te glasuvo za eno diklino, nema smisla ka ''prirejate'' tovrstna glasovanja.

To vzemite kak dobronamerno priporočilo.

aljo

Kot si lahko opazil, so kandidatke iz vse Slovenije in glede na to, da ne spremljam prekmurskih spletnih strani, se moram seveda registrirati, če želim glasovati za svojo favoritko. To verjetno pojasni veliko število novih prijav ;)

Vipko
čevapčič na ražnje

.. kot podpornik gibanja feminizma pozivam, da ženske niso objekt in bi prosil, da jih ne ocenjujete .. :-))

BorutB

...se strinjam čevapčič, samo so pa s tem že vnaprej seznanjene in se strinjajo ka do ocenjene, še preden se sploh prijavijo ... saj je tou tekmovanje, nej ... kak jih pa te naj ocenijo? Te morejo ukiniti vsa tovrstna tekmovanja po svetu :-)

...se pa strinjam s 'Spy'em ka se na tak način da 'šviglati'. Na en account en glas, iz istega IPja pa največ 3-4 glasove, saj ne moreš preprečiti večim družinskim članom glasovanja. Oz. na en IP in en account -> en glas - kao družinsko glasovanje :-)

...težko ti je tou pipo zaprejti, regulejrati ... Krizo pa zapadne v krizo kda de mogo te pogoje sprogramejrati :-)

BorutB

..ker se gre za ogled in ocenjevanje lepote in je slika zelo zelo pomembna, so slike malo preosvetljene, več kotrasta bi potrebovale. Tudi iz teh se še da malo zategniti histogram pa bi bilo.

...tudi dobronamerno, kak pravi Spy ... za drgouč. Za slike z neke fešte je vseeno, tou pa je vseeno spoštovanja vredno. ;-)

Starejše novice