Po soboškem lokalu so se razlegale nepozabne uspešnice Amy Winehouse.

Skoraj sedem let mineva, odkar se je od nas poslovila velika Amy Winehouse. Medtem ko se je pevka in tekstopiska, za katero je bila 23. julija 2011 usodna zastrupitev z alkoholom, pridružila klubu 27, njena glasba živi naprej. In delček njene magije so sinoči pričarali tudi v soboškem postapokaliptičnem steampunk baru.

V Bunkerju se je namreč slovenskemu občinstvu prvič predstavila edinstvena skupina Amy's House - Tribute band to Amy Winehouse, ki je dodobra razburkala soboško hišo rock & rolla.

Amy Jade Winehouse se je v zgodovino zapisala predvsem s svojim močnim vokalom in eklektično zmesjo glasbenih žanrov, na primer jazza, soula in R'n'B-ja. Kot prva angleška pevka je osvojila pet Grammyev, za najboljšo novo pevko, najboljšo izvedbo leta in najboljšo pesem leta. Temu je leta 2007 dodala BRIT nagrado za najboljšo angleško pevko in nomnacijo za najboljši britanski album, sledile pa so še številne druge nagrade.

Nekaj utrinkov z včerajšnjega dogodka smo za vas zbrali v fotogaleriji.

Foto: Aljoša Gabor

S spleta

Komentarji (4)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
looooool (nepreverjen)

ka to za Klovnov?

VRANA (nepreverjen)

Što spitavle, bakterija?

In reply to by looooool (nepreverjen)

Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

Busybee, kako si ? Pri NIKI si pogorel !

In reply to by VRANA (nepreverjen)

Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

Bakterija -največji lopovi napravijo neverjetno male napake, na podlagi katerih jih dobijo. Jaz sem tebe že zdavnaj spregledal. In mislim, da nekaj drugih na tem portalu tudi. Sramuj se. GLEDE GLASBE : vsakomur svoje - naj vsak posluša tisto, kar mu je všeč.

In reply to by VRANA (nepreverjen)

Starejše novice