Na male zaslone se jeseni vrača priljubljeni resničnostni šov Kmetija. Ustvarjalci so že pred meseci začeli iskati ustrezno podeželsko lokacijo in prav to so našli v idilični pokrajini v okolici Male Polane, pri Copekovem mlinu.

Resničnostni šov na POP TV-ju bo letos vodila Natalija Bratkovič. Mariborčanka, ki se je preselila v Pomurje. Izvršni producent letošnje Kmetije je povedal, da je ekipa pošteno zavihala rokave in v enem mesecu zgradila kajžo, hlev, bivalne prostore, trgovino. Kljub temu da se sliši enostavno, pa ni čisto tako, saj so novim objektom morali dodati starinski videz oziroma pričarati duh izpred sto let.

Zmagovalec resničnostnega šova bo prejel 75 tisoč evrov.

Brez stranišča in vzmetnic

Kot se spodobi za takšen čas, bodo tekmovalci brez stranišča in vzmetnic.
 

''Nekateri so imeli doma zelo dobro ohranjene stvari in jih niso uporabljali, so pa še vedno za uporabo. Tako je vsak prispeval nek delež in smo jim iskreno hvaležni za to. Nekaj stvari pa smo tudi kupili na bolšjaku,'' je za 24ur.com povedala scenografka. In dodaja: ''Največ težav jim bo verjetno povzročala osebna higiena, ker nimajo stranišča. Verjetno si bo vsak od tekmovalcev poskušal najti svoj kotiček za osebno higieno. Mislim, da bo za dekleta to največja težava, '' je še povedala.

Kot je še povedala tudi postelje za zdaj še nimajo vzmetnic. Zaradi snemanje bodo pri Copekovem mlinu in lovski koči do 30. novembra delne ali popolne zapore makadamskih cest.

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
tuncika

Lepo kot kulturna dediščina, samo oddajo in podobne "šove" pa je nujno ukiniti, nujno......preveč minusov ima za mladostnike.

vüjaš (nepreverjen)

Vüpan ka nete zdaj pa sakši den morili s člankami o toj kmetiji in nas obveščali gda se je keri od teh lolekov ka do sodelovali sprdno ali zđouko. Tou je itak zabava za primitivne zarukance in takši tudi v teh oddajah sodelujejo. Meni je sicer čista vseeno, če što tou gleda.... pri nas doma so itak takše stvari prepovedane..... samo gda san včasik klikno na kakšen tej vaš veleumni članek o toj Kmetiji me je srat stisnolo gda san tou čito. Še vaši članki o toj bruhanci so napisani na takšon nivoji ka resno nede za kakšoga primitivca ge slučajno preveč žmetno kaj za prešteti in razmiti.

Starejše novice