Občina Lendava ima novega direktorja občinske uprave.

Lendavska občina je na ponovljenem razpisu, ki je bil objavljen 21.7.2020 na občinski spletni strani, izbrala kandidata, ki bo zasedel direktorski stolček občinske uprave. Pred tem je na tem delovnem mestu sedela Aleksandra Kreslin, ki pa je ta položaj zapustila v drugi polovici aprila, vršilec dolžnosti pa je postal Tibor Hebar.

Prvi javni natečaj za novega direktorja ni bil uspešen, zato je občina natečaj ponovila in v drugem poskusu izbrala kandidata Mihaela Kasaša, ki se tako vrača na občinski sedež. Kasaš je sicer bil v aktualnem mandatu že podžupan, pred tem pa tudi kandidat za župana.

V občinskem svetu je tudi zasedal svetniško mesto pod svojo samostojno listo. Zaradi nezdružljivosti funkcij mora sedaj v roku 30 dni odstopiti kot svetnik, občinska volilna komisija pa bo morala ugotoviti kdo bo zasedel izpraznjeno svetniško mesto. 

Mihael Kasaš je sicer po poklicu doktor kemije in kemijske tehnologije, ukvarja pa se tudi z biodinamičnim kmetijstvom na svoji domačiji, v Dolini. Delovno mesto na Glavni ulici 20 je po poročanju portala Lendavainfo nastopil minuli ponedeljek.

Mihael Kasaš (FOTO: Mediaspeed)

S spleta

Komentarji (9)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
abrazivin (nepreverjen)

a ni šel ta mali v lj? najprej odjebe lendavo, potem lj, zdaj bo spet malo tu, pa kmalu spet ostisne rep med noge itd. medtem ko si ženkso (in ne ljubezen!) išče po tv pa take. saj na predstavitvi pred volitvami čisto nič pametnega ni vedel povedati. ne verjamem vanj in niti mu ne zaupam.

df (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

a si ti malo fuknjen

In reply to by abrazivin (nepreverjen)

debeli DF (nepreverjen)

Tej cinik je debeli fukjenec?

In reply to by df (nepreverjen)

Gcdrjjuresvxvz (nepreverjen)

Ta pa je ze redno smešen toti kasaš samo skače od enoga dela do drugega.. Se vidi ka je nej resen, saj nima pojma kaj hoče, niti ne vem kaj želi zaj pa tukaj na tem položaju saj po izobrazbi je kemik zato naj ide delat tisto za kaj je izučen ne pa tu ponovno samo preseravle...

dromedar (nepreverjen)

Ta gospod na tej poziciji ne bo zdržal do konca tega leta.

neresno total (nepreverjen)

Tej gospodič samo zbegano lejče od enoga davkoplačevalskega korita do drugoga, edino ka išče je neto 2000 EUR neto na mejsec. Sakši pol leta zbeži s prejšnjoga delovnega mesta, ali pa ga naženejo, ne ven... Ne ven, kakša je to doktorska delovna morala. Se pa poraja vprašanje, kaj za ta naš denar koristnega napravi za družbo sakši mesec? Total neresno, neuporabna materija, pa še cinična.

Magyar Bacsi (nepreverjen)

Tale kasaček naj najprej poskrbi za osebni izgled!!!! Izgleda kot, da bi ravno prilezel iz podganje luknje.

Nogomet50 (nepreverjen)

Predvidevam, da ne more biti naenkrat svetnik in direktor občinske uprave.

neveneven (nepreverjen)

a ni to tisti, ki je iskal žensko - ljubezen na vasi .... ali je še samski ali pa se je spreobrno v .. ?

Starejše novice