Največja prekmurska zabava v Ljubljani, ki jo prireja Klub prekmurskih študentov, bo letos v znamenju stote obletnice priključitve Prekmurja in združitve prekmurskih Slovencev z matičnim narodom.

Bujta repa bo potekala v sredo, 13. marca 2019, na zdaj že tradicionalni lokaciji, in sicer v Festivalni dvorani v Ljubljani. Prireditev se bo začela ob 19. uri s svečano večerjo, ki bo trajala do 22. ure.

Večerjo bo ob zvokih cimbal, saksofona, harmonike, bobnov in kontrabasa popestrila skupina Prašnati. Po večerji, ob 22. uri, bodo za nadaljevanje večera poskrbeli Veški dečki, ki bodo množico zabavali vse do 23.30. Po dobrem začetku zabave bo na odru vse do 1.20 zjutraj publiko razvajal Vlado Kreslin z Malimi bogovi. Za konec letošnje Bujte repe pa bo z obiskovalci vse do zgodnjih ur norela skupina Kingston

Poskrbljeno tudi za prevoz

Do Ljubljane je organiziran tudi avtobusni prevoz, in sicer iz Murske Sobote in Maribora, če bo vsaj 10 prijavljenih, pa tudi iz Lendave. Odhod iz Murske Sobote bo ob 16.00, iz Maribora pa ob 16.45, povratek iz Ljubljane pa bo ob 3.45.

Ker je število vstopnic omejeno, si vstopnice in vozovnice priskrbite čimprej! Študenti si lahko svojo vstopnico zagotovijo za 5 evrov, cena neštudentske vstopnice pa znaša 8 evrov. Na dan dogodka bo cena vstopnic za vse enaka, in sicer 10 evrov.

Podarjamo dve brezplačni vstopnici

Dva srečneža pa se bosta na najboljšem prekmurskem žuru v prestolnici zabavala povsem brezplačno! V sodelovanju s Klubom prekmurskih študentov smo namreč pripravili nagradno igro, v kateri poklanjamo dve brezplačni vstopnici:

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice