Predsednik Borut Pahor aktivno preživlja dopust. Peš se je podal na pot iz Goričkega v Piran.

Predsednik Borut Pahor je danes pričel s preživljenjam svojega dopusta, ki ga bo več kot očitno preživel aktivno. Peš se je podal na pot iz Goričkega v Piran, svojo popotovanje pod sloganom "Podolgem in počez" pa je danes pričel v Hodošu.

Pahorju na popotovanju delata družbo njegov sin in vodja kabineta. Kot so nam zaupali po telefonu, je glavni cilj popotovanja čez Slovenijo biti med ljudmi ter se družiti z njimi. Zato tudi pozivajo ljudi, da se jim med popotovanjem pridružijo ali pa jih zgolj pozdravijo ob poti.

Lokacijo, kje se predsednik Pahor trenutno nahaja, lahko spremljate tudi v živo preko spleta. Dostopna je na tej povezavi.

Trenutno se Pahor s svojimi sopotniki nahaja v Gornjih Petrovcih, v prvih urah popotovanja pa je na poti že srečal kar nekaj prijaznih ljudi. Danes želijo priti do Križevcev pri Ljutomeru, pot ga bo pa vodila tudi skozi Mursko Soboto.

S spleta

Komentarji (31)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
nekši (nepreverjen)

Zemla odpri se, cirkus se zača, klovni so že vöni

Sobočke (nepreverjen)

Jezoš predsedniška funkcija čeduže bole spominja na talent šov za lidi brez talentov

johnydep (nepreverjen)

car, legenda

njajte ga... (nepreverjen)

Meni je pa tou celou niti nej tak napačno od njega.... v primerjavi s tistimi njegovimi klovnijadami gda se je kao za en den spremejno v nekoga in se špoto okouli. Zdaj pač ide peški pa se srečavle z lidmi.... nikomi ne dela škode, pa tudi iz sebe s takšin pohodon ne dela bedaka. Meni je nej on niti malo všeč, nigdar san ga nej volo ali v ton primeri ga nemrete šinfati zaradi toga. Bole ka ide prek Slovenije kak pa ka bi si na hrvaški obali đajca sunčo.

Mojamoja (nepreverjen)

Kaj v Stanjevcih ni boljše "kulise" za fotkanje...smetišče?

mali jevšek (nepreverjen)

Jevsek se sliko ka pa Melita se nede slikala

občan-ec (nepreverjen)

Kaj penez je tuj prneso ka malo duge občine ništerne plačajo ,ka Murko nede šao z njim ,mogoče od MB dale pa še luda MILA se jima pridruži in bodo peli tisto znano "mi trije smo najboljši par"

batina (nepreverjen)

Čudno da se ni prijavil za .KMETIJO. ali BIG BROTHER.

kmetovski (nepreverjen)

Ka drobiž njeme sfalo ka bi se z cugon nazaj odpelo?

nekši (nepreverjen)

Stvar je v ton, ka je on nej nikši ljudski človek ampak samo en velki glumac. Zdaj neka glumi pa, ka volitve idejo cuj, v resnici je pa aroganten do kraja. Kak se kamere vogasnejo, tak je drugi človek in takšnih lidi neman rad

nici (nepreverjen)

Kak vragi pa li ti tou znas?

In reply to by nekši (nepreverjen)

gost 2 (nepreverjen)

Tau je nej glij čista istina, sva se en pozen večer srečala na enoj od bencinskih črpalk v LJ pa se je čista prijazno obnašal, še odstopo mi je plac v vrsti, ker se je nej mogel odločiti kere zvečilne bi si zel :)

In reply to by nekši (nepreverjen)

Mojamoja (nepreverjen)

Sem imela priložnost to spoznati...vse to je le predstava za ljudstvo...

In reply to by nekši (nepreverjen)

? (nepreverjen)

Pozer, nič drugega... Kardashian

Hmmmm (nepreverjen)

Saj... Zato pa ma politično funkcijo, štera je rojena za njega... Malo ma govore, malo odi okoli, malo se slika, malo predstavla državo... Boukše to kak pa ka de premier...

In reply to by ? (nepreverjen)

miki 33 (nepreverjen)

z dobrin se tepkaš,ka te največ davka plača od sladoleda

kmetovski (nepreverjen)

jezdec apokalipse je začel svoj destruktiven pohod

kmetovski (nepreverjen)

eni so gold diggeri.. un je pa vote-digger

sijo1972 (nepreverjen)

Moji nemški kolegi se smigejo z nas, ka smo si zvolili predsednika, kateri je v času predsednika vlade napravo največ škode, ka so se te talali največji tajkunski krediti. Ta ka što šče naj ga voli, mene nede prepričo tudi če bi po kolenaj šou od Hodoša do Barcelone.

sivacelica (nepreverjen)

Naj bi se spravil delat. V tovarni v normi, cel mesec. Ne samo en dan. Bi se naučil, počem buhe v rit skačejo. In seveda s slabih 500 € plače.

Janez Komunist (nepreverjen)

Lahko se na glavo postavljate in pljuvate po predsedniku kolikor hočete,vsem vam pljuvalcem pa bo dal tinto pit,ko bo že zmagal v prvem krogu na prihajočih volitvah.
Že vidim nekatere kak jih zvija že zdaj,kaj pa bo še,ko bodo desničarji zgubli prvič referendum za drugi tir,potem pa še predsedniške volitve.

Mojamoja (nepreverjen)

Itak, ker se ovce ne ločijo od ovc....

In reply to by Janez Komunist (nepreverjen)

povezani (nepreverjen)

sd = SRAMOTA DRŽAVE

kanžor

Pazite samo ka štoj ne znorej za volo Pahora .Tak ste brez vezni eni kot on .Volitve se bližajo in se boji da več ne bo užival v brez delju

Vnečarka - soseda (nepreverjen)

Pa se je danes delegacija ustavila na Vaneči. Pa je model vprašal če je to gostilna, pa mu pravimo izvolite, kaj vam lahko postrežemo, pa je rekel, napačna gostilna, nismo tukaj zmenjeni, oprostite nič ne bi. Pa bi mu najraje povedali - ajde vozi mišek, ali mu nismo. Škoda. Model, dobesedno; kjer ni luči, postane ti on en loli.

vidocq (nepreverjen)

ja komentejrati je lejko , nego paste ka te po varaši ali vesi gučali ,, časi so ujši kak 1941 , sakša soja ma vuja ,, zgodovina se ponavla

hellboy (nepreverjen)

brezvezno... populisticna poteza.. glavno ka se pojavi ka se komentari ustvarijo nema veze poz ali neg.. seeno de liden ob volitvaj bole odmeval njegov priimek kak od koga koli drugoga.. tau so stare fore kere se murko zna ali pa fredi miler

afta he (nepreverjen)

Ta madona, ka se je poleg predsednika slikala oz. ga spremljala, bi si naj vsaj cele lače oblekla ne pa razcotane. Ne ven koga bi vi radi meli za predsednika. Ges ga sicer tudi ne obožavlen in ne volim, ampak od vseh cirkusantov je on še najmanj slab.

Nisem robot (nepreverjen)

Znamo, ka zna vse živo delati pred kamerami. Kaj pa funkcijo predsednika zna opravljati?

Hehe ste smešni (nepreverjen)

Samo jamranje med komentarame, ka pa lejko drugoga od prekmurcov *samo trdo delo v tovarne je pravo delo* pričakuješ:)

Holaj Slovenija (nepreverjen)

Pozdravljajte ga ob poti,kot smo včasih Tita!

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice