Pomurska SDS v podporo Janezu Janši izraža tudi pred sodiščem v Ljubljani.

Predstavnika murskosoboške SDS Karla Šoša smo ob telefonskem klicu zmotili na shodu v podporo Janezu Janši pred ljubljanskim sodiščem, od koder je pred dvema urama odjeknila novica o sodbi v zadevi Patria. Janša je kriv, je odločilo sodišče, v stranki SDS pa so ob tem žalostni in razočarani, pripoveduje Šoš.

S strahom pričakovali sodbo, ki "odraža trenutno stanje sodišč"
"Skozi celi čas, pa tudi zdaj, ostajamo prepričani v nedolžnost Janeza Janše. A glede na to, v kakšnem stanju so naša sodišča, nas sodba ni presenetila." Po sogovorčevem mnenju je sodba odraz slovenskega političnega prostora, ki ne prenese demokratičnosti in večstrankarstva. "Sodstvo, policija in sodišča so pod vplivom levice," pravi Šoš in ob tem povdarja, da današnja odločitev sodišča ne pomeni konca, ampak bo "pravica vedno prišla ob pravem času".

"Smo na strani pravice, demokracije"
V stranki stojijo na strani pravice, sodba pa je člane še bolj povezala v prepričanju, da se je treba za pravičnost trdno zavzemati. Kot je napovedal Šoš, se bodo za pravico in demokracijo v stranki v prihodnje zavzemali še bolj zavzeto.

S spleta

Komentarji (30)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
kanžor

G.Šoš zadnji čas je da se v državi stopi na prste ljudem keri so povezani z kriminalom in prilaščanjem našij pejnezgof .Kak vam SDS ni jasno da J.J. nej bog in da nas je pahno v krizo in bedo

bajkec

Mislin ka či je obsojen te proti njemi morejo obstajati dokazi, zanimivo de slišati razlago sodbe. Sicer pa se v sloveniji okoli tej zadeve na velko prirejajo nekši shodi, protesti v podporo "poštenjaki" Janši. Čisto trubadurstvo po janševo , čisti "JJ STYLE" neman kaj drugo povedati.
Zaničevanje in diskreditiranje organov pregona in pritisk na njih.
Na žalost JJ ti to v zaporu ne bo nič pomagalo, lažov lažovski.

Vipko
Truplo

Ko je Jožek Brozov nekoč izjavil, da tistega sodišča ne priznava pa je bilo v redu? In s kakšnim navdušenjem so nas in še učijo komunjarski učitelji deco o tem dogodku! Dalje bom rajši tiho!

Kdaj bodo zaprli Kučana, Zemljariča... in podobne?

divjejabolko

Če bi žal preminuli g. Kramberger bil živ, bi znal marsikakšno pikro povedat. Uh, če bi videl, kaj vse se je uresničilo od tega, kar je povedal. Kako so politiki lasten narod nategnili.

Vipko
Truplo

Uh... brerrrrrrrrrrrrr, minusi! Še bolj se vidi, da imam/o demokrati prav!

okroglazoga

Komunizem je bil:Zemljo tistemu, ki jo obdeluje in s tem hrano vsem!! Demokracija pa je: Hrano in denar le eliti, ostali lahko pocrkajo!! Živel TITO!!

komentator

sigurno de se organiziral kakšen protest v kratkem. mISLIN KA BO TO PROTEST VSEH PROTESTOV V KEREM BO VERJETNO TEKLO TUDI RDEČE. Jaz bom sigurno šel.

komentator

kramberger jim je bil napoti saj bi jih bilo sram da bi predsednik psotal nekdo z nedokončano osnovno šolo. Janšo drugače niso mogli umakniti kot z neko izmišljeno obsodbo brez enega dokaza razen da je nekdo nekaj nekomu obljubil in da bi nekdo z kratico JJ bil poleg.

Mraz

Čeferin, Finance:

"Današnja obsodilna sodba zoper Janšo in druge me je (kljub več kot dvajsetletni odvetniški praksi) izjemno presenetila," je današnjo obsodbo v zadevi Patria komentiral odvetnik Aleksander Čeferin. "Najprej po tem, kolikor sem sem seznanjen z listinami iz spisa, zoper bivšega predsednika vlade ne obstajajo niti indici, kaj šele dokazi za obsodilno sodbo. Če se v resnih državah preganja predsednika vlade, potem bi morali obstajati zelo trdni dokazi, kar pa v tem primeru očitno ne drži."

"Sodstvo je namreč v resnih državah ne le deklaratorno, pač pa tudi dejansko ločena veja oblasti, ki sodi pravično in skladno z zakonom, ne pa servis za ugajanje javnemu mnenju. Verjemite mi, da nas je lahko močno strah živeti v taki državi. Nikoli ne vemo, kdo je naslednji..."

Še ena dobra fora iz foruma Financ:

"Morda komu pride prav:

All You Need to Know About Immigrating to Canada - for only $5

CanadianVisaExpert is proud to present the latest edition of "Your Essential
Guide to Canada." The ebook contains all you need to know about Canadian
jobs, healthcare, immigration and so much more, and it is now available for a
special price of $5, only for CanadianVisaExpert members.

Get "Your Essential Guide to Canada" now for only $5
Special introduction price limited to this mail only!

Learn about the Canadian Economy (plus a special section on incomes and
salaries you can expect to earn according to your skills) Healthcare, Education,
Culture, Leisure and other important topics. The more you know about Canada
the better!

Sincerely,
From your immigration experts at CanadianVisaExperts"

I-OWN-YOUR-MOM

Pomali bi lejko blo zadosti, ka do lidge začali voliti stranke, kak so Vstajniška, Piratska, Za Trajnostni Razvoj, itd.

SDS, LDS, SD, PS, in ostali so skuper zapravili Slovenijo. Zakoj bi volo nekoga, što ti je spokradno na milijarde v lastni državi?

ZBUJDITE SE, NAROD!

okroglazoga

Komentator v zgornjem postu grozi z prelivanjem krvi in to je značilnost skrajnih desničarjev, agresija!! sramota!!

I-OWN-YOUR-MOM

Odvetnik je človik, keri zavestno brani krive lidi.

feniks3.0

@ truplo, komentator, Šoš ipd. fanatiki.

Sodišče ima DOKUMENTE od podjetja Patria v katerem izrecno piše, da se da toliko in toliko ''provizije'' ; 'to janza SDS' . Denarni tok vodi od glavnih akterjev do stranke SDS. In to po notranjih dokumentih vpletenih podjetij, posrednika in BANK.

Vem, fanatiki si ne boste nikoli priznali, da je Janša lahko kriv. Prav patetični so posnetki kako tam tulijo pred sodiščem in vlečejo bedaste vzporednice.

Da bom pošten, navedem argumente obrambe;

- To je boljševistično-zionistična zarota stricev iz zaledja ter republike Avstrije in republike Finske.

- To je JBTZ volume 2.

Buhu janšisti pa v jok pa na drevo. Priznajte si, vodjo so dobili s prsti v marmeladi!

zany

V bistvi Janša sam sebi v skledo pluva. Človek je bil do zdaj že v treh slovenskih vladah oz. na oblasti. In če v tem času ni mogel vsaj malo urediti razmer v pravosodju, to v bistvu kaže na njegovo nesposobnost.

Landini

Vsi, ki ste obremenjeni s fašistično ali pa komunistično preteklostjo, ste za moje pojme za postrelit. Ker me kot 22-letnika boli kur... kateri dedek je katerega dedka vrgel v jamo oz. kateri kreten je prisegal zvestobo še večjemu kretenu (beri Hitler ali Tito). Dejstvo je, da se je zgodovina obrnila tako kot se je in jo že enkrat pustimo presojat zgodovinarjem. V tej kur... državi mladi še vedno moramo poslušati o partizanih, o domobrancih tako kot, če bi se to dogajalo včeraj. Dajte se že enkrat zresnit; tisti, ki ste strankarski simpatizerji (leve ali desne strani, saj je itak vseeno, saj ste vsi isti) zmečite te stare kretene ven in se začnite enkrat ukvarjati s prihodnostjo in ne s preteklostjo. Sicer res drži ta rek: historia magistra vitale; ampak da vsak dan en kreten iz politične smeri (katerekoli) začne z nekim sra... iz 50-tih let prejšnjega stoletja je pa že enostavno preveč.

hilic

JOj kak ste eni palik betežni s ten komunizmon in titojom!!! LIDGE danes je leto 2013!!!

divjejabolko

Nekateri vidijo vsepovsod in v vsem samo komuniste in domobrance. Takim pač ni pomoči.

krobikar1

Kak pa te eni vse to znajo, da ni kriv?! So bili skoz poleg, ko je "ljubljeni vodja",...?!

zima.bela

Ni za verjeti,pa je le res: tudi pri nas bo pravica kmalu spregledala.
Zdaj pa po naslednje tajkune!
Orožarski posli pa so žal že zastarali! To bi šele bilo zanimivo, saj je primer Patria le lutkovna igrica proti orožarskim kšeftom!!

theused

Balkan, mala Srbija, smo nekje na nivoju Afrike..dovolj som klevete, natolcevanja, če si na napačni strani končaš v arestu..rdeča banda, leta 1991 ste že potegnila kratko, ve se zgoditi da ste tokrat šli še korak dlje, padli jih boste kar nekaj nazaj.

Vipko
Truplo

Ne sekiraj se, ta "rdeča banda" se je itak zblamirala...

Prozac

Rdeča zarota, komunisti, zrežiran proces, kučan, sodišče pod vplivon levice, kučan, komunisti, komunisti, komunisti, kučan, komunisti, komunisti...
Lejko bi se že pomali kakše drüjge parole zmislili. Že 25 lejt gunite eno te isto.

Kakor koli obrnemo je tau velki den za slovenijo. Tau je dokaz ka smo zmožni velke barabe spraviti v zatvor.
Zaj še samo Jankoviča zriktati, pa mo začau vrvati ka obstaja pravica v Sloveniji.

BB

"Že 25 lejt gunite eno te isto."

Če pa že 25 lejt eno te isto tüdik je... :(

zima.bela

Gospod Šoš, kaj pomeni besedna zveza:
GRE ZA PLANIRANI PROCES, KI TRAJA ŽE 25 LET
???????????

RX7

Vsi ste nepošteni kak levi tak desni ...kak črni tak rdeči pa bejli ...nabijem vas vse na kanon ...pustite narodi živeti !

methos

ja ja ja vse so komunisti krivi in rdeci, edino pozabljate da je bil jansa v vrhu slovenske komunisticne mladine v jugoslaviji...
na wikileaks so ze pred leti dali podatke ameriskega ambasadorja ki je pisal v depesi o sds ki bi naj prejel 2,8mil eur podkupnine, to je verjetno zarota ne? hihihi
smesno je to vse kako ima narod oprane mozgane, JJ pa dozivljajo kot dragega vodjo;)

zima.bela

Kaj pa begosumnost? A so na to pozabili?

Pa še en DOBER:
Janša pošlje Hildi SMS: TAKŠNA OKNA IMEL BOM TUDI JAZ!

jusska

Vsebina komentarja

RX7

ŠOŠ ti si tudi ena vodilna ovca .Malo logično razmišljaj : Če so Riedla obsodili v Avstriji na 3 leta zaradi dajanja podkupnin je ta denar nekomu v SLO dal -ali pač ?

I-OWN-YOUR-MOM

Kda si v politiki,

- ti je vrednota samo vkradniti, drujgih vrednot nemaš.

- gučiš politično, torej lažeš. to zgleda tak: nika ne argumentejraš, namesto toga ŽALIŠ in PROBAŠ PREUSMERITI POZORNOST.

- tudi un je nej prešto 1 od 1700 strani, in očita drujgin lidan. Kakšni betežen človik moreš biti to.

Politiki, ka povejte deci? Ge san pa na svejti za to, ka škodin drujgin lidan, pa ka čimveč spokradnen?

LOL, luzeri.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice