Kot vsako leto bo tudi letos mestna občina Murska Sobota podelila plaketo in zahvalne listine. To so prejemniki.

Na 6. redni seji mestnega sveta so svetniki med drugim obravnavali tudi sklep o priznanjih Mestne občine Murska Sobota.

Svetniki so na seji potrdili, da priznanja dobijo:
 

  • Plaketa Mestne občine Murska Sobota: Pomurski akademik prof. dr. Mitja Slavinec (Predlagatelj – člani Pomurske akademske znanstvene unije menijo, da si Slavinec plaketo zasluži za življenjsko delo, za večletne uspehe in delo, ki so širšega in trajnega družbenega pomena ter kot spodbudo za nadaljnjo delo).
  • Zahvalna listina Mestne občine Murska Sobota: Tadeja Hari (Predlagatelj – Vlasta Veren meni, da si Harijeva zasluži zahvalno listino, ker uresničila smelo idejo in dosegla, da se je prekmurščina vpisala v Register nesnovne kulturne dediščine). 
  • Zahvalna listina Mestne občine Murska Sobota: Pomursko društvo za kakovost (Predagatelji – Megras d.o.o., Ekonomska šola Murska Sobota in Fist d.o.o. menijo, da si društvo zasluži zahvalno listino za 25 let uspešnega delovanja).
  • Zahvalna listina Mestne občine Murska Sobota: Koloman Horvat in Anton Škraban (Predlagatelj – Svet krajevne skupnosti Krog predlaga Horvata in Škrabana za prejemnika zahvalne listine, ker se je na njuno pobudo leta 1994 prvič izvedla prireditev Vlečenje vrvi med Prekmurci in Prleki. Gre za prireditev, ki je postala tradicionalna, saj bo letos potekala že 25. leto). 

S spleta

Komentarji (7)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
kuča na Umagu (nepreverjen)

Slavinec bo sam sebi podelil plaketo?? propalica

Varaždinac20 (nepreverjen)

Lahko bi kakšan kirurg dobil plaketo

tuncika

ČESTITKE-------------ČESTITKE-------------ČESTITKE-------------

FeliXY (nepreverjen)

Zakoj ne date plakete upokojenci, ki mora s svojo minimalno penzijo plačati kanalščino na meteorno vodo in istočasno preživeti?

Kuna (nepreverjen)

Leiko bi nagrado dobilo tudi društvo v pljuvanju v daljavo

sijo1972 (nepreverjen)

Zahvalno listino bi morali podeliti NŠ Muri, ker je iz tretjeligaša naredila ekipo ki igra v Evropi in so daleč daleč največ naredili za prepoznavnost našega kraja.

Eden pač (nepreverjen)

Plaketo bi mogel dobiti DF keri cejli jebeni den glupe komentare pijše na ton portali.

Starejše novice