V soboto, 9. aprila, je Plesna šola Zeko v Hotelu Diana organizirala že 6. mednarodni Zumba party.

V Hotelu Diana je zumbalo preko sto rekreacije željnih iz Slovenije in Hrvaške. Predstavilo se je 11 domačih in tujih inštruktorjev. Tokratnemu dogodku so dodali še Šport fest skupinskih vadb, ki je potekal dopoldne, in sicer so bilo na programu različne vadbe: Metabollic effect pod vodstvom Tadeje Markoja Zečević, Step Aerobika, pod vodstvom Anite Hiršl in Pilates pod vodstvom Ive Trplan.

Ekipa Plesne šole Zeko pripravila vrhunski dogodek

»Dogodek smo iz velike športne telovadnice preselili v prelepo hotelsko kongresno dvorano, kar se je izkazalo za zelo odlično potezo, saj je bil ambient odličen. Letošnja novost je bil jutranji Šport fest oz. maraton skupinskih vadb,«  pojasnjuje Dejan Zečević iz Plesne šole Zeko.

Glede na to, da so to imeli na programu prvič, so z udeležbo zelo zadovoljni, še posebej, ker je to namenjeno rekreativcem, vadečim, ki  obiskujejo različne vadbe in niso navajeni, da oddelajo dve ali celo tri ure zaporedoma.

Odziv je bil odličen, predvsem zato, ker so bili veseli, da so zdržali vse tri ure. Sicer namen tega dogodka ni, da zdržiš vse vadbe, ampak druženje, spoznavanje novih korakov, vadb. Kako uro delaš, potem malo počivaš, se sprehodiš med stojnicami naših pokroviteljev, poklepetaš s prijatelji iz drugih krajev in potem nadaljuješ, koliko se ti ljubi.

"Naslednje leto želimo Šport fest razširiti in ponudili večje število različnih vadb. Zumba party je tradicionalno privabil veliko obiskovalcev, ki so tri ure migali ob zvokih latino glasbe in energičnih inštruktorjih. Naši pokrovitelji so poskrbeli za odličen spremljevalni program, plesalci Plesne šole Zeko pa za vrhunske nastope,« še sporočajo iz Plesne šole Zeko.

FOTO: Plesna šola Zeko

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice