Slovensko javnost je razburila fotografija poslancev, ki so med interpelacijo ministrice Anje Kopač Mrak gledali nogometno tekmo.

Jože Povšič, nekdanji trebanjski podžupan in županski kandidat, je slovensko javnost razburil s fotografijo, ki prikazuje poslance Državnega zbora, kako na svojih prenosnih računalnikih gledajo prenos nogometne tekme z evropskega prvenstva v nogometu. Z njihovim početjem ne bi bilo nič narobe, če fotografija ne bi bila narejena v sejni dvorani Državnega zbora in to ravno v času, ko je potekala 13-urna interpelacija zoper ministrico za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti Anjo Kopač Mrak. 

Kot so po sedežnem redu poslancev na fotografiji ugotovili pri Žurnalu24, naj bi šlo za  poslance stranke SDS. Na fotografiji naj bi tako bili Zvonko LahLjubo ŽnidarBojan Podkrajšek in Danijel Krivec. Slednji naj bi potrdil, da so nekateri včeraj v pisarnah gledali prenos tekme, na vprašanje, če so tekmo gledali tudi v sejni dvorani, pa ni odgovoril.

Danes, 15. 6. 2016, so najmanj štirje poslanci v Državnem zboru med uradno sejo gledali nogomet na svojih računalnikih. Ker so zaščiteni kot kočevski medvedje, sem vsem štirim prekril obraze, saj bi drugače lahko tožili fotografa. To so "tapravi predstavniki ljudstva". Vidite, kako se "borijo" za vas državljane!

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Gašperič (nepreverjen)

Poleg vse ministrske in birokratske zalege živimo (kot bubrege v loju) še 90 posrancev, ki delajo popolnoma in absolutno nič. Tudi, če bi imeli kaj za delat, pa tega sploh ne bi smeli, ker "mislijo" pri nas samo šefi strank.

Starejše novice