Minulo nedeljo je na gradu Grad nastopila pevka Manca Izmajlova in virtuoz na violini Benjamin Izmajlov.  Koncert sta naslovila Zvezde na nebu žare in ga posvetila slovenski pesmi.

Manca in Benjamin Izmajlov sta glasbena umetnika in ambasadorja slovenske kulture po svetu. Manca je mednarodno uveljavljena pevka, mož Benjamin pa virtuoz na violini. 

Večer pol čustev

Bil je večer poln čustev in veličastne glasbe, napolnjen z ljubeznijo in s predanostjo do glasbe in sveta okoli sebe. Zbrani so lahko slišali slovenske pesmi.

Repertoar je med drugim obsegal ponarodele pesmi kot so Kje so moje rožice, Regiment po cesti gre ter domoljubne zborovske pesmi Lipa, Domovini, poleg njih pa tudi najlepše samospeve ter veliko število pesmi iz obdobja zlate slovenske popevke in znamenitih filmov (Tam, kjer sem doma, Lastovka, Poletna noč, Dan ljubezni). Manjkali niso niti napevi iz zapuščine Slavka Avsenika in Lojzeta Slaka (Čez zelene trate, Nabrala bom šopek cvetja, Zvezde na nebu žare, Kje mamici bi rož nabral). 

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
gun30528

Najboljša ponudba ...! To je daleč najboljše delo. Za prvo plačo sem prejel 32546 € za 4 do 5 ur dela na dan. Ne morem verjeti, kako enostavno je bilo, ko sem poskusil. Potencial s tem je neskončen. Vse je bilo res in popolnoma je spremenilo moje življenje. Glej tukaj >>>> www.WebJob33.Com

Starejše novice