Svetniki Mestne občine Murska Sobota so se včeraj sestali na 12. redni seji, na kateri je kot predvideno največ prahu dvignil predlog sklepa, da nadzorni odbor Mestne občine Murska Sobota, v okviru svoje pristojnosti obravnava zadevo v zvezi z izvajanjem projekta ustanavljanja Fakultete za turizem. Zdajšnje vodstvo soboške občine se namreč sprašuje o zakonitosti, namenskosti, smotrnosti in gospodarnosti porabe sredstev občinskega proračuna ter morebitnega oškodovanja občinskih javnih sredstev. Gre za sredstva v višini 150 tisoč evrov

Kot je povedal direktor občinske uprave Srečko Đurov med predstavitvijo sklepa, ni v Murski Soboti ne Fakultete za turizem niti 150 tisoč evrov, zato želijo, da se nadzorni odbor opredeli glede tega. 

Obremenjeni s preteklostjo?

Nekdanji župan Anton Štihec, v času katerega županovanja, so ravno potekale aktivnosti za univerzo je očital Jevšku, da je ta točka na dnevni red seje uvrščena le z namenom pranja umazanega perila: »Preveč ste obremenjeni z nekdanjim županom, raje kot s preteklostjo se ukvarjajte s prihodnostjo.« Kot je pojasnil Jevšek, so se za javno »reševanje« te težave odločili zato, ker delajo z javnim denarjem in ne zasebnim, zato imajo občani pravico, da tudi preko sej mestnega sveta izvejo, kaj se dogaja z javnim denarjem:

»Zakaj se branite, saj nobeden ni rekel, da ste vi krivi. Želimo samo ugotoviti, zakaj je z občinskega proračuna izginilo 150 tisoč evrov v času vašega županovanja,« je še dodal Đurov. Štihec je direktorju občinske uprave Đurovo očital, da svetnikom in javnosti niso dali vsega gradiva. Prav tako jim je dal vedeti, da ga ne bodo utišali. 

Zadolževanje Ljudske univerze Murska Sobota in trajnostna urbana strategija

Veliko časa so svetniki namenili tudi zadolževanju Ljudske univerze Murska Sobota, odločno proti so bili v stranki SDS. Po dolgotrajni razpravi so le podali soglasje za zadolžitev javnega zavoda v višini 130 tisoč evrov. Mojca Breščak, direktorica RC Murska Sobota, je predstavila končno verzijo trajnostne urbane strategije MO Murska Sobota, ki so jo svetniki potrdili, tako da bodo lahko začeli s črpanjem evropskih sredstev. Do leta 2020 si obetajo tudi do devet milijonov evrov. Poleg tega svetniki niso podprli imenovanja Metke Kuharič kot ravnateljice OŠ IV Murska Sobota.

12. redno sejo bodo mestni svetniki nadaljevali pred naslednjo redno sejo, saj je zaradi dogotrajnih razprav niso uspeli zaključiti.

S spleta

Komentarji (30)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
smc (nepreverjen)

Povezani nevejo nika drugoga kak iskati morebitne napake prejšnega župana,obsedeni so z njim ha ha loleki.Po dvej leti županovanja nemajo ama nika za pokazat,razem kadrovanja svojih ;-) Zakaj se javnosti ne razloži kako je Brigita zaposlevala,po kakem razpisu in merilah,ker tudi tu so plače od nas davkoplačevalcev.

Otrok z PP (nepreverjen)

Ne vem zakaj se ne morem znebiti občutka, da je nekdo zlorabil KVIAZ za osebno obračunavanje z ravnateljico, mestni svetniki pa so pri tem "držali luč". Btw, kdo od članov KVIAZa pa se spozna na specifično stroko (specialna pedagogika, razvoj otrok z PP), da lahko daje ocene?

Gost (nepreverjen)
Zaskrbljeni (nepreverjen)

Otrok z PP mislim ka ta ti na tvoje vprašanje najboljše znala odgovoriti Mariška pa Marjan.........

Gost (nepreverjen)

Meni se sploh butasto zdi kak do ideje da nucamo v ms taksno fakulteto:) ce pa je 60 km po avtocesti mb v kateroj je nenormalno dosti privatnih in javnih sol.
Ze ideja fakulrete v ms je zelo sporna!
Ce bi bili normalna drzava bi se vsaka taksna in podobna zadeva morala rejsiti. Navsezadnje zaradi teh zapravljenih finans vsi placuvlemo nekaj vec in doloceni ne dobijo oz. nikoli nedo dobili sluzb.
Ampak tudi ce se krivca najde nede ok, vecini naroda ba tak vseeno kar je zalostno.
Te pa prosim nej jamrati in dajte svobodo zapravljanju davkoplacevalskega denarja. In nej se buniti ka van deca nikoli nedo delali!
SPLOH SE NE ZAVEDATE KAJ CAKA VASE OTROKE! NIKOLI REDNA ZAPOSLITEV!

Gost (nepreverjen)

Samo kak primer, komunalin denar za muro...kaj je sedaj s tem? Vse tiho,...
Vsi so na to pozabili in vsi cakajo in si zelijo da mura spet dobi inekcijo v takem smislu:)
Te pa tak dobro...

Žvižgač (nepreverjen)

Čudno, čudno... Ravnateljica je dobila 100% podporo zaposlenih in staršev pa tudi predstavniki iz občine v svetu so ji dali vsako leto oceno odlično, Kviaz in mestni svet pa so brez obrazložitve proti. Ni bila v prejšnjem vestniku za to ravnateljico "puščica gor". Tega ne razmem, lahko kdo pojasni, kaj je v ozadju?

Gost (nepreverjen)

Zvižgač, na to vprašanje ti naj odgovori družina poslanke...

Gost (nepreverjen)

Kelko san ges čiu in fčera malo gledo sejo, je Štihec opet meu svoj show. Vsakič, ko njemi je što kaj očito ga je 10x bole nazaj zabiu. Razturo skratka. Siromak Jevšek, cejli rdeči, na konci več nej znau kama se naj da. Obsedenost z njin de ga pokopala....

Človeki še nej jasno ka ne živimo več v komunizme ka bi z lažmi in zavajanji lejko dosegali svoj politični cilj. Jevške očitno še ni jasno, da bolj do dregali v njega bolj de se upiral. Zadeve bole obvlada od vas, g.župan, zna ka delate narobe zato se ne čudite če de vas samo enkrat začo prijavlate.

Po drugi strani, pa Sobotainfo spet zamolči nekaj dejstev:

1. Župan ne potrebuje mestnega sveta, če hoče da nadzorni odbor preveri zakonitost porabljanja javnih sredstev. Torej se je g.Jevšek zopet skrival za mestnim svetom, da bi dosegel svoje politične cilje. Ker se on očitno za nič ne počuti odgovornega je celo vodenje seje prepustil podžupanu, on pa je raje, kot vedno, gledalec.

2. Sobotainfo, niste povedali da mestnim svetnikom na seji ni bilo povedano, kako, kdaj in zakaj so bila porabljena sredstva, iz katerih bi se lepo videlo, da je Štihec dobil pooblastilo od takratnih svetnikov da lahko začne to zadevo.

3. Sobotainfo, članek ste zapisali kot, da bi si Štihec v žep pospravil teh 150.000. Mislim, a vas res ni sram? Mislite, da to samo tak ide? Ali vam te članek zopet nekdo drug piše?

Skratka opet, brezvezna medijska zgodba, ki bo na koncu samo strel v koleno Jevška. Kot je že povedal Štihec, namesto, da se ukvarjajo s stvarmi izpred 10 let, ki sploh niso sporna, se naj raje ukvarjajo z občani in občankami. Skoraj dve leti je mimo, naredilo se ni čisto NIČ, za kar bi lahko Jevšek pravo, "evo tu san pa ges meu prste cuj", ukvarja se z nepomembnimi stvarmi, ne dela se, slika se,...

Pa še to, Sobotainfo: ste mogoče tudi omenili, da je g.Jevšek naredil 720.000 evrov izgube zadnje leto? Seveda ne, glavna novica je kako je Štihec opet razturaval Jevška. Nikoli v zgodovini MOMS še nismo imeli toliko izgube!!!! V času županovanja Štiheca smo samo eno leto imeli izgubo, pa še to je znašalo približno 30.000. Torej, kdo tukaj koga farba? Medtem, ko se verjetno Jevšek zopet zgovarja na državo ali na 100 drugih reči pa vemo vsi dejstvo da: JE NESPOSOBEN.

Vipko
Truplo

Dobro, kaj je sedaj točno s temi stopetdesettisoč evri... kar je tudi naslov članka?

Jevšek sposoben ali ne, vse gor ali dol... nas niso ničesar naučili dogodki v Mariboru... kjer so policaja po profesiji izvolili in ga tudi vrgli... čeprav bo na koncu več kakor "nedolžen" so bile marsikje njegove poteze čisto enostranske, podprete s "policajsko" izobrazbo!

V življenju pač veljajo neke zakonitosti: kakor je več ali manj mesar primeren bolj za vodenje mesnice kakor pšeničnega kombinata, tako je veliko bolj gradbenik, ekonomist, pravnik bolj primeren za vodenje občine, kakor nekdo s policijsko izobrazbo. Ne smemo pozabiti, da je vodenje občine ni tako strahovito politična funkcija, ampak se izvoljeni mora veliko ubadati z raznim projektiranjem, ljudmi, dogodki med navadnimi ljudmi in njihovi problemi.

Že Churchill je rekel... mi pa se itak ničesar ne naučimo iz pametnih bésedi: "Vojna je preresna zadeva, da bi jo zaupali generalom!" Pri nas pa je dovolj... da pride "novi obraz", pa če to je ali ni... in volilci nasedemo. Tako na državni, kakor sedaj izgleda tudi na lokalni ravni! "Povezani, povezovalni...", he, he... dobro so se "povezovalno zvezali" med sabo "z voužame"... torej močno špago.

Dobro, še enkrat: kaj je s temi evri?

In reply to by Gost (nepreverjen)

Gost (nepreverjen)

Gost nad mano kateri si pristas stiheca.
Jaz nisem ne stihecov ali jevskov menim pa da denar ne more samo tako oditi.
Če jaz v firmi zacnem s projektom in izgine 10.000 eur oz se ne opravici ta znesek, potem grem na zaslisanje in verjetno domov s tozbo.
Ne razumem pa kako lahko izgine toliko denarja in noben niri malo ni kriv.
KOLIKOR VIDIM JE POTEM TO NORMALNO!? UPS PA JE SLO 150.000 NEKAM!
UPS PA JE SLO 400.000 ZA REDBULL BREZ REZULTATOV.
Te pa hvala bogu da so vsi z brezposeljnostjo in slabimi plačami in velikimi obcinskimi in drzavnimi dajatvami zadovoljni.
Vse je super, ker vse take zadeve niso sporne in nihce ni za to odgovoren. Bog zegnjaj svetnike, nadzorne, stiheca, jevska in ostale dobre ljudi

Gost (nepreverjen)

Truplo dobro vprasanje.
Vecni studentje sobotainfo niti ne morejo v clanku napisati kaj je zdaj s temi pejnezi.
Ajajaj
Stihec prej so se te vecnistudenti k tebi stiskali, zdaj pa te je**** kak si tau dovolis.

Gost2 (nepreverjen)
Gost (nepreverjen)

"Zdajšnje vodstvo soboške občine se namreč sprašuje o zakonitosti, namenskosti, smotrnosti in gospodarnosti porabe sredstev občinskega proračuna ter morebitnega oškodovanja občinskih javnih sredstev."

Koje sprenevedanje!!!!!!!!!! Zdajšnji podporniki Jevška (t.i. povezani slavinci, perhavčke, miloševići, gujti, celeci, rudaši itd.) so pred 10 leti kot svetniki potrdili projekt ustanavljanja te fakultete. Ko je bil študij akreditiran, pa so glasovali proti nadaljevanju projekta. Isti ljudje! Samo da nagajajo tedanjemu županu Štihecu. Ve se kdo je ves čas županovanja imel večino v mestnems svetu: isti, ki zdaj pdopirajo Jevška. Ti so s svojim glasovanjem krojili usodo projektov v MS. In še zdaj mešajo drek!!! In g. Jevšek če že iščete krivce, sem vam zgoraj naštel nekaj imen velepametnih svetnikov, ki so to zakuhali.

Ker nimate kaj za pokazati v času Vašega županovanja (razen Red bull zapravljanja denarja), ker se vrsti fiasko za fiaskom, ker je letos največji dolg v zgodovini obstoja občine, pogrevate 10 let stare zgodbe, ki so jo zakuhali vaši, namen tega pa je jasen: odvračanje pozornosti od letošnje gromozanske izgube, ki je pokazalo vso bedo upravljanja občine pod štajersko navezo, kjer se mastijo povezani v javnih zavodih. TAM JE PROBLEM SEDANJE OBČINSKE OBLASTI. Za Štihecom je marsikaj ostalo (nova ekonomska, glasbena, prenova kinodvorane, evropska prestolnica kulture, dva podvoza, sobočanec, geotermija, varovana stanovanja), za vami pa NIČ, Red bull in nasmeh na obrazih povezanih.

Sobotainfo: sram vas je lahko za takšen članek, kjer niti z besedico ne napišete kdo je za kaj glasoval pred 10 leti, kdo je kaj odobril in kam je šel ta denar. Imate vse relevantne podatke, ker ste o tem pisali pred 10 leti. Beda od novinarske prostitucije. Ste že dobili piškotek od Jevška? Za osebno korist ste pripravljeni iti čez osebno dostojanstvo? Moje sožalje za vašo novinarsko pokončnost. Včasih smo se zgražali na Pljuvalnik.com, Sobotainfo je zdaj bolj vreden zgražanja.

Kar mi je ležalo na duši sem povedal, zdaj mi pa lahko zbrišete komentar, ker krši pravila Jevšekinfo komentiranja.

Gost (nepreverjen)

Jevšek je napravo tričetrt milijona evrov izgube, največjo izgubo v zgodovini občine, Sobotainfo pa toga niti ne omeni? Bruka od bruke, nesposobni do amena. Pa s takšnimi dobrimi vezami pri vladi se je Jevšek hvalo. Ge so zdaj Cerar, Židan, Erjavec? Se ne bi še egnouk slikali z Jevškom, nad sliko pa napis: USPEL MI JE ZGODOVINSKI DOLG OBČINE: SKORAJ MILIJON EVROV

Sobotainfo rajši da naslov v obliki pasjih bombic za preusmeritev pozornosti javnosti od bruke vodenja občine.

pokončno in neodvisno novinarstvo press

Gost (nepreverjen)

Meeeeeeeee........

Gost (nepreverjen)

En velki plus Metki Kuharič za njeno dosedanjo delo.

müjra (nepreverjen)

enin resno nej trbej dosta ka se jih zaposli...medten ka se štukate keri župan je bokše oz. slabše, sobota sakšo leto bole zaostaja za slovenskin povprečjon...tak ste kak mačka ka jo zaposliš z eno igračko vmejs pa lejko delaš svoje dale...in to van lokalna politika dela že desetletja...

naj mi nešče pove en dosežek lokalne politike v zadnjih 20 lejtih...pa pri ton mejte v mislih ostale primerljivo velke občine ka so v ton čase napravile...kda prideš v soboto je kak če bi meo časovni stroj pa šou 20 lejt nazaj v čase...razen par rondojof nikšoga napredka...

tistome ka ga pa moti zaduženost občine...prosin vas lepo najbole zadužene občine v sloveniji se hkrati najhitreje razvijajo...dug kak tak ne povej nič o ton ali se občina razvija ali nej...edino važno je kama se sredstva vlagajo...to pa je jasno ka nikan koristno, ker če bi kerikoli župan opravljo svojo funkcijo v zadnjih desetletjih bi sobota bila bar nendre v povprečje glede na infrastrukturo in ostale dejavnike...

Vipko
Truplo

Lahko da vse to, kar trdiš tudi drži, ni problem to priznati!

V tem odstavku pustim tega in onega župana... veliko "napredka" v Soboti je slonelo na dveh velikih tovarnah, torej Muri in ABC Pomurki. Kateri župan je kriv, da sta propadli? Nobeden... Tako na oko... koliko Sobočank in Sobočancev je izgubilo delo samo v teh dveh tovarnah? Koliko manj davka se zlije v proračun države in določene občine? Koliko manj malic pripravijo gostinci za zaposlene? Koliko manj, če že hočete, piv se stoči zaradi manj zaposlenih, ker ni denarja? Na take zadeve več ali manj ne more noben župan vplivati!

Ampak... vsaj vsake štiri leta so na vrsti volitve... in sedaj smo, kjer smo, torej pri obljubah "povezanega". Meni že spomin peša, ampak naj nekdo napiše, kaj vse je obljubil? Tudi take bedarije, da bo NK Mura v prvi ligi. Ker je slovensko volilno telo blesavo, soboško pa ni nič drugačno, je takoj zgrabilo obe roki... sedaj pa jamrate?

Na koncu koncev... ni vsega kriv župan. Veliko njegovih odločitev lahko zaustavi "mestni parlament"! Za časa Štiheca so to veselo delali nekateri sedanji "povezani", torej Celec, Perhavec, Gujt, Slavinec... v veliko primerih samo zaradi nagajanja..., danes pa podobne projekte podpirajo, da je kar veselje... Ja... s tujim denarjem oz. tujim kurcem ni problem po krplivah rovati, kakor se pravi. Drage občanke in občani, sodelujoči na tem forumu... o tem bi morali razmisliti. Razmisliti bi morali tudi "bedaki v SMC, kateri so ustanovili odbor v Soboti", da so se trije kar prerinili mimo njih na volitvah... in ponovno mešajo drek, kakor so v prejšnjem mandatu. Le... da so sedaj "povezani", mi "lale" pa to dopuščamo brez protestov!

Na žalost mi nismo revolucionarji, kakor npr. Mariborčani... če pa bi bili, pa je več kakor dovolj razlogov, da se napravi bunt, protest, upor!

In reply to by müjra (nepreverjen)

Gost (nepreverjen)

mujra, ti si tipičen levak

razvoj na puf je dober, vej de že nešče drugi tej dug odplačo, gelibar. S takšno mentaliteto smo v riti v šteri smo. Dober gospodar po drugi strani zna ka si lejko privošči in ka nej. In nejde čez rob zmožnosti.

Me prav zanima mujra če tudi doma vodite takšno družinsko politiko življenja na puf. Tam pa verjetno nej, ker ide za tvoje pejneze. Z državnimi pa lejko delamo kak svinja z mehom. Tipična značilnost levako/levnuhov. To je NAŠE.

Sicer pa čestitka Jevškovi ekipi, štera je uspela pridelati skoraj milijon € zgodovinsko največjoga dolga v občini. V prihodnje lejko zato računamo na velik razmah vsega (po logiki mujre in Jevškovih povezanih levnuhov). Večji dug, bole se lejko razvijamo... Vej do že naša deca plačale te pufe egnouk, gda mi več nemo na oblasti.

MSHC

Ti si pa tipičen bedak.

Če se nihče na svejti (občine, države, firme, navadni lidje....) nebi skozi čas zadolževal bi bile še vedno na nivoji pred industrijsko revolucijo. Rejsan je ka pri ton zaduževanji najbole služijo banke z obrestmi ali jebemomast..... če ščejš kaj delati ali se razvijati in nemaš lastnoga keša se pač moreš zadužiti pri banki kera tej keš ma. Takšna razmišljanja kak jih tij mlatiš so redno nazadnjaška, ka nemo pravo butasta. Ta obsedenost določenih osebkov z levaki pa komunisti v Sloveniji meji že na blaznost in je v večini primerov kriva za nerazvoj države in določenih regij pri nas.

In reply to by Gost (nepreverjen)

müjra (nepreverjen)

dug je nej noben problem dokler se lejko obroki plačuvlejo in se sredstva investejrajo v stvari ka do v prihodnosti nosile nekše finančni benefit...večina občin (na svejte) se zadolžuvle...če nebi bilo zadolževanja več nebi bilo investicij...če pa nega investicij pa nega razvoja...ve ste pa v sobote te do zdaj nej mele velki dug in bi po toj logike mogle bite na razvojnon vrhe med občiname? žalostno kama je sobota prišla samo nemreš pomagate kda maš takšne lidij za volilce...

Vipko
Truplo

Tokrat ti dam prav! Tudi privat... ni nič narobe, če si nekoliko zadolžen, nekaj sredstev pa nemsto, da bi dal za dolg, morebiti tudi imaš na banki. Dolg te potem vseeno prisili, da še bolj šparaš in denar po nepotrebnem ne trošiš. Seveda pa razvoj, tako v gospodinjstvu kakor na občinski ravni zaostaja ali stoji na mestu, če ves eventuelni dobičen daš za poplačilo kredita... in nič ne daš za nadaljnji razvoj. Velikokrat ni problem zgraditi npr. večjo dvorano ali stadion... problem nastane, ko je to treba vzdrževati, a v ali na njem pa igrajo III. ligo pred tristo gledalci! Samo primer, ne vem, če je stadion kaj obremenjen s krediti?

Je pa velik problem, če jemlješ kredit na kredit, tako privat kakor na občini in porabljaš sredstva nenamensko, za zadeve, katere ne prinašajo praktično nič... kakor npr. ta "famozni" RedBull, če so ga res financirali iz "našega" denarja. Ne mi... da zaradi Podlunška sedaj "mnoštvo turistov hrli" k nam? Koliko raznih kulturnih in športnih društev bi lahko s tem denarjem, če je bil res vzet nam, delovalo kar precej časa? In od tega bi Sobota imela bistveno več, kakor od teh avionov!

In reply to by müjra (nepreverjen)

Žvižgač (nepreverjen)

Sestavljam tole zgodbo okrog imenovanja ravnateljice. Vse bolj evidentno je, da za tem stoji naveza B-M. Hčerka ljubiteljice Pišteka je bila zaposlena na tej šoli- zaradi njenega krivega pričanja na zavarovalnici je zavod za zdravstveno zavarovanje tožil šolo. Na sodišču je bilo neresnično pričanje razkrito in zavarovalnica je tožbo zgubila. Ta hčerka je žena člana Kviaza na občini. Skratka še bi lahko pisali- o izsiljevanjih in podtikanjih te naveze- pritiski so se izvajali tudi na prejšnjo ravnateljico za pridobitev različnih zasebnih koristi. Ostale podrobnosti kot slišim, še pridejo v javnost. Ne vem samo, kako še vedno pridejo na položaje in kako lahko nekateri člani mestnega sveta in župan podpirate take svinjarije. Vas ni sram?

Gost (nepreverjen)

Seveda..... fakulteto v vsako Slovensko vas. Občine in država bodo financirale študente, ki bodo po končanem šolanju odšli v tujino ali pa doma sedeli brezposelni. Vsi bodo visoko izobraženi, kdo bo pa delal? Zakaj mislite, da je Merklova vabila begunce v Nemčijo? Nemci vsi po vrsti izobraženi bi sedeli po pisarnah, delal pa nebi nihče. Isto bo čez čas pri nas. Že sedaj je ob tolikšnem število brezposelnih težko najti primerne kadre za določena dela. Potem bo pa spet jok in stok zakaj se zaposlujejo tujci, če je doma toliko brezposelnih. Ja..... samo velika večina brezposelnih mladih ima končano neuporabno fakulteto. Komu bi v našem primeru izobraževali toliko turističnih diplomantov? Pobrigajte se raje za bolj kvalitetne in uporabne srednješolske programe, ne pa da zavajate mladino in jih vabite na fakultete samo zaradi zapolnitve kvot in lastne eksistence.

Morska deklica (nepreverjen)

Vse obljube se potapljajo v morju povezav in poznanstev. Ni zaman rek: ROKA ROKO UMIJE. Vsak račun iz predvolilnega obdobja je potrebno plačati, kajti podporniki ga izstavijo tako ali drugače. In to je realnost naše politike - vseslovenske in ne amo soboške. Žal pa vsi računi ne bodo poplačani in podporniki bodo svoje delo nadaljevali po že videnih scenarijih. Žalostno, bedno in patetično.

müjra (nepreverjen)

ok pa lepo po vrsti:

1) če so izobraženi kadri brezposelne zakoj pa je te večina trenutno registrejranih brezposelnih z nižjo izobrazbo? eden izmed glavnih razlogov zakoj je ljubljana razvita in prekmurje nej, je izseljevanje izobraženih lidij...nega izobraženeh, nega viskih plač, nega potrošnje, nega razvite regije...simple

2) ka se pa vloge župana tiče...župan ne zaposluvle oz. neje neposredno odgovoren za delovna mesta...more pa bite po naravi tržnik, tržnik mesta/regije...s ten se pa privablja kapital bodisi iz slovenije bodisi iz sosednjih držav. pa to ne mislen na trgovine kere ne rešijo čista nič ampak na podjetja, ka bi zaposlila izobražene prekmurce...samo za to pa trbej zaposlite nekoga ka ma bar osnovne pojme razčiščene. nej pa nekše bedake ka svoje frustracije izživljajo na kmečkih sejah.

se pa še en čas to nede spremenilo. v sobote je župan lejko samo nekše politične seljak...nešče ka je v živote kaj napravo pa se za to voze v malo bokšon avtoje ali pa se bokše obleče nema šans...fovšarija med seljake je prevelka...rezultat je pa nerazvitost in zaostajanje za ostalo državo...

Gost (nepreverjen)

Namesto naslova "Soboška občina poslovala slabo, pridelala tričetrt miljona minusa" vi date naslov o neki zadevi izpred 10 let? Koga zavajate s tem?

chraisler (nepreverjen)

Mariska ti si teta iz ozadja,sram te je lahko,nebi si upal vec pokazat pred ljudmi v murski soboti
,samo zlo je v tebi.kdo li te se placuje za te stvari ki jih kuhas v murski soboti.lp

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice