V sklopu projekta Invest Pomurje je nastal tudi krajši predstavitveni film, ki je postal hit na družbenih omrežjih.

Regionalna razvojna agencija Mura je v sklopu projekta Invest Pomurje, s katerim v Pomurje priskuša privabiti tuje investitorje, pripravila tudi predstavitveni film, ki pa je postal pravi hit na družbenih omrežjih. V prvih 30 urah po javni objavi si ga je namreč ogledalo približno 1800 gledalcev. 

Predstavitveni film prikazuje obstoječo industrijo, obrtništvo, naravne danosti ter ostale prednosti Pomurja, ki bi utegnile pritegniti potencialne investitorje iz tujine. Film, ki se končuje s sloganom "Pomurje Where Everything Grows!"*, je nastajal približno eno leto, pri pripravi videa pa je sodelovalo več kot 20 podjetij iz regije. Scenarij za film so napisali v podjetjih Instinkt in Studio Wolf, sam film pa je nastal v režiji Marka Wolfa.

Predstavitveni film, ki poleg priložnosti, prikazuje tudi naravne lepote in čarobnost pokrajine ob Muri, si lahko ogledate spodaj.

* Where Everything Grows: Kjer vse raste

Invest Pomurje from Marko Wolf on Vimeo.

S spleta

Komentarji (8)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
hah (nepreverjen)

ka če to ste vse stečajna podjetja pokazale notre ? XD

Imi

Pohvalno! Končno nekaj pozitivnega.

rzhrh5 (nepreverjen)

zgleda da portal sobotainfo počasi umira...............

- (nepreverjen)

kak ste eni negativni. vsaka reklama nam prav pride. razen ko se gre za Gso (gmo). monsanto si naj sploh ne upa prit sem!

Gost (nepreverjen)

Marko bravo, odličen izdelek!

_ (nepreverjen)

Zelo lep video, za reklamo mogoče malo predolg. Najbolj pa mi je všeč, da pokaže, da smo tudi v Prekmurju že v 21. stoletju. Večina turističnih videov kaže Prekmurje preko podobe stare prekmurske hiše, z dvema ženskama v nekih nošah pa kravo ali nekaj takega. Super video. :)

PL (nepreverjen)

Vsa podjetja, ki so tu predstavljena, so zelo uspešna in zaposlujejo mnogo ljudi, kar je definitivno pozitivno! Enostavno lepo! ;)

Jože123 (nepreverjen)

Fajn video. Nevem pa ali sem spregledal, ali v filmčku res ni prikazanih niti enih term.

Starejše novice