Nika Zorjan je v začetku meseca predstavila svojo novo skladbo Fse, ka bi za Božič, priredbo znane božične uspešnice Mariah Carey All I Want for Christmas Is You. Tudi praznični december je za mlado prekmursko pevko torej precej delaven.

Urniki glasbenikov so precej natrpani in veliko je tudi potovanj. A Nika je minuli petek prejela sponzorsko vozilo Hyundai Kona avtohiše Meško, ki ji bo zdaj pomagalo premagovati dolge poti in polepšalo čas, preživet na cesti, medtem ko se vozil na različne nastope in dogodke. 

»V avtohiši Meško smo se odločili, da sklenemo sodelovanje z Niko in ji tako omogočimo čim bolj varno in udobno vožnjo. Prav z izbranim vozilom Hyundai Kona, ki je prejelo nagrado Reddot Award za najboljši dizajn pri osebnih vozilih, bo Nika pridno nabirala kilometre na poti do svojih obveznosti. Ob enem smo Niki izpolnili željo, saj smo ji predali sponzorsko vozilo, ki je opremljeno z vso najsodobnejšo opremo, predvsem pa po Nikini želji tudi z vrhunskim avdio sistemom Krell,« so zapisali v soboški avtohiši.

Kot je razvidno iz fotografij, je Nikin nov avtomobil ravno tako barvit in prepoznaven, kot je pevka sama. Zaželimo ji torej lahko le še varno vožnjo.

S spleta

Komentarji (24)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
petsto evrof sedonja (nepreverjen)

UFF pa kaa si ti nori KAK DOBER AVTO, lekar mo si ge tuj enoga KUPO

Picekkk (nepreverjen)

Meško, a se zavedaš, da je punca antireklama???
Otroci do 11 let ne kupujejo avtov, drugi pa je ne poslušajo.

lopov (nepreverjen)

Spaka v črni podobi brez obraza!!

VRANA (nepreverjen)

Ja, res je. "Slovenci lažje oproščamo lopovščino kot pa uspeh,......"
To je del izjave za "Bob leta" 2015 in še kako drži !!!

Picekkk (nepreverjen)

O kakšnem uspehu govoriš?
Kdo je uspel? Nika Zorjan?
Upam, da se šališ.

In reply to by VRANA (nepreverjen)

VRANA (nepreverjen)

Picekkk, vej pa tou je cejli point.... "Uspeh", pa naj bo majhen ali velik, pomemben ali nepomemben, sploh nima veze... Nekomu je všeč, nekomu ni, v čem je vaš problem?? Če te ne zanima, ne klikaš, niti ni treba pljuvat. V Sloveniji je trenutno zelo popularna, in to je dejstvo. Nanizala je kar nekaj uspehov, pa če vi to priznate ali ne. Konec koncev je tudi sedaj dobila v uporabo avto Hyundai Kona, kakor že letos spomladi VW Polo. Se pravi, vsaj 2 avtohiši opazita njeno prepoznavnost in uspehe, DEJSTVO !!
Kar se tiče pljuvanja, pa da je antireklama, pa ne vem kaj ne vse: ni to reklama za vas luzerje, ki nimate za burek, hehehe...
Diklina pa dela cel čas nekaj, original komade, coverje, koncerte, TV oddaje, radijske oddaje, reklame za izdelke,... Vi pametnjakoviči tudi nekaj naredite, pa da vidim, kelko sponzorskih avtov se bo vozilo po MS!!!!! Koliko presežkov v glasbi bo prišlo iz Sobote?? Ajde, da vas vidim!!!! Ajde z vašimi glasbenimi izdelki na plano, pa bomo imeli svojo sceno v Prekmurju. Obiskovalci in turisti bodo drli v Soboto: na vaše koncerte, vmes še na dobro hrano, mogoče kopanje, kolesarjenje,...... Cela regija bo imela koristi, posredno in neposredno!!
Zato vas pljuvače pozivam: Z VAŠIMI GLASBENIMI IZDELKI KAR NA PLANO !! Ne skrivajte te vaše svetovne kvalitete, umetnosti,.... pred svetom!!

In reply to by Picekkk (nepreverjen)

Picekkk (nepreverjen)

Vrana, s tabo nima smisla polemizirati. Manjka ti realne presoje, ker si verjetno njen prijatelj, sorodnik, oboževalec...
Kje v Sloveniji je zelo popularna? Dejstva prosim.
Če nekdo non-stop nekaj dela, še ne pomeni, da je uspešen.
Glede glasbenih izdelkov - a zaradi Nike Zorjan obiskovalci in turisti derejo v M. Soboto? A ima regija kaj koristi od nje?
Pa še to. Ni res, da ne "klikaš" na linke, ki te ne zanimajo. Ravno v tem je point, da izraziš svoje mnenje tudi v zadevi s katero se ne strinjaš. Seveda brez žalitev. In jaz nisem bil žaljiv, samo realen.
Napisal sem samo, da zato, ker punca vozi nek avto, prodaja le-tega ne bo narasla, ker populacija, ki vozi avtomobile ne posluša njene glasbe in na njihove odločitve ne vpliva (razen, če imajo otroci tako močan vpliv na starše, da se oni odločajo, kakšen avto bodo kupili. v kar pa močno dvomim).
Pa lep pozdrav.

In reply to by VRANA (nepreverjen)

VRANA (nepreverjen)

Picekk, z mano res ne moreš polemizirati, ker na moji strani so pač dejstva, na tvoji pa nevoščljivost. In nisem njen prijatelj, sorodnik, oboževalec,.... ne poznam je osebno in njene muzike ne poslušam (poslušajo pa moji otroci, zato tudi nekaj vem o njenih komadih!!)

1. "Kje v Sloveniji je zelo popularna? Dejstva prosim." Sem šel na FB stran: 19.12 ima 2 nastopa,
20.12. ima 2 nastopa, 21.12. ima 2 nastopa, 22.12. ima 1 nastop, 28.12., 30.12., 31.12 Ljubljana Kongresni trg... Od vseh naštetih datumov je večina izven Prekmurja, in sicer 3x LJ, Ptuj, Žalec, Vransko, Kočevje, Slovenj Gradec... To so samo prihajajoči nastopi do konca decembra. Poglej še za nazaj!!!!!!! Če jo vabijo na toliko nastopov, je to že nek pokazatelj popularnosti. Lahko si über kvaliteten, pa nisi popularen, pač nimaš špilov. Preprosto.

2. "...a zaradi Nike Zorjan obiskovalci in turisti derejo v M. Soboto?..." Seveda ne derejo turisti zaradi Nike v MS, bodo pa, ko boste vi pljuvači izdali vašo glasbo in sprožili malo revolucijo v glasbi !!! (Ne vem, če sploh prav razumeš moj namen pretiravanja?? )

3. Resda nisi bil žaljiv direktno, bolj sarkastično žaljiv. Ampak nič hudega, nisem eden tistih snežink, ki ne prenese brezveznih zbadanj

4. Da se nekdo odloči za glasbenika/športnika, da mu reklamira vozilo: DA, nekdo vidi določeno korist takega sodelovanja in to je to...... Za vas pljuvače se pa itak nič ne splača, vse je brez veze, vse je bedno, karkoli kdo dela v Prekmurju-naj si pogleda, kako se to dela v svetu baje. Pozabljate pa, da so vsi začeli "na malo", brez budgeta, ki znaša milijone.

In reply to by Picekkk (nepreverjen)

Picekkk (nepreverjen)

Tokrat zadnjič. Res nima smisla.
Tudi jaz je ne poznam osebno in njene muzike ne poslušam.
Točka 1 - Popularnost se ne meri v količini nastopov, ampak po tem, koliko na teh nastopih zaslužiš (na žalost, ampak takšna je realnost). Niko organizatorji izkoriščajo, ker gre nastopat na vsako pasjo procesijo in to praktično zastonj (verjemi - preverjeno). Samo zato, da je prisotna.
Vse ostale točke - nakladaš, nakladaš, nakladaš.

In reply to by VRANA (nepreverjen)

VRANA (nepreverjen)

Picekkk, pa tij si dosti večji butl, kak san sprva mislil, hahahaha
"Popularnost se ne meri v količini nastopov, ampak po tem, koliko na teh nastopih zaslužiš..."
Tou je pa močna kandidatka za najbolj butasto izjavo 2018, če slučajno bo izbor, hihihihi

Kda te razmečem, kak 3 dag posebne klobase, tö nekaj mutiš, pa nove kriterije izmišljuješ, hahaha. Tö pa tak glupa izjava zletij s tebej, hahahaha

In reply to by Picekkk (nepreverjen)

gostja 426 (nepreverjen)

Uspeh?! Mislin, ka je marsišto bole uspešen od nje. Pa tüdi če bi bila svetsko z nana, neje problem uspeh, problem je afnanje, izumetničeno obnašanje. Pa že nešteta predelava znanoga komada. Me zanima, če je gda plačala en sam evro za avtorske pravice. Ma srečo, ka je Slovenija tak mala, ka avtore komadov ne zvejo za tou, ovak bi že marsikeri slovenski pevec s svojo ekipo bankrotejro.

VRANA (nepreverjen)

gostja 426
Ka ti razložim, kaj pomeni cover: v času YouTube-a imaš na tisoče coverjev, posnemanj originalnega komada, to počnejo mladi. Imaš coverje, kako se igra kitara, bas, bobni, lekcije vokalov, za vsak velik hit najdeš "inštrukcije", kako so ustvarili zvok..... Za nič od naštetega ne rabiš avtorskih pravic !!! To ni plagiatorstvo, to se po naše mislim da reče POUSTVARJANJE !!! Plagiat bi bil, če izdaš komad, za avtorja pa napišeš kar samega sebe!! To pa je seveda kraja komada! Ko pa skupina uradno izda priredbo, pa pri komadu vedno piše originalni avtor muzike, besedila, aranžmaja !! In denar od priredbe gre original avtorju, oziroma kakor je prijavljeno (deleži muzika, besedilo, aranžma,...) Tak da, cover na YT, priredba na CD-ju, original komad, izvajanje komada na koncertu,..... to so čisto različne zadeve !!!!

In reply to by gostja 426 (nepreverjen)

Jesussss (nepreverjen)

Fanj avto......nemas kaj

simon j. (nepreverjen)

Pohvale AH Meško za tak pristop do kulture. Več takih akcij bi moralo biti, saj imamo vsi nekaj od tega, da skrbimo eden za druge - pa naj si bo to za glasbenike, invalide ali starejše. Z veseljem živim v taki družbi, ne razumem pa tistih, ki jim nikoli nič ne ugaja.
Eni se pritožujejo ko Romuni ukradejo stari pony bicikelj na Lendavski ulici, spet drugič ko človek pomaga človeki do boljše eksistence. Zakaj smo prekmurci skregani sami z sabo? Svet bi lepši bil, če bi manj moraliziral in več telesno gibali. Zdrav duh v zdravem telesu. Kakorkoli, Niki Zorjan in AH Meško želim lepe praznike, upam na dosti ljubezni tudi za vse ostale.

Kulturnik (nepreverjen)

Kaj pa ima Nika Zorjan skupnegavs kulturo?
Pojasni prosim.

In reply to by simon j. (nepreverjen)

VRANA (nepreverjen)

Kulturnik
Nikina glasba je popkultura, gre za kulturo namenjeno najširšem občinstvu za simbolično ceno.

Kaj pa imaš ti skupnega s pametjo? Pojasni prosim.

In reply to by Kulturnik (nepreverjen)

Mesko345 (nepreverjen)

Vec v zivljeni nebom avtoja vzel pri njih!!!!
Bruhhh!
Po eni strani avto senkajo v uporabo taksnim spakam, po drugi strani pa fintejrajo 100na uro.

xxxyyyzzz (nepreverjen)

Kelko pa si ti autov v življenji pri njih kupo? Če te tou moti te nemreš nigi kupiti. Vse avtohiše namreč tou delajo. Mater enim faušija na velko dela.

In reply to by Mesko345 (nepreverjen)

Nikalo (nepreverjen)

''Mišo Kontrec pripravlja nepozaben koncert''
Tau je tau,Jheyyy, miso ti bos ga prvi biu...:)
Kelko placajo ka prides:)

Koffee (nepreverjen)

Pa nej od posedija tuj neksi avto dobila?

gost664789 (nepreverjen)
Gucje (nepreverjen)

Jao, brate. Skoda, ker na avtu ni podoba njenih tatojev.

Matejko (nepreverjen)

Pa tao dovoljeno, vejpa zaletavali do se kda do tao florescenco v kmici vidli

Gesipa (nepreverjen)

Bins je biznis, vsaka cast ah Mesko in Niki Zorjan......tak delajo tou uspesni

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice