Vse mora ven! Velika Outlet razprodaja Pohištva Il Ambienti s popusti tudi do 70 odstotkov.

V spletni trgovini in pohištvenem centru Il Ambienti ponujajo najboljše iz sveta kuhinj in dnevnih sob. Pestra izbira modernih, elegantnih in kakovostnih izdelkov zadovolji tudi najzahtevnejše stranke in vselej so za svetovanje na voljo tudi njihovi strokovnjaki, ki se redno izobražujejo, obiskujejo sejme ter poznajo vse najsodobnejše trende v dizajnu.

Te dni pa ponudbo pohištvenega centra na Obrtni ulici 11 še posebej mikavno delajo izjemno nizke cene. Pohištvo Il Ambienti namreč zaradi prenove prazni prostore. 

Vse mora ven – sodobno opremo tako ponujajo z neverjetnimi popusti tudi do 70 odstotkov!

Kuhinja je najbolj veličasten prostor in srce vsakega doma. Je prostor, kjer se zbira družina in kjer se ob kavi družimo s prijatelji. V njej preživimo veliko časa, zato je pomembno, da je izbrano pohištvo privlačno, tehnika pa priročna, funkcionalna in estetska. Nič drugače ni z dnevnimi sobami in spalnicami, kjer polnimo baterije in iščemo oddih od vsakodnevnega vrveža.

Cene Outlet ponudbe preverite na spodnjih povezavah:

V prodajnem salonu vam sicer ponujajo tudi virtualni izris v prostor, da si lahko lažje predstavljate umestitev pohištva. Poleg tega pa zagotavljajo daleč najnižje cene v Sloveniji. V njihovem salonu vas bodo pričakali prijazni svetovalci ter s svojo strokovnostjo poskrbeli, da boste od njih odšli zadovoljni.

Starejše novice