Nasilne proteste, ki so se na ljubljanskih ulicah dogajali v četrtek, so ostro obsodili tako iz koalicije, kot tudi iz opozicije. Petkovi protestniki so se od tega protesta distancirali, na družbenih omrežjih pa je tudi Zlatko pojasnil, zakaj ga ni bilo.

"Zanimivo, kako nekatere zanima, zakaj me ni bilo na protestih. Odgovor je enostaven: ne hodim na proteste, ki jih po tihem organizira Janez Ivan Janša brezmadežni in njegov prijatelj Aleš Hojs. Ne nosim tistih mask, zaradi katerih je gospod Gale ostal brez službe. Ne podpiram nikakršnega nasilja, niti, da se meče kocke na policiste niti, da policisti mečejo poštene državljanje na tla, še posebej pa ne žensk. Kakorkoli že, policisti vedno lahko stopijo na stran naroda, narod je pa že na strani policije."

Četrtkove proteste, kjer je bilo poškodovanih kar 15 policistov, 5 jih je poiskalo zdravniško pomoč, tarča napadov so bili tudi novinarji, so poleg Janše ostro obsodili tudi ostali.

Zlatkov namig, da naj bi bil za proteste odgovoren sam premier Janša, so podprli tudi nekateri člani opozicije. Luka Mesec iz Levice je dejal:

"To me precej spominja na leto 2012, ko je razpadala takratna vlada Janeza Janše. Janša se je poskušal na oblasti obdržati z vnosom provokatorjev, ki so izzvali spopade s policijo na protestih in s tem naslikati podobo nasilnih protestnikov in opozicije. Končalo se je s padcem vlade in tokrat ne bo nič drugače."

Z njim so se strinjali tudi na LMŠ:

S spleta

Komentarji (67)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
yekolt (nepreverjen)

hehe, zato pa hodi njegov varnostnik. edini razlog je, ker je vedel, da bo provokacija in nasilje in ga je strah da bi dobil kaksne batine. pusy, mocan le na jeziku.

Zlatko z lopatko (nepreverjen)

ja plešem striptiz v nočnem kljubi

In reply to by yekolt (nepreverjen)

Alenka Buzerantovšek (nepreverjen)

a potem takem si ti umetnik

In reply to by Zlatko z lopatko (nepreverjen)

Zlatko z lopatko (nepreverjen)

ja jaz sem umetnik

In reply to by Alenka Buzerantovšek (nepreverjen)

Karl Marx (nepreverjen)

čuj ti izrodek Marsizma
če si umetno spočet
še ni rečeno da si umetnik

In reply to by Zlatko z lopatko (nepreverjen)

kulrrtin (nepreverjen)

zakaj bi nas sploh zanimalo, kje se giblje ta kvazi umetnik, ki zivi na racun vseh, ki placujete davke?

ToneB (nepreverjen)

Ta isis Zlatko naj gre nazaj Irak, ne pa da bo SLO delil pravico. Te pretepe režirate vsi stalinisti...spizdi od kod si prišel, kdo pa enega duševno moteno osebo potrebuje...Hranite SLO narod, pa rad sral po ljudeh in jih pretepal....

Antifriz (nepreverjen)

Točno tak.

In reply to by ToneB (nepreverjen)

lokrev (nepreverjen)

Čoban ostane čoban zavedno

Ilus (nepreverjen)

Nej, ka bi što mislo, da se iz koga norčujem......takšni umetnik kak je Zlatko, je sleherni človek kateri vzame v rokau zidarsko žlico, pa nej ka bi sploh začel znjo delati.

In reply to by lokrev (nepreverjen)

Trdonja 1 (nepreverjen)

V imenu Tvitove “demokracije”
Le komu v Sloveniji so novinarji največji trn v peti?
Amatersko zrežirana in odigrana predstava....... Predstava za naivne!!!!

uikol (nepreverjen)

novinarji so del, nasilne predstave. zal so jih nekateri dobili po pi...
kaj so spodbujali, to se vraca.

In reply to by Trdonja 1 (nepreverjen)

Trdonja 1 (nepreverjen)

No zdaj si sam odgovoril na prejšnjih 26 demonstracijah pa noben novinar poškodovan. Odovori si sam: kdo najbolj sovraži novinare. General Tvito!!

In reply to by uikol (nepreverjen)

Islamiste v zapor (nepreverjen)

bild de/bild-plus/news/inland/news-inland/festnahme-bei-razzia-islamist-bereitete-schwere-straftat-vor-73815442

In reply to by Trdonja 1 (nepreverjen)

Janshari (nepreverjen)

Ve se kdo je organiziral protest.... Ze je vse skupaj res smesno...

poslanci.na.mi… (nepreverjen)

Gale glavni na sceni in njegovi luzerji. Ta tip je pa padel zelo nizko. Je kot kondom, po uporabi so ga zavrgli.

In reply to by Janshari (nepreverjen)

terretet (nepreverjen)

in pa seveda soodgovorni v veliki meri meinstream mediji, vemo poptv in rtv, doloceni nestrpni novinarji in uredniki z imeni in priimki. Nekatere novinarke celo ciljajo na ministrska mesta v daljni novi vladi. nic novega, ce vemo da imamo makedonko med eu poslanci. Sami stokovnjaki za lasten zep.

In reply to by Janshari (nepreverjen)

Keramichar (nepreverjen)

Dajte še sobotainfo napišite kazen ka takšo sranje gor davle. Vestnik je že zbriso ove ka so se na trge slikale

zaletako (nepreverjen)

haha, ko nisi uspel z mirnimi protesti, ker ti v demokraciji niso vsec, ce niso nasi na oblasti, organiziraj naslednjo stopnjo, nasilne proteste, in jih skusaj podtakniti tistim na oblasti. Kako poceni trik. kaj bo naslednje stopnja? deskriditacija ob pomoci rtv in pop tv sranja?

zgodovinski (nepreverjen)

leta 2010 so bili najbolj nasilni protesti v zgodovini naše države. proteste je takrat organizirala študentska organizacija, parlament je bil od granitnih kock povsem razbit, pridržanih je bilo 35 ljudi. predsednica študentske organizacije je bila takrat Katja Šoba, članica SDS. Samo preprosti zgodovinski fakti. nič nas ne sme presenetiti tudi tokrat

In reply to by zaletako (nepreverjen)

hitory (nepreverjen)

mal poglej po evropi in zda, ne vem ce ima sds vsepovsod koga, ima pa antifa vseposvsod nestrpneze in placance. In zakaj so sedaj rtv in poptv bili tiho in niso nic porocali, ker so kao prijatelji z SdS? in svizec zavije cokolado. namesto da bi bili v prvi vrsti in razgalili vse te organizatorje in Galeta. Nisem vedel da je Gale prestopil k SDS?

In reply to by zgodovinski (nepreverjen)

Šimek21 (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Tudi Gale je bil nekoč pri SDS

In reply to by hitory (nepreverjen)

violetea (nepreverjen)

Tudi Crncec. najboljsi frend komedijanta. In kaj to pomeni. Z izdajalci vemo kaj so poceli.

In reply to by Šimek21 (nepreverjen)

dejan.l (nepreverjen)

Nekoc, je bilo pred davnimi leti. Sedaj ga pa castijo, Galeta, kot odresenika, radikalni nestrpni levicarji. Videno po slikah, in fb profilih. Kar je bilo, vec ne bo. Danes je nov dan, in novi delodajalci, ki jim mora biti zvest.

In reply to by Šimek21 (nepreverjen)

IvanJanezJ (nepreverjen)

kar se Janezek nauči, Ivan zna.

In reply to by dejan.l (nepreverjen)

Hit.er 🤚 (nepreverjen)

Zlatko je samo eden od plačancev rdečih nitk, Mrš!

tertor. (nepreverjen)

tako je in to drzi. Drigace pa je baje “nitka” partizansko ime poslanca SD. ugibaj katerega.

In reply to by Hit.er 🤚 (nepreverjen)

Sumič (nepreverjen)

Seveda ga ni bilo poleg, sicer bi bil posredno kriv. Zdaj je pa neposredno!!!!
Umetnik naj se prime kakšnega dela, in naj ne jamra, ker nima več denarja od države. Čeprav še vedno več dobi kot marsikatera mama samohranilka.....
Banda fužinarska, sami razgrajači in pretepač, da ne rečem drogeraši..

miško 32 (nepreverjen)

Po vsej verjetnosti je Janša krijv tudi ka so levičarji nesposobni pa mečejo pujkše v koruzo pa tau

lukec.. (nepreverjen)

bi zato radi sedaj vladali z lokom, in to ukrivljenim. ker koruze vec ni, je pozeta, tudi puske letos vec ne bo. Levicarji nas vracajo v Srednji vek, imamo lok.

In reply to by miško 32 (nepreverjen)

siolpo (nepreverjen)

Novinarstvo je edina veja oblasti, ki kritiko javnosti označuje za nedopusten poseg v svoje delo.

sd-samo denar (nepreverjen)

kak te nej sram,se sploh oglašati ? Zdaj de vam janša kriv,ka nejste uspeli,ka ste nameravali ;-) Keden dni ste kričali ka z milom ali silom odnesete to vlado iz parlamenta,pa narod pumpali ka so policaji z vami pa fotomontaže delali kao ka so za 5.11. vse mogoče finte ste probali,ali ste vidli ka nede to tak samo šlo ste se glavni poskrili doma pa čakali razplet ;-) zdaj pa ste vsi kao ka ste proti nasilju,pa ka san jj to organizero pa take pa to :-) sami sebe smešite in prav bedni ste že z to svojo retoriko in agresivnjostjo do nasprotno mislečih.Povej po istini nej si mel jajc ka bi prišo,glavno ka si druge gor pumpo pa ka naj tudi oni dobijo kazni ,če si ti tudi dobo.Egoist,drugo si nej in potreben javne pažnje ker kariera ti neje gli blistava.računo si ka prideš v parlament in ka boš lejko dale na državnij jaslih kak si zdaj.slabo mi je od takšnih kak si ti pa potrč itd

milan.nas (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

leva koalicija ne pošilja svojih huliganov na ulice proti sebi.

ToneB (nepreverjen)

Dobri komentarji.....Kaj ti stalinistični odpadniki mislijo, da si Janša (serje v lastno skledo iz kater bo pol jedel?) Na vsak način hočejo prevzeti oblast. Ste bili na vladi pa ste se posrali kot nesposobni....Ta psoglavec Gale ki je sedaj najbolj glasen in tolče po vladi...ko se je nakradel, pa dajmo otišati napade po meni in krivi druge....Ja to budalo in staliniasti povojni morilci pa vse bol lečejo z rdečo zvedo in načeli pravičnih...? Sramota, zakaj se to ni zatrlo takoj....jih treba vreči z parlamenta.... prepovedati stranke...jugo odpadnike pa pa izgnati od kot so se privlekli v našo lepo SLO. Janša sedaj imaš škarje in platno, vsekaj po mizi in gremo z rdečkarji.......3 PM.

In reply to by milan.nas (nepreverjen)

ToneB (nepreverjen)

Pravi narod sveta in EU nosi zaščitne maske za usta in nos...ta Zlatko pa masko ISIS borca, zato pa so Isisi začeli napadati in komunisti jih plačujejo ...... Makarovička...Fajonka....Bratušek..Luka Mesec, Violetka, ter Šarec in ostal združena golazen z Galetom.....Država vas hrani vi pa bi začeli spet KLATI SLO narod kot po 2.sv. vojni na 100 tisoč nedolžnih Slovencev, jih žive zakopavali vsako luknjo ( Barbara rov) ..... Ni zadosti, da že stalinistični odpadniki hočejo vladati, sedaj še Zlato zamaskiran v ISIS borca + Gale.....SRAMOTA. Takoj prepovedati stranke in gibanja z rdečo zvezdi in Isis izgnati nazaj na balkan kot so se privlekli kot Violeta, Šarec....in ostali gnoj....!

znj (nepreverjen)

zlatko je med bolj intelentnimi ljudmi siher ma ful šol

Zlatko z lopatko (nepreverjen)

jaz sem umetnik
plešem striptis v nočnem moškem bari

In reply to by znj (nepreverjen)

Alenka Buzerantovšek (nepreverjen)

A potem takem si peder

In reply to by Zlatko z lopatko (nepreverjen)

Jllllonm (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Ajmo gremo agresivno na ulice z granitnimi kockami v rokah da se konča že enkrat ta PLANdemija saj pa imamo zločin nad človeštvom izdajalci eni propalice podkuplene čas je da se ta norija ustavi pa na silo ker drugače ne bo šlo.

Marko12345 (nepreverjen)

Ne samo, da je pokvarjen, tudi vse svoje prijatelje, ki so prišli v četrtek, je zatajil in izdal!!!

. (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Zlatko ma praf.

dringi22 (nepreverjen)

zakaj brišete ,,,,

sendvič pa sok (nepreverjen)

Čitan zgornje komentare pa man bruhanco že na pou poti v usta. Ne ven, če ste resno vsi tak zabiti ali se samo delate. Na teh protestih so se zbrale navijaške skupine Green Dragons, Viole, Black Gringos... + en kup plačancov iz LJ podzemlja + naonacisti iz Generacije identitete. Komi bar malo klikeri delajo zna ka so navijači več ali menje podporniki desne politične opcije, Generacija identite so vsi po vrsti SDS, ovi plačanci pa so bili pač najeti iz strani desnih organizatorov. Zanimivo ka so se se MB in LJ navijači te še med sebov stukli na ton protesti. Pitajte Darjana pa še par Gringosov keri so šli ta što jin je to plačo. Cela ta stvar je tak prozorna ka moreš resno biti bougi v glavi ka ne vidiš ka je bilo to vse zrežejrano. SDS ma že iskušnje s takšnimi provokacija iz preteklosti (študentske demonstracije, demonstracije 2012...), še zadnič na Prešernovon trgi smo vidli tisto skupino neonacistov iz Generacije identitete z žutimi brezrokavnikami keri so zdigavali roke v nacistični pozdrav, provocejrali ostale mirne protestnike, ščitila jih je pa policija. Malo si pavučino doj z oči zmetite pa poglednite ka se dogaja na sceni.

Bonge (nepreverjen)

Lejko te je sram kak lažeš. Nej se vrejden sunca ka na tebej sija.

In reply to by sendvič pa sok (nepreverjen)

Jabadabadu (nepreverjen)

Delno maš praf ampak iz ms nej dobo nišče niti dinara, ker oni nite nevejo kak tou delüvle. Šli so ta ka so mislile, ka do dobro in odgovorno vö spadnile...pokazalo se je pa ka so glupi pa nerazgledani...JJ jih je fajn okoli prineso kak cejlo državo.

In reply to by sendvič pa sok (nepreverjen)

Vipko
Truplo

Aja? Verjemi, da bodo ti, na katere se sklicuješ za pivo in sendvič rekli vse, kar jim "nekdo" namigne!
Zakaj ni bilo Zlatka? Iz prejšnjih "podvigov" bi naj dobil kazen 1.700 eur in to je zanj takšen znesek, da bi naj celo razmišjal o razglasitvi osebnega stečaja. Ja, neki vodilni "umetnik" v eni tudi ne tako siromašni državi, kot je Slovenija, svojo eksistenco povezuje z 850 eur? Ubog, ubog...
In še tole, Mladina itak ne bo tega objavila, bom pa pogledal še večerna poročila, če je kaj iz tega:

https://demokracija.si/fokus/je-nasilnez-s-fotografije-sindikata-polici…

Če je omenjena oseba prava... bo tudi zanimivo. Tudi, ker mu noben policaj ne bo odpustil tisto brcanje kolege v hrbet!

Se pa Mladina in drugi levičarski mediji na veliko ukvarjajo z eno fotografijo... kot, da je to najvažnejše, čeprav ni ničesar spornega. Vsaj ne po zakonu, tako včeraj tisti strokovnjak za varnostne vede, kateri se je javljal iz Lendave. O tistem "lapsusu" Fajonove, ko je za izgrede zahvaljevala "napačnim" ljudem ena Mladina tudi nič... seveda ne Pop TV, ne nacionalka... Dobesedno je povedala: "“Zahvaljujem se vsem, ki so sinoči vnašali nemir.”

So pa takoj skočili do stropa, ko je Hojs omenil krivdo novinarjev za pristranska poročanja.

https://www.mladina.si/202619/kot-predsednik-vlade-imate-odgovornost-da…

In ker resnica boli... se bo sedaj odzvala cela leva klika na tem portalu!!!

In reply to by sendvič pa sok (nepreverjen)

637 (nepreverjen)

Potem pa spet značilno za Truplove komentarje - ampak jaz nisem za nobeno politično opcijo. Ja ja Truplo, saj vidimo, da nisi.

In reply to by Truplo

S-love-nija (nepreverjen)

Sendvič pa sok psihiatrija takoj! Bolani izmeček

Janshari (nepreverjen)

Tej komentari so vsi od enih pa istih ljudi.... Klike pa prispeva sobotainfo....

SOBOTAINFO HUJSKAČI (nepreverjen)

Prekleta banda levičarska na sobotainfo, PA KAJ IMATE OD TEGA KA NAROD HUJSKATE ? Danes umrlo 34 ljudi, ki bi še lahko živeli TUDI ZARADI VAS IN VAŠEGA HUJSKANJA Prek trupel morate vam je to zadovoljstvo ali kaj DA VAS NI SRAM. Namesto, da bi ponudili pomoč ljudem ki zaradi vsega tega trpijo, človek mora človeku vedno biti človek ne pa vaše hujskanje, saj ljudstvo vas bo slej ko prej ukinilo in kaznovalo, boste banda to hitro dočakali. PA KJE JE ODGOVORNA UREDNICA, TVOJA JE ODGOVORNOST DA TO DOVOLIŠ.

Mrko (nepreverjen)

Majmune, pa va mela dirke po Soboti, kak sva že. Ge san bil tvoj gonič, si pozabo, jeli?

ZA Mrko (nepreverjen)

Ti sirotek, kaj bi ti rad ? Napiši kdaj kje, samo da se ne usereš ko me vidiš višina 210 cm težina 120 kg starost 32 AJDE DA TE VIDIM.

In reply to by Mrko (nepreverjen)

Mrko (nepreverjen)

Komentar je za izrecno za hujskača - Jansharia, ka se je sliko na Trgi. zmage

Diplomat (nepreverjen)

Tabletka je popistila?

In reply to by Mrko (nepreverjen)

637 (nepreverjen)

He he, ta je dobra.

Mrko (nepreverjen)

... ne samo dobra, pa šče kak resnična! Zna se za ime, samo bon osto (zaenkrat) do njega fer, če glij
si toga ne zalüjži.

Janshari (nepreverjen)

Ti samo povej pa pridi mudonja.... Rad bi te vido kak se bos sposro

In reply to by Mrko (nepreverjen)

pomurec1919 (nepreverjen)

"Busanc"........mizar, lesena pamet. Na peciklin pa marš v Bosno.

Vik.or (nepreverjen)

Še en zrežiran dogodek s strani levičarjev, katerega se namerava podtakniti vladi in Janezu Janši. Naj
vas vse spomnim, kaj je pisalo na letaku pod prispevkom tega portala izpred 3 dni hkrati z objavo posnetka
soboških hujskačev, sicer zvestih levičarjev in velikih nasprotnikov Janše. Ko bi stal on sam za temi izgredi,
ne bi bilo moč videti na protestu Galeta (prenos RTV Slovenija). Da se javnost bolje zavaja, se "stvar" namesto
petka izvede raje v četrtek, da sum slučajno ne pade na udeležence običajnih petkovih protestov. Za povrh na
koncu tudi vroča levičarska opozicija oz. njeni šefi vsi v en glas "obsodijo" izgrednike, da si umijejo roke krivde,
po njihovem že od nekdaj znanem načinu taktiziranja. Zmožni so vsega. Le kdo jim je zmožen še verjeti?
Jaz osebno - desetletja več ne!

srrrrrr12 (nepreverjen)

Nenad je bil ?

Beast (nepreverjen)

Če ne bi bil J. J. na oblasti protestov sploh ne bi bilo. Za vse je kriv on.

black panter

Cefurski čoban nema pejnez za kazni,zato je nej šou.....

Neumnivardas (nepreverjen)

Ti tudi nej srmacek ka cakas ce ti janezek da dodatek k socialni

In reply to by black panter

Vik.or. (nepreverjen)

Janez Janša je že od nekdaj kriv za vse: še za jutrišnjo meglo, ki bo legla čez noč nad Slovenijo.

peder (nepreverjen)

Viktor, ti je zmanjkalo tablet? Pridi ka te naguzim, sam si prej vazelin nabavi.

Zlatko z lopatko (nepreverjen)

te bom naguzil
da ti bodo oke vun spadnule

In reply to by peder (nepreverjen)

satahovskignoj (nepreverjen)

Govno zlatko prid v prekmurje da te “razsvetljijo” čefur zarukan

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice