Stranka Glas za otroke in družine, ki jo vodi Aleš Primc in ima skupno listo s Francem Kanglerjem, odstopa od državnozborskih volitev v vseh enotah. Tako poziva volivce, naj volijo SDS ali kakšno drugo pomladno stranko.

Sklep o odstopu stranke je v soboto sprejel izvršilni odbor, v torek pa še svet stranke, poroča Siol.net.

Primc je tako predlagal, da nadaljujejo delo na drugačen način, in sicer za zmago desnice na volitvah, zato se trudijo za pridobitev zaveznikov, je poročal Reporter: »Če nam je do skrajnosti zmanjšana možnost, da bi imeli poslance, nam ni treba samim zmanjševati možnosti, da bi imeli zaveznike.«

Zadnja javnomnenjska anketa Inštituta Mediana napoveduje Združeni desnici Kangler&Primc le 0,4 odstotka glasov.

Spomnimo, da je nekdanjega župana Mestne občine Murska Sobota Antona Štihca kot kandidata za mesto infrastrukturnega ministra predstavila koalicija Združena desnica. Štihca smo prosili za komentar te odločitve.

"Nisem član nobene stranke, na volitve bi šel z Združeno desnico zato, ker sem želel pomagati. Ne strinjam se namreč s tem, da bi bila leva vlada, saj si želim desne vlade," je povedal Štihec, ki dodaja, da si s kampanjo ni naredil nobenega stroška, kvečjemu je svoja mnenja podajal preko družbenih omrežij.

Kangler poziva, naj se voli SDS ali NSi

O možnosti smo se pogovarjali tudi s Francem Kanglerjem, predsednikom programskega sveta Nove ljudske stranke, ki je sooblikovalka koalicije Združena desnica.

Kangler nam je v telefonskem pogovoru povedal, da bo osebno svoje volivce pozval, naj raje svoj glas oddajo za SDS ali NSi. Organi stranke NLS pa bodo končno odločitev o tem sprejeli v ponedeljek.

Štihec bo počakal do ponedeljka

Prav do ponedeljka in na odločitev stranke NLS pa namerava počakati Štihec, preden se bo odločil za nadaljnje poteze.

"Sam se za zdaj še ne bom odločil za takšno potezo kot godpod Kangler. Počakal bom do ponedeljka in na podlagi odločitve NLS bom nato sprejemal naslednje korake. Kakšni bodo ti koraki pa preko družbenih omrežij prav tako sporočil v ponedeljek," nam je povedal Štihec.

Združena desnica ostaja na glasovnicah

Državna volilna komisija je že objavila sezname potrjenih list kandidatov po volilnih enotah in sezname kandidatov o katerih se glasuje v posameznih volilnih okrajih. To velja tudi za osmo volilno enoto v kateri so zajeti pomurski volilni okraji. Ker so liste potrjene, Združena desnica ostaja na glasovnicah na mestu, ki ji ga je določil žreb.

Komentarji (120)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
debeli12 (nepreverjen)

kak sploh lejko takšo tele podpiraš kak je Primc...ojoj

goostt (nepreverjen)

Kaj si pa pričakoval od p . . . . ev, tej nategnejo vse po vrsti !?

In reply to by debeli12 (nepreverjen)

Rdeča zvezda (nepreverjen)

Še en šalabajzer, ki je hotel biti minister, a je že pred volitvami odpadel. Ko se človek poveže s Primcem, Kanglerjem, Pukšičem, Ruparjem, Likovičko, ... zaradi svoje koristi in svojega ega ...

Olosh (nepreverjen)

Fuj Štihec, zdaj si se mi pa zamero do kraja. Ka ideš s Primcon skup? Fuj te boj.

DESNI KOMUNIST (nepreverjen)

Bo v jeseni vseeno dvoboj za župana Štihec - Jevšek, čeprav sta se oba že videla kot nova ministra?

RadenskaTriSrca (nepreverjen)

Oba sta v mandatih dokazala nesposobnost.
Ne bi rajši dali priložnost novi osebi da dokaže svojo (ne)sposobnost?

In reply to by DESNI KOMUNIST (nepreverjen)

DESNI KOMUNIST (nepreverjen)

Jaz bi bil takoj za sposobnega drugega župana. A se bojim, da imata ta dva glih dovolj " svojih " ljudi za sabo, da drugi ne bo dobil priložnosti.

In reply to by RadenskaTriSrca (nepreverjen)

Blaž bla (nepreverjen)

Ka vi štete kaj ali tak na pamet pišete.človek van fajn napiso ka nej član te stranke.kelko ge razmim je napisano ka se v ponedeljek odloči z Kanglerom kak dale.kelko je to meni jasno sta tu dve frakciji,eno je primcova druga Kanglerjeva in štihec je v tej.he he de pa njegov priimek izgleda še dugo na tapeti levice,ker znajo ka jih edino on lejko v Soboti še kelko teklo bremza.

DESNI KOMUNIST (nepreverjen)

Še eden iz umskega dometa Primca in Kanglerja.

In reply to by Blaž bla (nepreverjen)

oportunist (nepreverjen)

Če je nej član stranke te je pa pač samo navaden oportunist. Zakoj bi nešče kandidejro na liste nekše stranke kere je niti član nej, če nej samo in edino zaradi lastnih interesov pa koristi. Kelko strank je že Štihec do zdaj menjo? Toga človeka več nemreš resno jemati.

In reply to by Blaž bla (nepreverjen)

Tom Ford (nepreverjen)

Tončeka karma zeza, drugim slabo želi, potem se mu pa vrača.

ha ha (nepreverjen)

opa,panika na levi strani :-) ha ha že vas je strah jeseni ali kaj ? uuu sedaj pa lahko pričakujemo vsako dnevno nabijanje kaj vse je slabega naredil štihec ha ha . eni ste že bolani z sindromom štihec ;-) Pustite človeka že enkrat,da živi svoj život in dela kaj hoče ;-) že 4 leto ni več župan vi pa ga še vedno sanjate ;-)

DESNI KOMUNIST (nepreverjen)

Hotel je postati minister, pa mu ni gratalo. Zdaj, ko mu je to spodletelo, sem skoraj prepričan, da se bo krčevito boril za mesto župana in, da bomo morali v prihodnje poslušati veliko njegovih nebuloz.

In reply to by ha ha (nepreverjen)

SD fuj (nepreverjen)

Pa ste si prešteli ka je Štihec pravo. Ni član ne Primčev ene Kanglerjeve stranke. Kandidiral je na listi (ne stranki) Združena desnica, ki je koalicija dveh strank. In lepo je povedal, da želi pomagati desnici. Da si želi desno vlado. Kot jaz razumem, kandidira, ker je proti levi vladi in njihovemu 10 letnemu jemanju iz žepov nas državljanom v žepe priviligirancev. Jaz sem tudi proti levici - tako bi dal glas Štihcu in listi kjer je on naš kandidat. Nikakor pa ne bi dal glas komurkoli iz levega pola, še najmanj Židanu iz SD!

ekonomski (nepreverjen)

... pomagati svojemi žepi..... tak kak vedno do zdaj.

In reply to by SD fuj (nepreverjen)

Mestni redar (nepreverjen)

Štihec de na teh volitvaj dobo točno takši rezultat kak si ga zaslujži. Pa lep vikend.

DESNI KOMUNIST (nepreverjen)

Vesela novica prav na rojstni dan nekdanjega predsednika naše takratne domovine maršala Tita. Zgleda, da Janša, ki je naročil Primcu, da odstopi od volitev, glasove morajo pa njegovi volivci dati stranki SDS, na kar svoje volivce Primc poziva, ne more pozabiti svojega velikega vzornika Tita, o katerem je pisal slavospeve tudi v svoji diplomski nalogi in za katerega je vodil grupe omladinaca po poteh AVNOJ - a v Jajce. Najbolj zagrizeni desničarji, na portalu MMC preberite članek o primcu in komentarje na ta članek. Zelo poučno bo za vas!

- (nepreverjen)

Joško se je rodil 7. maja

In reply to by DESNI KOMUNIST (nepreverjen)

DESNI KOMUNIST (nepreverjen)

Čeprav si desničar nekaj veš. 25. maj - dan mladosti, Titova štafeta. Se spomniš?

In reply to by - (nepreverjen)

- (nepreverjen)

levake v Soboti je že strah, ka de zdaj Štihec kandidejro za župana. Zato v komentarih telko polevanje gnojšnice po njemi. Že videno in pričakovano od "strpne" levice. Samo pogledneš koga šimfajo pa takoj vidiš koga se najbole bojijo. Janše na državnon nivoje, Štiheca na lokalnon

Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

Truplo, boš kaj napisal ? Ti že leta in leta zelo hvališ Štihca. Skoraj vse veš o njem. Zanima me tvoje mnenje. Napiši kaj.

Vipko
Truplo

Še ga bom hvalil: Štihec je bil kar soliden rekreativni košarkar! ?

In reply to by Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

Pri tej " višini " in pri teh kilah ? Mislim, da si ti danes kak pir preveč spil.

In reply to by Truplo

DESNI KOMUNIST (nepreverjen)

Sami čudni tiči skupaj. Kangler - ki je obogatel z balami sena in nekaj lubenicami!! Tako je zapisal izvedenec in sodišče je temu verjelo. Kmetje in ostali verjamete temu?

Roza cvet7 (nepreverjen)

Jaz pa predlagam za novega soboškega župana DESNEGA KOMUNISTA, za podžupana pa RDEČO ZVEZDO v duhu nadaljevanja stare politične tradicije.Ta dva imata v Soboti največ privržencev in šans za zmago (seveda brez mojega glasu!)

Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

Mene si pa pozabil ?

In reply to by Roza cvet7 (nepreverjen)

werwerw (nepreverjen)
njk (nepreverjen)
Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

10 let je bil župan MOMS. Koliko stanovanj za mlade in stare družine je v teh desetih letih zgradil ???????????? Nehajte s takimi predvolilnimi nebulozami, ker se vam že krave v hlevu smejijo !!!

In reply to by njk (nepreverjen)

lauraas (nepreverjen)

Panika na levici je po celi Sloveniji, na vse možne načine hočejo Janšo uničiti, ker, če ne so v zaporu! Zdaj je vsaj prišlo na dan, da so za bančno luknjo krivi Jankovič in njegovi strici iz ozadja! Tudi Möderndorfer je zamolčal pranje Iranskega denarja, na veliko je pa izpostavil SDS posojilo! Vsi na levi skup držijo, da bi še naprej lahko kradli in zgleda, da jim 11 miljard ni dovolj!

lauraas (nepreverjen)

Po vsej Sloveniji imajo plačane posameznike, da na komentarjih serejo po SDS in Janši. Zdaj ga z Patrio več ne morejo diskvalificirat, zato pa imajo razne druge umazane trike! Me ne bi presenetil veliki pok tik pred volitvami proti Janši, sigurno imajo nekaj v rokavu! Tresejo se kot..., prpa, Dob!

ha ha (nepreverjen)

se strinjam z tabo ;-) jani zdravstveni tehnik,ki je menjal že vse stranke na levici ;-) pa je sds najbolj izpostavo in njihov kredit vse ostalo pa so bile napake ha ha

In reply to by lauraas (nepreverjen)

Veski dosednjakovic (nepreverjen)

Ti si malo bolani resno XD ka majo drujge placane XD pogledne kelko strani je sponzoriraneh ka prikazujejo sds pa jj kak odresitelja pa pluvajo po vseh drugih .... Pa kelko fejk profilov ode po drujgeh strankah gor pisat pa sinfat od sds :) bojmo realni ka nisce nevrze telko miljonov v promocijo kak sds ... Gda pa jin pod javin pravin profilon parkrat komentejras realno pa ti onemogocijo komentejranje njihovih objav...

In reply to by lauraas (nepreverjen)

Hmmmmmmm (nepreverjen)

Aja? Recimo na forumi RTVSLO. 3/4 lidij, šteri pišejo hvalospeve janši pa pljuvajo po levih so registrejrani v aprili ali maji 2018. Naključje?

In reply to by lauraas (nepreverjen)

joško 2 (nepreverjen)

Mogoče bi pa zdaj res kandidiral za župana. To je nekša balava stranka, kera pred volitvami vrže puško v koruzo. Mogoče se niso strinjali z oberšefovimi ukazi.

lauraas (nepreverjen)

Zdaj vsaj vemo kdo so lopovi, cvikajo Janše, kot hudič križa! Premočni so, tako ali drugače bodo uničili Janšo, niti atentat ni izključen, saj je preveč ukradenega denarja v igri.

Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

Neumnica z Lendavske, ti si tako prizadeta, da se sploh ne zavedaš, da s svojimi neumnimi komentarji Janši in stranki SDS več škode delaš kot koristi !!! Še tisti, ki bi mogoče volili SDS, si bodo zaradi tvojih lažnivih komentarjev premislili.

In reply to by lauraas (nepreverjen)

Meeeeeee (nepreverjen)

Koliko ovc!!! Ene nese v levo, druge v desno - to vam je edino merilo. In da napadate nasprotno stran. Kaj ni nikogar, ki bi bil zmožen iti naravnost? Le tako pride človek naprej, pri taki mentaliteti pa se to v Sloveniji ne bo zgodilo nikoli, ker je to hoja v krogu (pa je vseeno, če hodite v smeri urinega kazalca ali obratno).

Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

Če hočeš ali ne, bo to trajalo še najmanj tri generacije. Verjetno še kaj dalje. V Nemčiji in v zahodnih državah so to zakonsko prepovedali, pri nas pa lahko belouške delajo kar hočejo. Janša je posejal toliko slabega semena, da se je seme razširilo na vse njive in ga še generacije in generacije ne bodo izkoreninile.

In reply to by Meeeeeee (nepreverjen)

Roza cvet7 (nepreverjen)

Ne, Tujec, tudi ti ne boš pozabljen, ker levi znajo poskrbeti za svoje. Ti boš njun politični svetovalec ali kot se temu pravi "stric iz ozadja".

Janez Komunist (nepreverjen)

Ko to vidiš kaj tile od SDS delajo,ti lahko gre samo na bruhanje.

https://streamja.com/74Nk

lauraas (nepreverjen)

Kaj delajo? A je mogoče SDS pokradel 11 miljard iz bančne luknje?

Janez Komunist (nepreverjen)

Slogan stranke SDS za letošnje volitve "ZATE" je že pravi...

https://www.mladina.si/183278/jansev-klan/

lauraas (nepreverjen)

A je mogoče SDS opral eno miljardo Iranskega denarja v NLB?

Janez Komunist (nepreverjen)

SDS in Janša sta nas zadolžila za nekaj milijard,ko so bili na vladi 2004-2008...veliko od tega denarja je končalo pri SDS tajkunih.

lauraas (nepreverjen)

A mogoče SDS hoče ukrast 700 miljonov "preplečanega" drugega tira? Zato pa imajo levi in strici preveč denarja za kampanjo in antipropagando Janši.

Janez Komunist (nepreverjen)

"preplečanega"...ha ha ha...kaj si mislil napisat,da ima SDS preplešastega vodjo,ki nima nikakršnih šans,da bi še kdaj vodil vlado...daj malo dihaj...he he he...

lauraas (nepreverjen)

E Janez Komunist, ti si tisti, ki je plačan od stricev, da po komentarjih širi laži o SDS-u, kot so po vsej Sloveniji. Saj pa na dlani imamo, kdo so lopovi in krivci.

rdeča zvezda (nepreverjen)

tudi mene srat pritisne ko vidim malega murgeljskega prdca,,

Imam predljog

Malega murgelskega prdca bi lahko uporabjali namesto donata

lauraas (nepreverjen)

Zakaj sta pa potem Jankovič in Janša tako velika sovražnika? Janez K. po takem je za tebe Jankovič angel, nedolžna ovca,...

Panceta teta o… (nepreverjen)

to pa ni lepo da o našem zemljaku Milanu tako grdo pišete,,,Tudi on je človek pa čeravno je mali

Janez Komunist (nepreverjen)

lauraas nič ne širim laži...širim resnico o SDS in njihovih nizkotnih dejanjih...a boš rekel,da je to tudi laž,ko je SDS ponaredil z blagoslovom firerja dokumente...

https://www.rtvslo.si/slovenija/sds-ponaredil-dokumente-v-zadevi-tuerk/…

https://www.rtvslo.si/slovenija/arhiv-objavil-sporne-dokumente/251541

Janez Komunist (nepreverjen)

Vojnozgodovinski zbornik; št. 43; brigadir Anton Krkovič: "Dejstva, ki jih slovenska javnost mora poznati; Naši pripadniki so pod mojim neposrednim poveljevanjem sestrelili prvi helikopter nad Ljubljano". Sestrelitev neoboroženega helikopterja, pripravljenega za prehod k TO. RS. Nad območjem, naseljenim s civilisti.. Motor je padel v kuhinjo stanovanjske hiše. Umorjenemu pilotu so hrabri čuvarji ukradli ročno uro...(Vir: Draga Potočnjak;knjiga;"Skrito povelje").In, Richard Schneider; knjiga; "Kraj zločina: Hypo Alpe Adria"; stran 81; dobesedno: "Podkupnina je znašala 250.000 US$ na ladjo. Ta denar je bil namenjen obrambnemu ministru, Janezu Janši". In še: You Tube; knjiga; Patriotism For Sale; predstavitev: "V Luki Koper je pristalo 40 ladij". Znaš sestaviti uporabni račun po tastarem šolskem sistemu: 40 ladij x 250.000,00 US$ = 10,000.000,00 US$. Deset milijonov dolarjev so dobili gospod minister torej v žep. Brez ddvja.

lauraas (nepreverjen)

Janez komunist, zakaj pa nič ne izpostavljaš té ogromne grehe, kot so 11 miljardna bančna luknja, pranje ene miljarde Iran. denarja, drugi tir, izguba arbitraže (nismo dobili nič) Erjavec je vedel za prisluhe,...

pijanček prdec (nepreverjen)

To so za njega "laži" , oz. stvari ki ne obstajajo.
Če pa mu poveš kaj takega pa odgovori takoj in to z zelo kulturnim pridihom, citiram : "gnila lažniva janšistka!..."
Hlače se mu tresejo zaradi SDS-a, kot tudi kaki prdeči zvezdi.

In reply to by lauraas (nepreverjen)

lauraas (nepreverjen)

Koliko je pa dobil Kučan, ko je 91' razorožil 80% teritorialne obrambe?

Roza cvet7 (nepreverjen)

Janez, komunist, priznaj da se tudi tebi tresejo gate pred Janezom Janšem! Če pride na vlado, boš njegovi finančni policiji težko pojasnil izvor vsebine svojega hišnega trezorja, enako kot tvoji soborci in sotovariši, n. pr. Janković ...................................................................... in ostali.

Janez Komunist (nepreverjen)

Vsi tukaj,ki podpirate Janozs Jonšija,ste še večje barabe kot on.
Roza cvet7...kdaj a bo on pojasnil izvor svojega premoženja.

’Ni se izgubil denar, pač pa sled za denarjem’

Na večno prepiranje politikov o tem, kdo je odgovoren za bančno luknjo in kdo ne, je Batagelj dejal: "Dajmo si naliti čistega vina in poglejmo leti 2006 in 2007, ko je večina teh kreditov nastala. To so bili krediti, ki so bili spodbujeni tudi s strani bank. Upam si trditi, saj sem bil tudi sam del tega, a kredita nisem upal najeti, saj nisem bil prepričan, da ga bom lahko vrnil, da so bile cene popolnoma nerealne. Naivni podjetniki so kredite najeli, zviti menedžerji pa vedeli, da tega kredita nikoli ne bodo vrnili. In tu je nastala bančna luknja," opozarja Batagelj. "Denar je odtekal na jug in od tam spet prihaja. Naj me nihče ne prepričuje, da se je ta denar izgubil. Izgubila se je le sled za tem denarjem," še dodaja Batagelj.

Ampak ima probleme Jonši s tem vračanjem denarja nazaj,ker se mu je že zataknilo pri Đuđičevi...ane.

Kangla (nepreverjen)

Na sobota.info je SĐS-ovska pisunska študentarija že na delu...in še par jajotovih penzionistov zraven....

Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

JANŠISTI, Janez Komunist vas uči kak malo deco. Vse z dokazi. Molčite in se učite, nevedneži !!!!!!!

Roza cvet7 (nepreverjen)

Po tem takem je zate, Janez Komunist, izposoja denarja potom notarske pogodbe ter njegovo vračilo upnici, večji kriminal od bančnih ropov, pranj denarja, plenjenja državne lastnine ....? Vsekakor, kajne? Pač nima enake teže in veljave, če to storijo tvoji ali pa moji - kurji tatovi.

Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

Gledal sem prenos seje državnega zbora kjer je bilo poslancem SDS jasno postavljeno vprašanje komu, kam in na katero številko je bil vrnjen ta " kredit iz Bosne " . Niti en poslanec SDS ni podal nobenega odgovora. Zakaj le ?

In reply to by Roza cvet7 (nepreverjen)

Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

ja bi si ga gnes opet merio,,,trebam jednog školnika, da mi ga pridrži,,, znate 22 cm nije malo,, da se zna bez glave

Janez Komunist (nepreverjen)

Roza cvet7,saj ta kredit in vračilo le tega je zelo sumljivo dejanje SDS in Janše.
Najbolj zanimivo je to, da kredit ni bil nezakonit kot izjavlja Janez Janša. Vprašanje se potem poraja samo od sebe. Zakaj pa so ga potem vrnili, če je bil zakonit.

vodka (nepreverjen)

Takši šteri se s Primcom drüži pa mora meti grozno razmetano podstrešje.

Janez Komunist (nepreverjen)

Pahor je tudi sovražnik slovencev,ko izjavi,da bo mandat za sestavo vlade ponudil relativnemu zmagovalcu volitev,če bo to slučajno Janša.
Je lahko predsednik vlade ali koalicijski partner nekdo, ki ponareja dokumente, zlorablja osebne podatke in družbene medije? Je lahko predsednik vlade ali koalicijski partner nekdo, ki ima težave s pojasnjevanjem izvora premoženja; ki po obvodih dobiva denar za kampanjo iz sosednje fašistoidne države; ki po optimistični varianti najema za delovanje stranke in kampanje t. i. mafijske kredite od fizičnih oseb (!), po pesimistični pa prek fiktivnih kreditov pere lasten denar? In za teatralno vrnjen denar še danes ne vemo, kam je bil nakazan ... To so vprašanja za Cerarja, za Židana, za Šarca, za Dobovška, za novinarje in vse, ki pravijo, da jim je mar, kje živimo in kdo to državo vodi.
NE MORE IN NE SME BITI TAK ČLOVEK PREDSEDNIK VLADE,DA BO KROJIL USODO SLOVENIJE IN NJENIH PREBIVALCEV

pijanček prdec (nepreverjen)

kak vas je strah SDS-a HAHAHAHAH
še malo pa volitve, posrančki rdeči :D

In reply to by Janez Komunist (nepreverjen)

DESNI KOMUNIST (nepreverjen)

Saj veš kaj bo Janša po volitvah plesal. Že videno na televiziji.

In reply to by pijanček prdec (nepreverjen)

Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

Tik pred koncem svojega mandata je Janševa vlada leta 2008 ustanovila Študijski center za narodno spravo, kjer je takoj postala direktorica Andreja Valič Zver, takratna partnerka in takoj zatem žena podpredsednika SDS Zvera. Direktorica je še danes. Takega urada nimajo nikjer v Evropi. Opravičevanje koloboracije ?? Nekateri pravijo ( tudi jaz se strinjam z njimi ), da je dal Janša Zveru in njegovi ženi to kot poročno darilo. TIK PRED IZTEKOM MANDATA !!!!

Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

Do danes ( 10 let ) je šlo iz državnega proračuna za ta Študijski center več kot 4 milijone evrov, kar je za študijski center izredno velik denar. Rezultati tega centra ? Slovenci bolj razklani na leve in desne kot kdajkoli prej !

In reply to by Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

Roza cvet7 (nepreverjen)

Da, razumem te Janez komunist: vračilo nezakonito izposojenega denarja je večji kriminal (po vaše), od totalnega ropa, v več milijardah merjenega družbenega premoženja. Zato, si ga je bolje za stalno obdržati, ga ne sodno izterjevati, se sprenevedati, kot da se ni nič zgodilo.... Povsem upravičeno, ker so to storili tovariši, ki imajo že od nekdaj vsi svoj tobak v isti vreči! Pa lahko noč, tovariš k!

Roza cvet7 (nepreverjen)

Predlagam vam, imate še teden dni časa do volitev, da ga zaradi omenjene izposoje denarja strpate v zaporniško celico na Dobu. Izplačalo se vam bo!

Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

ja si bi gnes opet merio

Načelnost (nepreverjen)

Haha štihec...vse se vrača vse se plača....

lauraas (nepreverjen)

Kaj pa Primcu manjka? Mogoče to, da je perverzni in razvratni Levici preprečil še več pokvarjenosti? Kje so pse v rit jebali, na desnici ali levici??? Kdo bi zaupal posvojiti otroka "rogovcem"? Kdo se je boril za Šamija kot lev, ki nas je stal že 40 000 eur, v Siriji pa pustil ženo in pet otrok! Včeraj so levičarji protestirali proti zaustavitvi izumiranja Slovencev (saj ni res, pa je: "borili" so se ZA izumrtje Slovencev!!!);... Levica, ne samo, da je bolana, več ne vé kaj je normalno! Se še spomnite, kako so se borili za Strojanove, takrat jih je bilo 29, zdaj jih je že čez 70 in kljub obljubam NOBEN ni zaposlen, dobili so ogromno hišo, vsa infrastruktura zastonj, bajne podpore, kriminal okoli njih,... In kdor zagovarja Levico, je lahko samo isto takšen izrojenec!

povezani (nepreverjen)

odlično 5 ;-)

In reply to by lauraas (nepreverjen)

lauraas (nepreverjen)

Janez Komunist, zakaj pa ne napišeš, naj Jankovič pojasni izvor nekaj sto miljonov eur. "Njihova" sodišča so mu celo odpisala 41 miljonov dolga! Ti se pa spotikaš v Janševo premoženje, kot ga ima vsak drugi Slovenec. Kdo lahko dokaže za 30 let nazaj? Zdaj se vidi, da si plačan za antipropagando Janši, izpostavljaš POSOJILO, ukradene miljarde pa zamolčiš!

lauraas (nepreverjen)

Koliko denarja je pa požrl mirovni inštitut?

DESNI KOMUNIST (nepreverjen)

Študijski center za narodno spravo, ki ga je Janša ustanovil leta 2008 tik pred koncem svojega mandata in kot direktorico ustoličil Zverovo ženo Andrejo Valič Zver, ki je direktorica še danes, je stal slovenske davkoplačevalce že veliko več kot 4 milijone evrov ! MK je zapisal: to je bilo Janševo poročno darilo zakoncema Zver. In kaj dela ta študijski center? Zagovarja in opravičuje koloboracijo in poveličuje belouške! Sramota!

In reply to by lauraas (nepreverjen)

Svetlana Maka… (nepreverjen)

Ja bi želela upoznati Tujca 2 - pijančka,, jer sam dobila informaciju, da mu je štafetna palica duga 22 cm - bez glave,,
Mogla bi jo ja lično ponesti na titov grob na dedinje

Janez Komunist (nepreverjen)

Lepo se je videlo včeraj,kako malo beloušk je protestiralo in pravi slovenci so bili tam in podprli RDEČO ZVEZDO...

http://www.rtvslo.si/kultura/glasba/na-koncertu-nosil-bom-rdeco-zvezdo-…

https://img.rtvslo.si/_up/upload/2018/05/25/65501592.jpg

https://siol.net/novice/slovenija/na-koncertu-nosil-bom-rdeco-zvezdo-od…

ha ha ha...malo vas je domobrančki in z vsakim dnem vas je manj...

lauraas (nepreverjen)

Borcev iz II. svet. vojne je pa vedno več!

lauraas (nepreverjen)

Bi že Janša "uredil" penzije tem borcem in oficirjem JLA, ki so bili agresorji na SLO.

DESNI KOMUNIST (nepreverjen)

Janša je z ZUJFOM odvzel penzije deset tisočem slovenskim državljanom, ki so plačevali v pokojninsko blagajno. Ustavno sodišče mu je dalo po pički, pa je vse te penzije moral vrniti! Gnoj eden!

In reply to by lauraas (nepreverjen)

DESNI KOMUNIST (nepreverjen)

Kaj ni Krkovičev mladoletni sin en čas dobival veteranski dodatek za desetnevno " vojno " v Sloveniji?

In reply to by lauraas (nepreverjen)

Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

Vprašala učiteljica v šoli je
Zakaj partizani niso imeli spolnih bolezni?
Zato ker so e borili za kurčevo zdravje !
je rekel ravnatelj, ki je ravno takrat stopil v razred

Janez Komunist (nepreverjen)

Evo tukaj je ta Primc in SDS falanga dobila fajn po tintari...
__________________________
Kirurg Erik Brecelj odgovarja Alešu Primcu:

Spoštovani gospod Aleš Primc !

Veseli me, da ste se name obrnili z imenom in priimkom. Ljudi, ki delujejo v javnosti anonimno ali preko drugih, seveda ne spoštujem. Pri ljudeh cenim tudi iskrenost. Zato vam moram takoj povedati, da vam nisem poslal prijaznega vabila, kot mi pišete. Pošiljati prijazno vabilo ljudem, ki ščitijo in podpirajo tiste, ki so v preteklosti npr. soustvarjali afere in nezakonitosti na Onkološkem inštitutu, pač ni možno.

Dalj časa hote in nehote spremljam vaše aktivnosti v zvezi z, po vašem
mnenju, krivično sodbo Janezu Janši, občasno tudi Krkoviču, nezaslišano pa Črnkoviču ali celo mogoče obsojenim v Avstriji v zadevi Patria. Sodbe ne bom komentiral. Že dobesedno čaščenje kulta človeka, ki ga poveličujete kot najzaslužnejšega za osamosvojitev Slovenije, največjega borca proti komunizmu, udbomafiji, komunističnim sodnikom, poštenjaka brez primere, da ne rečem že skoraj svetnika, pa zahteva nekaj pojasnil. In to ne z moje strani, ampak z vaše. V Odboru 2014 imate posameznika/e, za katere sem 100%, da imajo odgovore in pojasnila na moja vprašanja.
1. Najprej me zanima, zakaj je vlada Janeza Janše podpisala prevzem novogradnje Onkološkega inštituta od SCT-ja, če je bila seznanjena s tem, da so v gradnji hude napake. To sedaj preiskuje policija. Žal prepozno.

2. Zakaj zaradi goljufive gradnje OI vlada Janeza Janše ni ovadila Ivana Zidarja ?

3. Zakaj vlada Janeza Janše ni prijavila gradnje OI KPK, tako kot je kasneje storil minister Gantar? Žal tudi prepozno.

4. Zakaj je svet zavoda OI, v katerem so imeli večino predstavniki vlade Janeza Janše, sprejel sklep, da je selitev bolnikov v nove prostore OI varna, čeprav so bili seznanjeni, da obstaja velika nevarnost okužbe z Legionelo. Zato je bilo kasneje potrebno izvajati ukrepe proti Legioneli, ki so stali OI več kot milijon EUR in katerih posledica je bilo uničenje vodovodnih cevi. Posledično je potrebno sedaj zamenjati celotno vodovodno omrežje, kar bo davkoplačevalce stalo 6 do 7 mil. EUR. Takrat sem zahteval, da to popravi SCT in bil zato kaznovan s strani podpornikov vlade Janeza Janše in kasneje levice, kot vi rečete komunistične udbomafije.

Kaj bi lahko naredili s sedmimi mil EUR, če bi takrat stopili na prste Ivanu Zidarju ?! Vi se menda trudite za izboljšanje položaja družin v Sloveniji. Kaj vse bi lahko naredili z desetinami milijonov EUR, ki so bili in še bodo po nepotrebnem zapravljeni na OI ?! Tudi s pomočjo ljudi, ki jih
ščitite. Škoda. Pomagali bi nešteto družinam. Pomagali bi otrokom. Mogoče bi katerega celo rešili. Bilo bi neprecenljivo in nepozabno.

Lahko mi verjamete, da se je t.i. udbomafiji srce smejalo, ko je vlada Janeza Janše delala usluge SCT-ju in Ivanu Zidarju. Vlada Janeza Janše je samo legalizirala tisto, kar je zastavila gradbena mafija, ki je prav gotovo izhajala iz udbomafije. Zagotavljam vam, da si udbomafija ne bi upala zadeve z "zaključkom gradnje OI" pred volitvami izpeljati tako hitro in brez kančka sramu v javnosti, kot je to storila vlada Janeza Janše.
Zato ne razumem vašega besa proti komunistični udbomafiji, ki je sedaj kriva za vse vaše težave. Imeli ste vpliv na policijo, tožilstvo, SOVO in vse možnosti, da pozaprete glave komunistične udbomafije. Pa jih niste.

Človek, ki naj bi po mnenju številnih vaših podpornikov bil vrh tega, Janez Zemljarič, ni nek "Sicilijanec", ki bi se skrival na kakšni visokogorski slovenski kmetiji v bunkerju pod hlevom. Je človek, ki bi ga zlahka prijeli, če je res počel to, kar javno naznanjajo vaši ljudje. Še telefonske številke mobitela skozi leta ni spreminjal. Pa ga niste. Zakaj ne ? Prepričan sem, da nekateri vaši bližnji sodelavci vedo zakaj. Zato je to moje peto vprašanje Odboru 2014.

5. Bi Hilda Tovšak lahko postala to kar je, če ne bi bilo sodelovanja
požrešne t.i. desnice (ki to nikoli ni bila) s postkomunistično udbomafijo. Hilda Tovšak je dobesedno produkt tega sodelovanja. Po mojem mnenju vrh desnice nikoli ni iskreno želel udariti po komunistični udbomafiji, ampak je želel prevzeti njeno vlogo. Ker mu to ni uspelo, je raje z njo sodeloval, kot npr. na Onkološkem inštitutu. Zato se mi obrača, ko mi te ljudi prikazujete kot poštenjake brez primere, ki so žrtev komunističnega krivosodja. Kar pa je najbolj tragično, ljudje ki jih branite, niso skupaj s poblaznelimi plenilci iz levice samo spravili te države na kolena, ampak naredili to, kar si je komunistična udbomafija od leta 1941 želela. Ponovno so uničili desnico v Sloveniji. Že drugič po letu 1945. Zato ker so ljudje, ki imajo polna usta udbomafije, sami prevzeli njene navade in v svojih dejanjih praktično postali udbomafija.

Pošiljam vam še dopis enega od vaših očitnih podpornikov. Ni najbolj bedno to, kar piše. Ampak to, da se ni sposoben predstaviti s svojim imenom in priimkom, temveč uporablja ime tujega glasbenika. Revež. On mi ne more pljuniti v obraz, ker ne ve, kaj je to obraz, ker ga sam očitno nima. Samo za primerjavo vam lahko povem, da sem s strani ljudi post komunistične udbomafije prejemal tudi grožnje zaradi mojih zahtev do SCT-ja. Cenim pa, da so imeli toliko jajc, da so prišli do mene ljudje z obrazi in imeni, in to kljub temu, da so mi grozili.

Veliko let bo preteklo, preden bodo sanirane napake v gradnji OI. Samo za popravilo vodovoda bo potrebnih vsaj dve do tri leta, nato za klimo, pa fasado. Za vse te napake se je vedelo že v času primopredaje, ki jo je izvedla vlada Janeza Janše od SCT-ja. Zato nima smisla, da Onkološki inštitut obiščete samo enkrat zaradi pojasnila bolnikom, zakaj morajo to trpeti. Lahko boste prihajali mesece in leta. Nimam niti časa, niti potrebe, da bi sodeloval pri vaših obiskih. Se boste pa zlahka dogovorili za srečanje na OI, ker so na položajih še vedno ljudje, ki so delali usluge SCT-ju in so zato nagrajeni, tako s strani desnice (ki to nikoli ni bila), kot - po vaše - komunistične udbomafijske levice. Po drugi strani prav tako ne boste imeli težav, ker so ljudje, ki so nasprotovali udbomafijksim poslom SCT-ja, na tak ali drugačen način umaknjeni s položajev. S pomočjo t.i. desnice in levice.

Kje vi vidite tu kaj poštenega?
Lep pozdrav!
Erik Brecelj, kirurg.

Rudeč (nepreverjen)

Vsi pravijo, ki poznajo familijo Primc (pa jih ni malo, ker pred volitvami vsako nedeljo hodijo na tri maše se kazat) znajo povedat eno in isto. Oba z ženo sta jako čudaška. Njuni otroci pa prepuščeni samim sebi, dve hčerki in en sin - za katerega še zdaj ne vem, al je samo čuden po očetu, ali pa ima res razvojno motnjo (temu se niti slučajno ne mislim posmehovat).

DESNI KOMUNIST (nepreverjen)

Desničarji vi samo neke brezvezne floskule nabijate in takšnim vašim lažem lahko verjame samo človek s petimi razredi OŠ ali dementen starček. Janez Komunist vas uči, šola, kaže dejstva s podatki in dokazi! Utihnite, ker sami sebi in stranki SDS delate samo sramoto!

Janez Komunist (nepreverjen)

"SDS nam dan za dnem lepo posreduje, kako je lahko tudi laž v funkciji resnice. Končne resnice. Pot k njej je tlakovana s številnimi lažmi. Drobnimi in debelimi. In, ni kaj. SDS je stranka kontinuitete. Kontinuitete laži. V tem so dosledni. No, ni vsak, ki laže, esdeesovec, je pa vsekakor preveč esdeesovcev lažnivcev. "

O.K. Je torej Janez Janša lažnivec? No, tega si ne upam prostodušno trditi. Pa ne zato, ker bi se bal kakšne nove tožbe. Tega še najmanj. Kajti trditev bi zelo enostavno in zelo prepričljivo lahko dokumentiral. Pa tudi sicer Janša ni ravno junak. Še več, je strahopetec. Tega ni pokazal samo v zadnjem obračunu z novinarkama TVS, ampak v prenekateri situaciji. Da je strahopetec, je pokazal tudi vselej, ko je bil izzvan, da se neposredno pomeri s tekmeci za prestižne funkcije v državi. Že zaradi svojih privržencev in vernikov bi se moral spopasti v predsedniški tekmi s Kučanom, pa tega ni upal. Zaradi ohranjanja vsaj privida verodostojnosti bi se moral soočiti s publicistom Frangežem ter novinarjema Šurcem in Zgago, ki so napisali debele knjige o trgovini z orožjem in v njih izrekli hude in konkretne osebne obtožbe ter mu ves čas metali rokavice v obraz. Ni si jih upal pobrati. In, navsezadnje, ko je tožil mene in je postalo evidentno, da ne more zmagati, je pobegnil v umik tožbe in raje plačal pravdne stroške ter stroške svoje in moje obrambe. Iz strahu pred porazom je nenehni poraženec. A problem je, ker je Janša že zdavnaj prestopil mejo med debelimi lažmi, ki jih lansira, in realnostjo onkraj njih. In korak čez to mejo je korak v patološko lažnivost. Patološka lažnivost ni zgolj načrtna manipulacija (to dela denimo Grims), ampak točka, ko začneš verjeti v svoje laži. Patološki lažnivec svojo laž neguje kot fetiš; kot globljo in končno resnico. Mar menite, da se Janša zaveda, da laže v zadevi Patria, da laže o dogovorih za mejne incidente s Sanaderjem? … Ne nazadnje, da se zaveda, da laže ob aferi prepisovanja govora od Blaira? Sklicevanje na Masaryka je bilo tako deplasirano, da sem v tistem času njegovim spin doktorjem pomagal s predlagano rešitvijo zagate: »Janša se je zgledoval pri Masaryku, prepisoval pa je od Blaira.« Da gre pri fenomenu Janševih laži za patološko razsežnost, se je dokončno potrdilo, ko se je pustil nominirati in nagraditi z Večerovim bobom leta. O.K. Ukradeš. Uporabljaš. Zlorabljaš. A se ne razkazuješ in ne bahaš z ukradenim. No, v bran mu je treba povedati, da te patologije mnogi novinarji v ključnih trenutkih niso razkrivali, ampak minimalizirali, celo prikrivali. Delovali izrazito neterapevtsko. Nekateri celo apologetsko. Denimo, Darka Zvonar Predan je, namesto da bi branila svoj časopis pred nagrajencem, ki jih je nategnil, ki jim je podtaknil gnilo jajce, napadla tiste novinarje (kajpak Mladine), ki so zadevo razkrili. Pač v sozvočju z umazano epizodo, ki sta jo s soprogom odigrala v času Janševe legislature na Večeru. Darka Z. P. je branila Janšo – pred njim samim.

Gospod Vlado Miheljak za ta zapis pa ...klobuk do poda.

https://www.mladina.si/?__rewriter=1&id=173399&

Janez Komunist (nepreverjen)

A se tega podporniki SDS tukaj na sobota.info spomnite,sem siguren,da tega nikoli niste videli in še slišali za ta seznam,ki je hvala bogu na netu še dosegljiv,na SDS strani pa seveda nedosegljiv,ker bi sedaj verjetno tudi povedali,da to oni niso sestavili.

Stran,ki ste jo iskali ne obstaja,kar kliknite gor.

https://www.sds.si/news/4220

Lista SDS za odstrel

V stranki SDS so sestavili seznam 244 »politično kadriranih« oseb. Spodaj dobesedno navajamo, kar so v stranki ob posameznih imenih zapisali kot razlog za politično kontaminiranost. Seznam so v stranki SDS redno dopolnjevali in objavljali na spletni strani. Zadnja različica liste je nastala 30. novembra 2011, štiri dni pred volitvami. Celoten seznam objavljamo na spletni strani Mladine, seznam pa je za zdaj še (nič več) dosegljiv na www.sds.si/news/4220.

Je pa vse dosegljivo na spodnjem naslovu...

https://www.mladina.si/?__rewriter=1&id=109062&

Sramujte se podporniki te stranke SDS in ljudih,ki jo vodijo.

Janez Komunist (nepreverjen)

No mogoće pa je kter bral to tudi na sobota.info...

SDS-ova “lista za odstrel” sega tudi v Pomurje...
Bojan Korošec, Feri Lainšček, Geza Farkaš in še vrsta drugih Pomurk in Pomurcev se je znašlo na listi, objavljeni na spletni strani SDS.

https://sobotainfo.com/novica/politika-gospodarstvo/sds-ova-lista-za-od…

no kaj boste povedali Janševi ritolizniki na to...

https://sobotainfo.com/novica/politika-gospodarstvo/sds-ova-lista-za-od…

lauraas (nepreverjen)

Prirezal je bajne penzije srbskim oficirjem JLA, ki so plačevali v jugoslovansko blagajno in bili agresorji na SLO! Povej če upaš kako velike penzije imajo! En je takrat rekel, ko je prejel 200 eur manj penzije, da ne bo mogel preživeti. In levica take bajne penzije južnjakom privošči, isto kot takrat izbrisanim, in to takim, ki so kričali "poserem se ja na Sloveniju"! Taka je levica, drugim vse, izgaranim starčkom pa 205 eur kmečke penzije!

Janez Komunist (nepreverjen)

lauraas,daj zakopaj se nekam..
A zadostuje,pustiva zdaj penzije,poglejva na stvari malo drugače...

http://old.slovenskenovice.si/bulvar/domaci-trac/foto-takole-so-otroci-…

Ali pa to...

https://www.mladina.si/?__rewriter=1&id=115221&

še kaj...če že nakladaš,daj javno objavi te bajne penzije srbskim JLA oficirjem,ali pa zaprosi SDS za njih,da bomo videli kako so bajne te penzije...
čakam te,da prideš s podatki na svetlo...

Janez Komunist (nepreverjen)
pijanček prdec (nepreverjen)

Ti resno daješ SLOVENSKE NOVICE pa MLADINO kot vir? HAHAHAHAHA
V eni številki so napisali tudi, da se je rodila vijolična krava v Švici...si temu tudi verjel ?
HAHAHAHA
Kaj resno vas je tak strah ?

Janez Komunist (nepreverjen)

ja za vas bumbarje z IQ sobne temperature je itak samo verodostojen Reporter in NOVA24...

prdeča zvezda (nepreverjen)

Kelko ge znan ti živiš 70 lejt odzada, pa še itak titoja pa partijo v rit pijaš.
saj bodo volitve, pa se takih gnilob znebimo.

In reply to by Janez Komunist (nepreverjen)

Janez Komunist (nepreverjen)

ja bodo volitve ja,ampak vas spet čaka...ha ha ha...

https://www.youtube.com/watch?v=DpiSbWQ_bZk

In reply to by prdeča zvezda (nepreverjen)

lauraas (nepreverjen)

To ni tak odstrel, da bi bili mrtvi, ampak kaznovanje za izdajalstvo, kajti levim so vedno na prvem mestu tujci, posebej muslimani in AAfričani, ki so naši sovražniki. E moj Janez Komunist, zdaj nas pa malo "šolaj" o Jankovičevih in stricih o njihovih 11 miljardnih mahinacijah; kako so Janšo obsodili brez enega dokaza, Jankoviču pa DOKAZE uničili, ne samo izločili; balkanskim bojevnikom pozabili podaljšati dve letni rok; predragi drugi tir; pranje Iran. denarja; 25 miljardno zadolženost Pahor-Bratušek-Cerar;... Ajde malo to razsvetli !

veterfuda (nepreverjen)

Muslimani so nej tvoji sovražniki liki zavezniki v boji proti židon. Nemreš meti oboje za sovražnike.

In reply to by lauraas (nepreverjen)

Janez Komunist (nepreverjen)
lauraas (nepreverjen)

Janez Komunist, verjameš LEVIM (protijanša) medijem, saj pa tile mediji so podkupljeni iz 11 miljardne bančne luknje, isto tako tudi sodstvo, da se le ne bi stricem in Jankoviču kaj zgodilo! Zdaj vidiš odkod tak velik strah, če Janša zmaga. Pipica se bo zaprla, dečki pa bodo po zaporih! A ne vidis kako sodstvo OVIRA preiskavo bančne luknje?

Janez Komunist (nepreverjen)

OPOZORILO...ni za desno srčne,ogled na lastno odgovornost...

https://www.youtube.com/watch?v=ZAwVoaiCec0

prdeča zvezda (nepreverjen)

OPOZORILO...ni za levo srčne, še malo bi vladali pa bili kot v videu; SEVERNA KOREJA hahahaha:D
Isto ste se cmerli kda je morilec in klavec crkno, kda de Kučan te se tuj cmerli?

In reply to by Janez Komunist (nepreverjen)

lauraas (nepreverjen)

A so té novice iz nova24tv laž, ko poročajo koliko migrantov pride vsak da v Slovenijo na črno iz NEvojnega območja?

Rdeča zvezda (nepreverjen)

Lauraas večkrat se boš oglasila, bolj neumna boš izpadla. JK te šola kot učenca v prvem razredu osnovne šole. Če se nočeš popolnoma osramotiti raje nehaj komentirati. Za svoje laži nimaš niti enega dokaza! JK ti dokaze lepi enega za drugim. Kaj so res vsi člani in simpatizerji SDS tako zabiti kot si ti?

prdeča zvezda (nepreverjen)

Eto ena ze tebe Janez Komunist ( OPOZORILO: ni za levičarje) hahahah:D
https://www.youtube.com/watch?v=8b5h7rXMmuE&t=1s

Janez Komunist (nepreverjen)
sljiva (nepreverjen)

drugega levi tak ne veste

In reply to by Janez Komunist (nepreverjen)

Janez Komunist (nepreverjen)

lauraas in prdo smrdu...evo še nekaj za vaju be be be...

http://opozicijanorcem.blogspot.si/2013/06/kriza-in-rdeca-zvezda-nov-po…

Prisega prve generacije slovenske vojske - Ig, 2. junij 1991
na zastavi pa rdeča zvezda...

lauraas (nepreverjen)

Pa zakaj nas ne šolaš o 11 miljardni bančni luknji??? JK.

Janez Komunist (nepreverjen)

Ljudje,se obkladajo z rdečkarji in fašisti. Ne vedo pa, da to nekdo izkorišča. Poglejmo nekaj resnic in dejstev, ki potrjujejo besede Dr. Jože P. Damijana, ko je Ivan grobar prevzel kraljevanje našega denarja:

Saldo trgovinske bilance -26,8 mio EUR oktober 2004
Saldo tekočega računa plačilne bilance 71,1 mio EUR oktober 2004
Mednarodne rezerve 6.579,8 mio EUR 30.11.2004
Devizne rezerve 7.377,7 mio EUR 30.11.2004
Neto zunanji dolg 1.209,0 mio EUR 31.10.2004
Bruto zunanji dolg 15.097,0 mio EUR 31.10.2004

POGLEJMO resnico in dejstva potem, ko je SDS pokopaval 4 leta ubogo slovenijo:
Saldo trgovinske bilance -251,9 mio EUR okt., 2008
Saldo tekočega računa plačilne bilance -271,7 mio EUR okt., 2008
Mednarodne rezerve 743,4 mio EUR 30.11.2008
Devizne rezerve 633,6 mio EUR 30.11.2008
Neto zunanji dolg 8.480 mio EUR 31.10.2008
Bruto zunanji dolg 40.043 mio EUR 31.10.2008

Za tiste neuke – ve se kdo to so, ki ne razumejo teh številk, zgolj kratek povzetek:
Saldo trgovinske bilance v MINUS se je povečal za 225,1 milionov
Saldo tekočega računa plačilne bilance se je iz PLUSA povečal v MINUS za 342,8 milionov
Mednarodne rezerve so se ZMANJŠALE torej potrošile za 5.836,4 mio EUR
Devizne rezerve so se ZMANJŠALE torej potrošile za 6,744,1 mio EUR
Neto zunanji dolg se je POVEČAL za 7.271 mio EUR
Bruto zunanji dolg se je POVEČAL za 24.946 mio EUR

Dr. Jože P. Damijan, Večer,11.2.2013*VSO TO BANDO JE POTREBNO RAZGNATI ZA VEČNO !*

Dr. Jože P. Damijan, ekonomist: “Na provladnih protestih Zbora za republiko je predsednik vlade Janez Janša izrekel nekaj krepkih ‘bistroumnih nesmislov’. Denimo, da je največja težava Slovenije več milijardna bančna luknja, ki jo sestavlja 16 povezanih konglomeratov, večinoma v lasti članov Foruma 21. (…) Je možno, da je Janša za trenutek izgubil prištevnost? Ta bančna luknja je namreč nastala izključno v državnih bankah in nastala je izključno v času 2005-2008, ko je te državne banke nadzirala vladna koalicija pod vodstvom Janeza Janše…

*Dejstvo tudi je,da tedanja Janševa vlada ni želela prodati deleža v NLB, s čimer je tedaj izgubila 640.- Mio. EUR, z vsemi dosedanjimi dokapitalizacijami in bodočo 2 milijardno dokapitalizacijo te iste banke, pa bo skupna izguba davkoplačevalcev znašala 3,5 milijarde EUR ! Našega, tvojega in mojega davkoplačevalskega denarja!

*Leta 2005 sta Janša in SDS vlada aktivno pomagala Bavčarju in Šrotu pri prevzemu Merkatorja, pri čemer sta jima državna KAD in SOD še dala posojila za prevzem!

*Kaj nam torej hoče Janša dopovedati, ve samo on?

Naš, ljudski komentar pa naj bo: DAJMO SE VSI ZAMISLITI NAD POČETJEM TE KLIKE POKVARJENE, PA VSEENO ALI RDEČI, RUMENI, BELI ALI ZELENI! Ne bomo se jih rešili nikakor drugače, kot da jih OD – VOLIMO!

_______________________________
desničarji preberite več x,ker verjamem,da bo za vas to razumet bolj težko...

Janez Komunist (nepreverjen)

lauraas a si en/a od njih tukaj...
Govori se, da so ljudje v SDS plačani celo za to, da komentirajo dogodke na družbenih omrežjih. Je to res?

To drži in se okrepi za časa volilne kampanje, ko se izkoristi mlade člane in se jih plača prek študentskih napotnic, da pišejo komentarje. Tudi sam sem sodeloval v takem projektu leta 2011, ko je 20 mladih 24 ur na dan v izmenah pisalo na vseh teh glavnih portalih. Ne vem pa, kako so prikazali plačilo stroškov zanje. Tudi na facebooku se vidi, da so zelo agresivni. Tem mladim so obljubljali službe v primeru zmage in oblikovanja vlade s strani SDS. Čeprav se je res oblikovala, od njih službe ni dobil nihče, ti mladi so se počutili prevarane. Raje so kadrovali otroke iz svoje elite, ki sploh nikoli nič niso naredili za stranko.

https://novice.svet24.si/clanek/novice/slovenija/58bd4a7e5f9df/jansa-bi…

BIMBO NA ŽOGI (nepreverjen)

Lauraas in vsi JANŠISTI namesto, da berete Reporter, Demokracijo, Požareport, Finance, ... in gledate Janševo televizijo, pojdite na google in vpišite opozicijanorcem.blogspot.si, pritisnite enter in berite! Zelo zanimivo branje. Ali pa berite malo bloge nekdanjenega Janševega finančnega ministra Damijana ali bloge nekdanjega Janševega specialca Mitje Kunstlja. Od časa do časa tudi na portal MMC poglejte, da boste vsaj približno vedeli kaj se v Sloveniji in po svetu godi. Razširite malo svoje obzorje, ker zdaj ne vidite čez svoj plot!

Roza cvet7 (nepreverjen)

Zaradi plačila, katero dobivam za komentarje (po trditvah Komunista Janez), dodajam še enega:
Tovariš Janez Komunist - prvoborec na družabnih omrežjih v dneh predvolilne kampanje si zaradi "protijanšističnega delovanja" zasluži odlikovanje RED ZASLUGE ZA SLOVENSKI NAROD Z ZLATIM .... Razen tega si zasluži tudi, da mu na predvidenem mestu namesto kipa Martinu Lutru Komunistična partija Slovenije postavi vsaj doprsni kip in to že za časa življenja.

Roza cvet7 (nepreverjen)

Janez Komunist, zakaj se izražaš z brezosebno obliko: "... govori se ..." To ti gobezdaš, sicer bi se skliceval na vir, da se za komentarje prejema plačilo. Mi SDS-ovi, nismo podkupljivi, kot ti in tvoji. Glede na to, da je vsak drug ali pa skoraj vsak prvi komentar na tem mestu last Janeza Komunista, lahko logično sklepamo, da prejemaš ti plačilo. Ni je gnile stvari na tem svetu, ki je tvoji sotovariši ne bi naredili za svojo korist, denar, spolne užitke (z bulmastifi), ...

Rdeča zvezda (nepreverjen)

Idi komentirat na Reporter. Tam je mesto za take prostake kot si ti.

In reply to by Roza cvet7 (nepreverjen)

lauraas (nepreverjen)

Še vedno nas nisi izšolal o 11 miljardni bančni luknji. JK.

SFJ (nepreverjen)

Rdeča zvezda jebo ti ja sve Po spisku budalo noro.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice