Vlada je na dopisni seji spremenila odlok o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev neposredno potrošnikom na področju voznikov in vozil.

Vlada je tako spremenila odlok o spremembi odloka o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev neposredno potrošnikom na področju voznikov in vozil v Republiki Sloveniji.

To pomeni, da se veljavnost vozniških dovoljenj, teoretičnega dela vozniškega izpita in izkaznic o vozniških kvalifikacijah, ki so zaradi začasne prepovedi iz 1. člena Odloka o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev neposredno potrošnikom na področju voznikov in vozil v Republiki Sloveniji potekla od 16. novembra 2020 do 17. decembra 2020, podaljša do 28. februarja 2021.

Sicer pa spomnimo, da lahko od 1. decembra kupite vinjeto z letnico 2021. Letošnjo rumenozeleno letno vinjeto, ki velja do konca januarja 2021, bo zamenjala modrozelena vinjeta.

Za letno vinjeto 110 evrov

Cene in vrste vinjet ostajajo enake. Za letno vinjeto za osebna vozila bo potrebno odšteti 110 evrov, za mesečno 30 evrov in za tedensko vinjeto 15 evrov. 

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
čarni vrag (nepreverjen)

kaj pa jaz ko sploh nimam vozniškega že dve leti

Starejše novice