Petelinova velika pustolovščina: mahnil jo je na potep po središču mesta.

Gotovo ste slišali že za noja Franclja, ki ga po ljubljanskih ulicah sprehaja lastnik Janez Cetina. Veliki ptič je postal že pravi zvezdnik; ljudje, ki ga srečujejo v mestu, se z njim fotografirajo, predstavil pa se je že tudi na slovenski televiziji. A tudi v Pomurju imamo pernatega zvezdnika v vzponu. 

Medtem ko v prestolnici sredi mesta lahko srečate noja, v Murski Soboti za debele poglede te dni skrbi petelin. Korenjak, ki v video posnetku in fotografijah samozavestno prhuta po mestnih ulicah, je po naših informacijah pravzaprav hišni ljubljenček stanovalca v enem od soboških stanovanjskih blokov. 

Minulo soboto se je žival, kot kaže, kar sama odpravila odkrivat mesto. V dopoldanskih urah je z budnico begala tudi prebivalce v središču mesta. 

Petelin je očitno veliki ljubitelj kulture, kajti pritegnile so ga predvsem kulturne ustanove v mestu. Opazili so ga med drugim v okolici knjižnice, pred Mladinskim servisom, obiskal pa je tudi bližnjo Galerijo Murska Sobota. Morda pa je šel preverit, ali so pristojni končno uredili okolico?

Komentarji (8)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
kuča na Umagu (nepreverjen)

ovo če privabiti više turista nego 10 expanoja

veso. (nepreverjen)

gnes se bo odpravil na občino,ker je tam veliko kur

In reply to by kuča na Umagu (nepreverjen)

Kokodajs (nepreverjen)

To je znan ovomi vujšo ka ga vedno po varaši seuf vozi na biciklini not v košarici

. (nepreverjen)

Prišo je fasado pucat.

odp91322

Najboljša ponudba ...! To je daleč najboljše delo. Od moje prve plače sem prejel 32546 EUR za 4 do 5 ur dela na dan. Ne morem verjeti, kako enostavno je bilo, ko sem ga enkrat poskusil. Potencial s tem je neskončen. Vse je bilo res in je popolnoma spremenilo moje življenje.

poglej tukaj.........www.WebJob33.Com

Ho (nepreverjen)

Pou sobote se je poskrilo, ka hara kokout po sobote, eni pa so proute odstreli volkov pa ostaleh divjade.

Bindi (nepreverjen)

Inšpekcija naj ga odvzeme. Kokot nuca jato, bivanje na travi, pesek. Kakšno mora biti stanovanje toga človeka? Tu bi tudi zdravstveni inšpektor mel delo. Tou je človeški egoizem, ka si prilasti takso žival pa jo sili v bivanje za njou neustrezne okolje.

DF (nepreverjen)

kaj si ti vedno tak fuknjeni
ali samo 356 dni v letu

In reply to by Bindi (nepreverjen)

Starejše novice