Kljub kislemu vremenu Alenka Godec na Trgu kulture pričarala nepozabno vzdušje.

Nepozabni nastopi v sklopu Soboškega poletja se vrstijo en za drugim. Včeraj je sicer z nekaj zamude zaradi dežja na oder stopila priznana slovenska pevka Alenka Godec, ki letos praznuje trideset let glasbenega ustvarjanja. Kislo vreme ni pokvarilo odličnega vzdušja na Trgu kulture, Alenka Godec pa ga je s svojim glasom naredila še posebej čarobnega. Poskrbela je tudi za presenečenja sestrama dvojčicama, ki sta praznovali rojstni dan. Več v posnetku.

Alenka Godec je začela na Pop delavnici 88 s skladbo Tvoja. V tem času je izdala enajst samostojnih albumov, od tega dva z Big Bandom RTVS. Sodelovala je na številnih festivalih in z odličnimi glasbeniki, dobila je lepo število nagrad. V zadnjem času je Alenka še razširila polje svojega delovanja in se odlično znašla v vlogi Rosie v slovenski različici že tri leta redno razprodanega muzikala Mamma mia!.

Odlični in prekaljeni glasbeniki

Alenka bo jubilejno leto zaznamovala s številnimi koncerti v spremstvu zasedbe odličnih in prekaljenih glasbenikov, kot so Jani Hace, ki ga najbolj poznamo kot kitarista skupine Siddharta, Robi Pikl, ustanovitelj skupine Manouche, Miran Juvan, ki ga poznamo tudi kot glasbenega producenta legendarne predstave Moped show v živo ter David Morgan, ki za bobni sedel tudi v skupini Avtomobili.

FOTO: Jan Vitez

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Jebiveter (nepreverjen)

Izredno lepe in kvalitetne fotografije...kapo dol

wtf2 (nepreverjen)

Ne pretiravajte. Ali sploh veste, kaj je to NEPOZABNO...
Vso to pomursko poletno zabavno sranje je bigbullshit za vikendpijance in ovce, ne pa "nepozabni večeri".
Nihče se jih že jutri ne bo več spomnil, razen županov, ki si s takimi drekci kupujejo mesto pri koritu.

Starejše novice