Čarobni večeri na Skritem dvorišču se nadaljujejo.

»V iskanju sanj« je projekt mlade jazzovske pevke Ane Čop, ki se je odločila, da se bo tokrat posvetila aranžiranju slovenske glasbe.

Projekt zajema izbor Aninih najljubših slovenskih skladb, ovitih v jazzovske zvoke. Polovico repertoarja sestavljajo skladbe, ki so že nekaj časa v njenem življenju in so ji zelo blizu, za ostalo polovico pa je izbrala bolj raziskovalni pristop. Dotaknila se je tako slovenske popevke, ljudske pesmi, poezije, popa kot manj znane novejše slovenske glasbe. Tokrat bo projekt predstavila z razširjenim programom, ki vključuje tudi skladbe s širšega balkanskega območja.

FOTO: Jan Vitez

Komentarji (10)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
En (nepreverjen)

Narod scej spate one pa tan svirajo..

Dwrro (nepreverjen)

Lekar s kurami odis spat. Odseli z varaša, ka boš dunok lejko šou spat pravi čas.

In reply to by En (nepreverjen)

sosed iz bloka (nepreverjen)

Dwrro............... Če te zanima smo eni dosti prej začeli tu blizu v blokih živeti,kot so si izmislili to posrano dvorišče .To preseliti na BTC ali pa na betonsko ploščad

In reply to by Dwrro (nepreverjen)

Hhh (nepreverjen)

Ka ma to veze gda je sto priso? Po eni strani bi meli razvito mesto, po drugi se pa bunite za vse kar se dogaja. Kak zaj? Ka bi meli?

In reply to by sosed iz bloka (nepreverjen)

sosed iz bloka (nepreverjen)

Hhh............. In to sranje od lajanja ponoči je tebi razvoj mesta ? Bogme če imaš aparat za vűja je nekaj zelo na robe z tabo .In to je muzika ?Halgato so 1000 krat boljši

In reply to by Hhh (nepreverjen)

Hhh (nepreverjen)

Torej te ne moti glasba ampak te moti kvalitetna glasba. Huh, tu boš pa težko zvozo. Odseli se, ti predlagan. Čim prej. Pa de lepše in tebi in nan.

In reply to by sosed iz bloka (nepreverjen)

očaljaš (nepreverjen)

[email protected]@@ Ta galama in jamranje ne sodi v center mesta . Selo se boš ti in to dvorišče verjemi .Bomo poskrbeli ,da se to pakira iz mesta .Tudi v Kocljevi so dosegli, da ni več tam drsališča . To naj deklica seli k sebi na dvorišče .

In reply to by Hhh (nepreverjen)

Hhh (nepreverjen)

Itak....

In reply to by očaljaš (nepreverjen)

Hhh (nepreverjen)

Ne ven če nišče od teh mladih umetnikov nemre neka svojega napraviti? Vsi samo nekše priredbe že mio slišanoga špilajo.

hirci (nepreverjen)

Postavijo 20 stolcov po tem pa pijšejo koliko ljudi je bilo in ,da je bilo vse zasedeno .Budale .To losati ta ven iz mesta

Starejše novice