Late Night Shopping v Maximusu.

V soboškem nakupovalnem središču Maximus smo to soboto nakupovali vse do polnoči! In to v odlični družbi znane slovenske glasbenice, ob okusnih prigrizkih in pijači.

Organizator dogodka Late Night Shopping je pripravil pester zabavni program, v katerem je kot glasbena gostja nastopila ena in edina Alya! V prvem nadstropju kompleksa Maximus je energična pevka zabavala od 20. do 22. ure.

Obiskovalce so pogostili s posebno zlato penino Alya, pridelano po tradicionalni metodi, ki je drzna, očarljiva in družabna, tako kot Alya. Postregli pa so tudi s sladkimi in slanimi fingerfood prigrizki.

Ob popustih in ugodnih nakupih so k obisku vabile še degustacije, brezplačno ličenje in promocije kozmetike v Tuš drogeriji in parfumeriji Reafn, brezplačno profesionalno fotografiranje za obiskovalce, kulinarična ponudba foodtruckov Lars&Sven burgers in Kutroš kolač, ter vonj pečenih kostanjev. 
 

FOTO: Aljoša Gabor

S spleta

Komentarji (4)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
adamschule85 (nepreverjen)

I wish to say that this prodigy math game play free very pressured me to take a look at and do so! Your writing taste has been surprised me.

Jack M. (nepreverjen)

You can really see they are having such a good time. Thanks!
I think the venue needs roof replacement.

Rianne Knox (nepreverjen)

Its difficult to find informative and accurate info but here I found. Wind and Storm Restoration

Berna (nepreverjen)

You deserved it for all the sacrifices. Nce venue. Website

Starejše novice