Novoustanovljeno stranko ReSET, ki jo večinoma tvorijo delavci migranti, vodi Martin Ivec, ki je zaradi izvolitve na ustanovnem kongresu odstopil z mesta predsednika Sindikata delavcev migrantov Slovenije. Čeprav so iz sindikata delavcem migrantom po naših informacijah sporočili, da Ivec ostaja aktiven član sindikata, pa ta zdaj mrzlično išče novega predsednika.

Tako so razpisali kandidaturo za mesto predsednika sindikata in zainteresirane pozvali, naj pošljejo kandidature do 5. aprila, skupaj s predstavitvenim besedilom, programom in načinom dela za naprej ter motivacijskim pismom.

Že prvi dan okusili, kako spolzek je politični parket

Ivec in podporniki so sicer stranko ustanovili z visokoletečimi obljubami o boju proti vsem oblikam elitizma ter korupcije v državi, sebe pa so označili za stranko brez politiko. A že na dan ustanovitve stranke so si privoščili spodrsljaj na spolzkem političnem parketu. Na sobotnem shodu proti migrantom in vladi, ki se ga je udeležilo približno dvajset ljudi, se je organizatorka shoda Anica Markl trem strankam, med drugim tudi novi stranki ReSET, zahvalila za soorganizacijo dogodka. Vendar pa je Ivec naknadno kakršnokoli vpletenost v organizacijo shoda zanikal, prav tako menda nima nobenih informacij o tem, da bi se shoda udeležil kak član njegove stranke. 

S spleta

Komentarji (8)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Tujec 2

busybee, boš kandidiral ? S svojim znanjem boš lahko marsikaj napravil.

Tujec 2

Truplo, kandidiraj. Delovno mesto kot nalašč zate. Inštrukcije ti bo pa dajal Jožef Horvat.

Gost (nepreverjen)

tujec, ti kandidiraj, ti si v raji gor zraso, boš že znau pomagati delovnim migranton, ka jih grdi kapitalisti medo izkoriščali.
Samo se mi zdi, ka si gratau nezaželeni na ton portale, večina te je pogruntala!

Gost (nepreverjen)

haha, najprlej se zavzema za privilegije delavcov migrantov, te pa ide v politiko pa gučij proti elitizmi, proti privilegijaj... Vodilni toga sindikata, pa njihovi odvetniki itd. na podlagi napihovanja, laži (dvojno obdavčevanje, haha) dobro služijo, zdaj pa do dobro služiliše v politiki... Delavci pa od njih nejso in nedo meli nikšne koristi. Samo brige, štere bazejrajo na lažeh pa napihovanji...

busybee (nepreverjen)

Samo se mi zdi, ka si gratau nezaželeni na ton portale, večina te je pogruntala!
BINGO!!!!
Što de se pa z norcon debilnin trgo več. Psi lajajo karavana gre naprej. Sicer pa obstaja što tak nori ka še nej pogrunto ka je zadnji post pred meno prav tako od tujca??
Budalo zatelebano samo svršavli še naprej...

Tujec 2

busybee, zakaj mi odgovarjaš ? Jaz ti dam dober predlog, ti me pa žališ ?! Zunaj tak lepo sonce sije, prijetno toplo je, ti pa poln jeze. Daj no, pojdi na sonce in se pomiri.

busybee (nepreverjen)

Ge ti pa predlagam ka ideš v puf tan do sigurno veseli tvoje družbe pa tvojga svetovnoga nazora. Pa še svršo boš dobro majmun.

Vili76 (nepreverjen)

Jes želin vsen, ka se sprenevedajo pa ne plačuvlejo davkov tak kak večina drugih, ka se jin davčna sede na TRR in jin vse dol pobere... zakoj? Ker ste lopovi pa bedaki!

Starejše novice