Tradicionalna zabava Kluba prekmurskih študentov bo v ljubljanski festivalni dvorani 23. februarja

Letošnja Bujta repa bo potekala v sredo, 23. februarja. Prireditev je sicer običajno potekala v decembru ali januarju. Letos pa so se organizatorji odločili za študentom bolj ugoden termin, in sicer po izpitih. Prireditev bo ponovno v atraktivni Festivalni dvorani na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Ob 20. uri se bo Bujta repa pričela s pristno prekmursko večerjo, med katero bo nastopila zasedba Nubira. Od 22. ure naprej pa bodo nastopili skupina Plamen, Sončna uprava in Jože Činč s skupino D'Kwaschen Retashy. Za plesne viže bo skrbel Črt DJ.

Karte na voljo od sobote naprej

Vstopnice bo od te sobote naprej že možno kupiti v predprodaji, in sicer na sledečih predprodajnih mestih: Ljubljana (K4 - Metropol), Maribor (Štuk) in Murska Sobota (Pomurski študentski servis). Cena vstopnice za člane Kluba prekmurskih študentov brez večerje znaša 5 evrov, z večerjo pa 9 evrov. Za nečlane cena vstopnice brez večerje znaša 8 evrov, z večerjo pa 13 evrov. Na dan prireditve bodo na voljo zgolj enotne vstopnice brez večerje za 10 evrov. Prav tako bo organiziran avtobusni prevoz na relaciji Murska Sobota - Maribor - Ljubljana in nazaj.

Bujta repa - nepozabna zabava Prekmurcev v Ljubljani

Bujte repe se vsako leto udeleži veliko število študentov iz vseh koncev Slovenije, saj prav Bujta repa slovi kot ena najboljših študentskih zabav v Ljubljani. Vsako leto se zbere okrog 1200 obiskovalcev. Z Bujto repo si Klub prekmurskih študentov poleg druženja Prekmurcev v Ljubljani prizadeva promovirati in tudi navdušiti druge študente za prekmursko kulinariko in kulturo.

Spodnje fotografije so nastale na lanski Bujti repi.

S spleta

Komentarji (10)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Direktna

Eh, na Bujtoj more Kreslin biti. :(

drotmantraš

pa ka je kreslo-šef šefova, ka je vsakšo leto glaven na bujti...?
on je že za penzijo,oz, cankarov dom - naj mlajši malo razturavlejo, nej?

Daddy_Cool

Bujta repa je postala snobovska žurka in zbirališče politične kvazi elite. Menza litostroja je bila tista prava bujta repa!

Tori

Študenti plačuvlemo, ka politiki pa wannabe pomembneži šenki gejo. Drugoga haska od toga tan nega.

Rajši bi pejneze raztalali med študente, pa bi več haska bilo kak od teh klubov

hilic

Šau san 2x - zdaj pa več nej. Na slikah so večino lidje ka nemajo vezo z študijon in študenti. Odijo zatau ka se kažejo:(
Ob takšni skupini pa mi še do muzike neje. Neven škoda keša in časa:) Sponzor manipulacijskim študentskim klubam pa tudi neščen biti.
BV

Vipko
tinka78

S tem, da bujta repa ni več navadna pivska žurka v Litostroju ni nič narobe. Tisto tako ali tako ni bilo ničemer podobno, v festivalni dvorani pa ima prireditev vsaj nek nivo in je res druženje prekmurskih študentov. To da se tam pojavljajo politiki in po torijevo wannabe pomembneži pa po moje ni tako slabo. S tem dajejo dogodku neko težo, kar privabi tudi sponzorje.
Če se spomnim kako je Bujta repa zgledala v časih, ko sem jaz začela študirati...

LBA

Bokše že kak ka je na gibanice v Maribore Alya bila...

hilic

tinka78
Ka ti delas v kakšon študentskon klubi ali kaj podobnoga? Vedno maš takšne -wannabe na nivoju komentarje-
Saj če si nej več študentka oz. če si nehala študirati potem več nevejš kak je zdaj:)
In BTW moji starši so šli študirat in so uspešno doštudirali in kak je te na nivoju bilau se lejko zdaj skrije. Malo si pogledni slike kakšni folk zdaj pride:)

KitKat

1. retaši do kul
2. kreslin, alya pa tabu so tak fsako leto na repi ali gibanci tak ka jih več neščemo!
3. meni je zadeva kul, predvsen ker lejko poven ka je v MBji na Gibanci ponavadi več naroda kak na keroj koli drugoj zadevi ka se dogaja na Štuki.
tinka89..predvidevan ka slepaš po teh 10. zgornjih slikah kak je zaj tan. študentje so pač bilij vedno iste in do vedno iste ostali. nede prišlo obdobje gda samo na 1x več nikomi nede ka bi namesto na koncerte odo v opero in fse ka spada cuj. tak pač je.

quovadis

"Bujta repa" and "D'Kwaschen Retashy" ?!
I love the originality of the names. Great job!

Starejše novice