Danes teden prihaja v Mursko Soboto ekipa iz najboljšega bara na planetu.

Naslednji teden v Mursko Soboto prihaja ekipa iz resničnostnega šova Bar na Planet tv. Barovka Suzana nas je obvestila, da bo z Emijem in Joelom obiskala domačo Mursko Soboto.

Vabljeni na Trg kulture v središču Murske Sobote

BARovci bodo prispeli v Mursko Soboto v petek, 22. maja, okrog poldneva in se bodo z vami družili vse do poznih ur. Suzana obljublja nepozabno zabavo, za katero bo poskrbele domača skupina Zlata žila. Obetajo se zanimive igre in veselo druženje z BARovci.

Tagi
bar

Komentarji (13)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
kanžor

Joj naj rajši ne odijo de boukše

pač_eden (nepreverjen)

Gda san to prešto san dobo zlato žilo :P

prekmurje zbudi se (nepreverjen)

Zdaj mi pa že ide malo na k....c, tou blatenje Suzane, čeprav ima vsak pravico do svojega mnenja. In sicer navedo bom nekaj argumentov, zakoj bi bole mogli podprejti Suzano in gledati na stvar s pozitivnme širše strani.
Sam osebno je ne poznam, tak ka je nemo hvalo zaradi kakih osebnih vezi.
1)Suzana v baru predtavlja tudi našo pokrajino prekmurje in je tou tudi reklama za naše gospodrstvo , posebno turizem,
2)Suzana je zdaj tudi vzor marsikateri deklici in dečku in s tem dober motivator za mlade, da bodo tudi oni imeli več poguma v življenju, ko se bodo odločali za poklice, predvsem iz medijskega področja,
3)Navsezadnje je lepa in urejena diklina, na katero bi mogle biti najbolj ponosne prekmurske dikline, ka jim vsem dodatno dviga rejting v cejli sloveniji.
Zključek:
lepou bi bilou, da jo 22 maja pridemo podpret v čim večjem številu, kot osebo ki predstavlja tudi prekmurje in dela reklamo za našo pokrajino in v bodoče tudi možno za kake naše gospodarske panoge posebno turizem.

gfhfg (nepreverjen)

@prekmurje zbudi se

Pri prvi točke san se stavo pa dale nemo čito... Kratki odgovor: Ona tan z drujgimi spletkari (vsi tao delajo) pa nika pametnoga ne delajo! ges če be bil recimo direktor v Kopre, zaradi ene Suzane ziher nebe Luke Koper selo v Prekmurje :)

Landini

Ti si bolj ambiciozen od Kitajcev. Morje bi pripeljal 250km v notranjost. Glede mnenja se pa popolnoma strinjam s tabo.

In reply to by gfhfg (nepreverjen)

Prekmurec11111111 (nepreverjen)

@prekmurje zbudi se
Kaksni vzor je ona lejko? Moji hcerki prosim ne ka ce de mi hcerka taksna sponzorusa/k.... Za pejneze se je odpoven... Zdaj nas ze nasi promovejrajo! Katastrofa zato smo tu ge smo!

prekmurje zbudi se (nepreverjen)

Za slovence pa tudi za prekmurce je sploj značilno ka ne vejmo dostakrat izkoristiti zašenki reklame. Že če poglejdnemo hrvate,bosance ali srbe lejko vijdimo kak oni znajo dobro reklamjrati svoje glumce in pevače , tudi če so večkrat nej kvalitetni . Včasih ma njuf pevač samo en hit v življenji pa lejko s pomočjo dobre promocije lepou živej cejlo življenje.

enapač (nepreverjen)

meni je pa čista vseeno za to suzano, glavno ka emi pride. ka on ber povej naglas ka si misli, ka šče, ka dela, ka taktizera, ostali pa mutijo oz. recimo suzana je tan ge njoj najbole paše. tak je kak ovca, najprle malo z emijon, te z joelon, zaj pa z emijon, skos se neka mota, kda njoj nešče nekaj povej samo kima ali razmi pa nej nič, pa namesto ka bi prekmurski gučala, v svojon domačon slengi ona neka tan z dejstvi modruvle, ka je že tak dosadna. vsakša druga rejč njoj je dejstvo je.
@prekmurje zbudi se, ona nan diklinan nemre biti noben vzor, ker 1.: nema nobene splošne razgledanosti, 2.: čeprav je naredila zdravstveno pa končala študij na ekonomskoj v soboti dvomin ka ona kaj dosta pomni (recimo primer kda je tošlin v hladilnik dala in je za polog pravila sledeče: bom pokrila s svojimi stroški - tu je tak mimo vdarila ka glava boli) in 3. če je ona nekša miss bikini pa neven kakša lepotica, bi te lejko pomnila ka je nej zdravo pa čedno iti z make upon spat oz. ležat + oblači se medzmes kak da nebi mejla pojma ka je najbole v modi. samo svojo rit nastavla pa šče s svojo zunanjo podobo očarati moške, ka spasi svojo guzico. vglavnon meni osebno antipatična, nerazgledana, neprivlačna v faci pa karakteri nasplošno.

divjejabolko

"Če že nimaš v glavi, imaš morda med nogami!"

- citat neznane osebe

E-Den (nepreverjen)

Tej Bar je nej nika drujgo kak ena velka ku***rija. Naj ostanejo tan ge so, nej trbej še toga sr**ja v prekmurje.Eden bole antipatičen kak druge.

dfsgfgf (nepreverjen)

pa tau je totalna bedarija....sami sebe delajo bedake večje kak so plus toga se pa še kurvajo tan

Pitt Brad (nepreverjen)

Škoda ka Ivona ne prijde, ka bi njoj svojoga maloga kolego predstavo.

bljak (nepreverjen)

Pitt Brad Ivona pride,me pa zanima,če de jo štoj pito ka ma ona proti PREKMURJU ?To ka san nazadnje vido pa slišal bi jo moralo sram biti in se upravičiti ali znan ka to od nje nemo čuli majke mi.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice