Dominik Šteiner, načelnik Upravne enote Murska Sobota naj bi po poročanju medijev neuradno bil eden od kandidatov za demografskega ministra.

Včeraj so se na sestanku sestali koalicijski partnerji, na katerem so večji del pogovora namenili soočanju z razmerami v zvezi s covidom-19. Beseda pa je nanesla tudi na urad za demografijo in njegovo vodenje, kandidata za vodenje iščejo med člani DeSUSa.

Šteiner namigovanj ne komentira

Kot enega od možnih kandidatov se je v Večeru pojavilo tudi ime načelnika soboške upravne enote Dominika Šteinerja

Za več informacij smo se obrnili neposredno na Šteinerja, ki pravi, da tega ne more komentirati, saj se z njim o tem ni še nihče pogovarjal.

“Ne morem tega komentirati, ker sam še nič ne vem. Kolikor je meni znano, je več kandidatov, vse drugo so pa za zdaj samo ugibanja,” pravo Šteiner.

Sicer pa je na včerajšnjem sestanku začasni zastopnik DeSUS Tomaž Gantar dejal, da je iskanje kandidata za vodenje urada za demografijo, vsebinsko za DeSUS bistveno pomembnejši kot kateri drugi resor. Po včerajšnjem srečanju sicer še ni jasno, ali bo urad za demografijo vodil minister ali direktor.

S spleta

Komentarji (17)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
YOguRT (nepreverjen)

ČESTITKE!
MLADIM IN SPOSOBNIM DATI POZICIJE
VN Z STARO GARNITURO

redva (nepreverjen)

mladi in sposobni v desusu, razmi, či moreš!?

In reply to by YOguRT (nepreverjen)

. (nepreverjen)

Bravo Dominik, ponosni smo nate

In reply to by YOguRT (nepreverjen)

Muda (nepreverjen)

Sklad za preusmerjanje javnega denarja v strankarske posle. Pri vseh teh ministrstvih, uradih in zavodih za zavarovanje, povsem nepotrebno večanje birokratskega aparata. Desus si moam inštalirati dotok kavnega denarja, da bodo pri koritu, tudi če izpadejo in parlamenta na naslednjih volitvah. Pri takšnih rabotah izginja največ davkoplačevalskega denarja.

Karl Marx (nepreverjen)

Samo prodane duše sprejmejo funkcijo v Janševi kriminalni koaliciji sovraštva. Vse si bomo zapomnili in zapisali. Pravi mož, ki mu čast nekaj pomeni ne bi nikoli in nikdar sodeloval s to desničarsko koalicijo, ki kopira prakse naci - fašizma. Vsak človek ima samo eno priložnost ohraniti obraz. Zdaj je ta trenutek. Ko enkrat obraz in z njim ves ugled in čast vržeš v blato, ga ne povrneš nikoli več. Recimo zdajšnji soboški župan. Leta 2007 je v silnem častihlepju sprejel ponudbo Janše in prevzel kriminalistično policijo misleč, da bodo sćasoma ljudje pozabili, da je bil del janšističnega stroja, ki je mlel demokratične standarde kot valjar. A nekateri imamo presneto dober spomin zato Jevšek za nas nikoli več ne bo imel ugleda. Ne ponavljajte njegove napake le za peščico cekinov.

Vipko
Truplo

Po tvojem desni ne smemo gledati. Ne smemo govoriti. Ne smemo poslušati. Ne smemo razmišljati... da ne dužim: niti ne smemo dihati?
Koga boš potem "v rit pijo", če nas vse vrag pobere?
In ti boš predaval o neki koaliciji sovraštva, sovražnem govoru, o ne/strpnosti?

In reply to by Karl Marx (nepreverjen)

VUKOJEBINA (nepreverjen)

Kaj pomaga dati funkcije mladim, če vse iz ozadja vodijo starci z Juršom na čelu in strici iz ozadja, kdor koli bo, bo edino figura na šahovnici, dokler bo poslušen OK, ko pa več ne bo poslušen pa mu z pomočjo medijev najdejo da ni plačal sendviča in ga bodo tako dolgo jebali, da bo moral oditi. Žalostno je to, da so najbolj glasni ravno tisti ki so pokradli milijone, ali pa jim odpišejo milijone, nismo država ampak vukojebina.

Stole (nepreverjen)

Karl Marx ti si pa resan zmes obsedenosti , idiotizma , debilnosti in še bi lahko naštevali , ali po domače rejsan si TELE.

tuncika

Še noben uradnik , ki ima "dosmrtno funkcijo", ni reskiral svojega položaja. Tudi omenjeni načelnik to ne bo storil.

Pepy (nepreverjen)

Pravoga >strokovnjaka< so najsli. Prvo naj pojasni svoje necedne posle na upravni enoti in ljubavne afere....

Pametnjakovic (nepreverjen)

Brigaj se zase in svoje afere, clovek pokvarjen.

In reply to by Pepy (nepreverjen)

Se ti en Pepi (nepreverjen)

Ka te je

In reply to by Pepy (nepreverjen)

. (nepreverjen)

Vedno se more najti en taki glupi pepi ljubosumen na cel svet

In reply to by Se ti en Pepi (nepreverjen)

Žm (nepreverjen)

Sklad za preusmerjanje javnega denarja v strankarske posle. Pri vseh teh ministrstvih, uradih in zavodih za zavarovanje, povsem nepotrebno večanje birokratskega aparata. Desus si moam inštalirati dotok kavnega denarja, da bodo pri koritu, tudi če izpadejo in parlamenta na naslednjih volitvah. Pri takšnih rabotah izginja največ davkoplačevalskega denarja.

Nepreverjen (nepreverjen)

Najlažje je blatiti in človeka soditi, mu ime umazati. Vsak naj pred svojim pragom pomete, vsi vi imate tega polno, vsi mi imamo. Vsak naj živi kot hoče. Vsaj enkrat se vzdržite teh neprimernih komentarjev, in predvsem bodite razumni in strpni do samih sebe, ker potem ste lahko do drugih. In spoštujte ukrepe covid-a to je tisto čemer lahko pripomorete in pomagate da mi vsi, naši otroci, starši, stari starši to preživijo...
Vso spoštovanje Šteinerju, ker se zavzema tudi za tisto tretjo generacijo...

En (nepreverjen)

Istena vsi mamo kaj. Pustite druge in neprimerne komentare. Ne bojte tak sovražni, bojte zdravi in srečni

In reply to by Nepreverjen (nepreverjen)

mater (nepreverjen)

pa ni tu balažek izvoljen? sicer ne spremljam tak te zadeve.... osebno bi raje bilokoga kot adijopamet balažeka.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice