Znani hiti v novi, slečeni podobi.

 V Mikk-u so se tokrat v okviru turneje Tiho, predstavili Dan D, ki so po projektu Izštekani, kjer so se predstavili v akustični izvedbi, tokrat posegli po nekonvencionalnih, za današnji čas eksotičnih in odštekanih inštrumentih. V glavnih vlogah tako nastopajo žlica, kuhalnica, ribežen, zvončki, bisernica, ukulele, bariton ter steklenice. Izvedbe že znanih pesmi so postale tako pristne, nezlagane in neposredne,  zato so jih poslušalci spoznali čisto od blizu v njihovi najbolj 'slečeni' formi.

S spleta

Komentarji (11)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
marjetica

Včeraj sem bila na koncertu Dan D z naslovom »TIHO«. Bilo je vse prej kot tiho.
Pa če ideš na takšen koncert, ge ti vse posedi piše ka de se dogajalo in kak de se dogaja, oz. TIHO, ker je akustična varianta, te ka vam je nej jasno?!!!??

Imam občutek, da je polovica naroda prišla samo zato, ka de se lejko okoli hvalila, ka je bila na koncerti od Dan D, ka pa je na odri in muzika pa tak ni v prvem planu.

Najbolj smešno pa je bilo to, da so na koncu najbolj ploskali prav ti, keri so celi cajt naglas klepetali. Taka ti je nika več nej jasno.

Gljete, ite drugič na koncert od Jelene Rozge, tan ste lejko takšni, kak ste tu bili, pa še poslikajo vas, taka vam zadovoljijo ego. Muzika je itak nej v prvem plani.

E moji Prekmurci, sram me je bilo. :(

Klippan

@marjetica:
Ravno takšne so bile tudi moje misli, po drugače včerajšnjem odličnem koncertu.
Le da sem jaz te "poslušalce" poslal na koncert Žečiča...

vegi

Takšen koncert od Dan D,kak je bil včeraj nikak ne sodi v mikk ampak v cerkev.Tan bi bili tiho,koncept mikka je nej biti tiho ampak žurati in popevati z njimi.Očitno tou tebi marjetica neje bilou jasno...Če so oni dali zahtevo ka naj bi bilou kao "tiho"te bi si naj izbrali cerkev.
v glavnon hočemo MAJKE in Bareja,lahko so tudi MI2.

vegi

Takšen koncert od Dan D,kak je bil včeraj nikak ne sodi v mikk ampak v cerkev.Tan bi bili tiho,koncept mikka je nej biti tiho ampak žurati in popevati z njimi.Očitno tou tebi marjetica neje bilou jasno...Če so oni dali zahtevo ka naj bi bilou kao "tiho"te bi si naj izbrali cerkev.
v glavnon hočemo MAJKE in Bareja,lahko so tudi MI2.

Fingerling

Eno je žurati, pa popejvati drugo pa tračkati o xy temi tak naglas ka preglasiš izvajalca...

sonceee

Jooooj zafrustrejrani prekmurci,ka je lidgej dragi z vami,sram me je zdaj ka se spuščam sploj v takšo debato,kak lejko sploj o takših zadevah kometirate.Ka so lidje na koncerte glasno gučale pa dajte lepo vas prosim,bravo vegi te ite v cerkev pa tiho sedite.Ka takši lidje sploj hodijo na koncert če so naveličani sami sebe,ge mislin ka lidje idejo ven ka se majo fajn,ka do se veselili in smejali nej pa težili drugim ka glasno gučijo.
Preprosto:ČE TE KAJ MOTI SE UMAKNI IN NE PRIČAKUJ KA DO SE VSI TEBI PRILAGAJALI ČE TEBEJ MOTI KA SE NA JAVNON MESTI NAGLAS GUČIJ,KATASTROFA!!!

yyyeb

sploh ni važno, če si želiš žurke ali tišine. pomembno je, da se znaš prilagoditi situaciji. če se ne znaš nisi dobrodošel in pika.

BuLsHiT

vegi si siguren ka si trufo koncept mikka?

LBA

Ide se zato (v mikke pa še posebej), ka se izrazi spoštovanje do nastopajočoga pa do njegovoga dela. In meni tudi na žifce ide, kda se folk pred tejbe postave, te pa tan z družbo na velko blebeče o xy stvari, pa ti celi užitek pokvari.

Plueg

Vsaki poslusalec, keri je placo karto ma pravico uzivati v koncerti brez motnje in trackanja, se posebej te, gda se ide za akusticni, torej bole intimen koncert. Obiskovalce, keri motijo to vzdusje in ne premorejo koncertne kulture, trbej na lici mesta dikreditejrati in jin razloziti, ka se lejko idejo pogucavat kama drugan. Vec odgovornih obiskovalcov de to napravilo takoj na koncerti, menje de motecih elementov, menje nerganja in slabih izkusenj. Mene je motilo in san folki tezil, tak bi mogli vsi.
Argumente tipa "folk ide vo zurat, galamit, plesat, pit, zabavat..." pa lejko izustijo samo egoisti brez kancka empatije in zavedanja okolice v keroj so. Ka pa o fotografaj sploj ne gibin besed... ;)
i

rooskie

definitvno je ta nej sodilo zdiranje naj narod vtihne. je primitivno ven spadnilo.

mene je tuj motilo ka so zadaj klepetale, samo smo bili bole naprej, pa smo se vživele, pa odklopile tiste čebelnjak zadaj :) tak se maš kak si napraveš :)

Starejše novice