V soboto, 18. januarja bo potekal kongres stranke DeSUS, na katerem bodo poleg predsednika volili tudi nove - tri podpredsednike.

Izvršni odbor DeSUS je konec novembra po predstavitvi Karla Erjavca, Aleksandre Pivec in Boruta Stražišarja za predsednika stranke potrdil njihove kandidature za volilni kongres stranke, ki bo to soboto.  Vodja poslancev DeSUS in pomurski poslanec Franc Jurša je pred dnevi pojasnil, da bo na kongresu, ki  podprl kandidaturo dolgoletnega predsednika DeSUS Karla Erjavca.

Balažek kandidat za podpredsednika stranke

Bodo pa na sobotnem kongresu stranke DeSUS volili tudi tri podpredsednike oziroma podpredsednice stranke.

Med osmim kandidati je tudi nekdanji župan Občine Lendave Anton Balažek

Spomnimo, da je Balažek lanskega oktobra odstopil s položaja svetnika v občinskem svetu občine Lendava.

Poleg Balažka se za mesto podpredsednika stranke DeSUS potegujejo še Saša Ivan geržina, Primož Hainz, Jelka Kolmanič, Emil Kumer, Anita Manfreda, Branko Simonovič ter Jožef Žnidarič.

S spleta

Komentarji (9)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Putin (nepreverjen)

Tan ge on hodi, denarja za druge nede!
Lopovon nej je nikda dosti, Mrš!

Malek (nepreverjen)

Predsednik bi moral biti ! Lendavo je porihtal !

nebodigatreba (nepreverjen)

Aja, ti bi ga kar za predsednika?! Je kaj zrihtal za Lendavo, kakšna nova delovna mesta ali kaj? Zrihtal si je samo za svoj blagor in za družino. Bolj pokvarjen od Erjavca.

In reply to by Malek (nepreverjen)

Hmmmmmmmm (nepreverjen)

Desus de prej ali slej itak propadno. Tisti, štere so farbali skozi vsa ta leta, pomali spreglednejo in jih več nedo volili. Če de Kahel še osto predsednik, je še možnost, ka stranka zdrži en mandat v parlamenti in de, če se stranka nede spremenila v ton časi (kar se itak nede), šla te na smetišče zgodovine. Če de Kahel mogo prepistiti mesto drugomi, ide stranka takoj na smetišče zgodovine. Pač, Kahel je pač vzrok, zakoj se stranko še itak voli. Ma pač očitno nekšno karizmo. Ali pa pač neka, s šterin pač prepriča lidij. Se pa mislin ka vsi strinjamo, ka stranka upokojencov nema kaj iskati na političnon zemljevidi ene resne države. Če pa dejansko nič ne pripomore k boukšon položaji upokojencov, šteri to najbole nucajo (torej tistin, šteri s svojo penzijo nemrejo živeti spodobnoga življenja), so še telko bole zanič...

tr00l (nepreverjen)

Dobro si zaj tao napiso. Balazek se itak grebe samo zato, ka de te lejko ger indri v javni sferi sluzbo dobo,
Kuca se mi po staron sistemi, ge so taksin gute prerezali.

helij (nepreverjen)

pa da vidimo Desusu brez Erjavca!
Z njin ale brez, nepotrebno..... škoda glasa, škoda pejnez!

afta he (nepreverjen)

Mit Erjavca se je pokazal na volitvah, kjer ga ljudje niso izvolili za poslanca. Vstop v vlado pa ga je postavil kar za ministra, isto Alenčico, ki se oba borita za upokojence. Kako, s figo v žepu. Samo za njihove glasove, ko je treba, za izboljšanje standarda pa bolj malo. Čudno, da nista kar v isti stranki.

Munt (nepreverjen)

g. Balažek imel sem vas za resnega človeka, a že mi je dalo misliti ko ste turka potrdili za častnega občana Lendave. Zdaj ko ste aktivno vstopili v delo stranke DeSUS, ki to ni , sem prepričan da niste resen človek.

to (nepreverjen)

Z Balažekon ali brez, luzeri grejo na smetišče zgodovine. Toti majo samo en cilj: cecanje davkoplačevalskega denarja. Nika drugo, NIKA! To je edino, ka znajo!

Starejše novice