V BTC Kegl City je sinoči nastopil ansambel Donačka, ki je poskrbel za nepozabno vzdušje.

 V sobotni noči je za super vzdušje v Kegl City-ju z glasom in stasom poskrbel ansambel Donačka, ki na slovenski glasbeni sceni zabava že dobrih sedem let. Navdušili so s svojim prepoznavnim slogom neklasičnega kvinteta, katerega posebnost je violina ob kontrabasu, kitari, klavirski harmoniki, klarinetu in štiriglasnem petju.

Za ogrevanje je poskrbela predskupina Blue Planet.

Avtor: Matej Bencak

S spleta

Komentarji (5)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
mixer

Zresnite se že enkrat in nehajte pisati vsak teden, ka se je dogajalo na enih in istih krajih. Kaj vam tak dobro plačajo? Še posebno pa, kaj se je dogajalo v Nedelici, kjer so itak vsak teden eni in isti hrvaški pevci.

McLaud

Majster pozabo si ka se nindri indri nikaj ne dogaja. To je na žalost vse v ton konci Slovenije. Zaj kakši privatni partyji pa nikoga ne zanimlejo, če glij ka bi znali bole zanimivi biti za viditi :)

jojo2404

Mixer.. drujgo ne delaš. kak ideš od portala do portala, eno pa isto pijšeš, oz. šimfleš... Či se ti novica ne vijdi, jo ne beri...

mixer

Saj takšni vsebin ne berem, pa še marsikdo, ki ga poznam ne. Samo očitno se o drugi temi v nedeljo ne piše. Pišejo pa pač za takšne, ki radi berete rumeni tisk. In takšnih očitno ni malo.

MAGNETICMAN

MIxer zakoj pa te komentiras ce ne beres ?

Starejše novice