Danes in jutri lahko prekmurskega Pirata spoznate osebno, medtem ko zbira podpise za udeležbo pred upravno enoto občine v Murski Soboti.

Kot smo že poročali, pošilja Piratska stranka Slovenije na evropske volitve Prekmurca Rolanda Benjamina Vaz Ferreiro, ki je, kot sam pravi, Pirat po prepričanju, prevajalec po poklicu, amaterski programer in plesni učitelj po duši, vsekakor pa kot nekdo, ki mu je dovolj tega, da se hazardira z našo prihodnostjo.

Benjamin bo danes in jutri pred upravno enoto v Murski Soboto zbiral podpise podpore, s katerimi lahko nastopi na volitvah v Evropski parlament. Da bo lahko kandidiral mora zbrati 1000 podpisanih obrazcev. Sam verjame, da jim bo uspelo prestopiti prvo stopničko in zbrati dovolj podpisov za nastop na volitvah, ki bodo 25. maja letos.

Naslednja stopnička, ki jih nato čaka so same volitve. Pri tem je eno izmed vprašanj, ki se pojavlja, kako ozavestiti mlade, da bi bolj aktivno sodelovali pri ustvarjanju in krojenju politike. V samo stranki pravijo, so drugačni in imajo zato drugačnega kandidata kot večina. Kandidata, ki z neomajnim optimizmom verjame, zmeraj prisluhne in mu je dovolj »stare politike«.

Več o kandidatu lahko preberete v intervjuju Prekmurski Pirat je zaplul proti Evropskemu parlamentu.

S spleta

Komentarji (10)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
edennnnnnn (nepreverjen)

Rodjeni Slovenac

x (nepreverjen)

Veliko sreče! Upam, da bo zbral dovolj podpisov. Jaz žal v teh dneh ne hodim v okolici MS ...

- (nepreverjen)

zelo prijazen fant. :)

bimbo1 (nepreverjen)

edennnnnn zaleti se nekam s takim komentarjem. Te pa voli obstoječo ponudbo, če ti kaj ne paše. Človek se trudi kaj spremeniti in to je potrebno podpreti.

tug (nepreverjen)

Fejst prijazen dečko. Kda me je stavo, san mislo, ka palek eden, ka de samo gnjavo. Pa je bil rejsan prijazen, me je razložo, zakoj se stranka zavzema, me določene stvari opito. Rejsan mi neje žal, ka san tudi san podpiso

ej ti... (nepreverjen)

...edennnnnnn

Ne bluzi, ozkoumni debil, me čudi da opice znajo uporabljati tipkovnico in z tem nažalost žalim opice in fyi je rojen slovenec ker ga poznam iz časa OŠ.

Drugače pa Beno upam, da ti uspe. ;)

Rolando Benjamin (nepreverjen)

Fala vsen za lejpe besede in za podpise gnes. Tisti, ka ste še nej mogli, vableni vütro, če pa te tüj nejde, nega problema. Moja mama de za mene zbirala podpise pri občini še do naslejdnje srejde (vključno), tak ka se lejko prinjoj tüj rade vole stavite. Če je nete vidli počakajte par minut, ker de znankar s kon glij notri. =)

LP,
Beno

Gost (nepreverjen)

Srečno Beno.

Belina (nepreverjen)

škoda ga je da bi se še on pokvaril.

Rolando Benjamin (nepreverjen)

Če še što neje čül slučajno, podpise smo zbrali, DVK nas je potrdila, tak ka se 25. maja vidimo na volitvaj!

Pa še en lüšen video, ka smo ga gnes dobile :D
http://www.mojvideo.com/video-ko-pirati-vstanejo-izza-racunalnika/04b81…

Starejše novice