Slika je simbolična.
Od danes naprej se bo tudi na bencinskih črpalkah preverjalo izpolnjevanje PCT pogoja. Na Petrolovih bencinskih črpalkah bodo le-tega preverili še pred točenjem goriva.

Na Petrolovih bencinskih črpalkah bodo izvajanje pregleda izpolnjevanja pogoja PCT pri strankah preverjali pred točenjem goriva in pred vstopom v prodajalno. Kot so pojasnili, bo točenje goriva na vsakem točilnem mestu tehnično onemogočeno pred potrditvijo izpolnjevanja pogoja PCT.

Popolno izpolnjevanje zahtev vladne odredbe je po navedbah Petrola izredno zahtevno.

Podaljšanje časa izvajanja storitve

Pričakujejo podaljšanje časa izvajanja storitve in posledično tudi težave s pretokom vozil na prodajnih mestih, saj se bodo zagotovo pojavljale daljše čakalne vrste na in pred bencinskimi servisi.

Družba je sicer takoj po objavi odloka dala pobudo za spremembe in pristojne pozvala, naj ponovno preučijo ustreznost novih, strožjih ukrepov na bencinski servisih.

Menijo, da se bencinski servisi ne morejo primerjati z ostalimi prodajalnami.

S spleta

Komentarji (62)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Vanek76 (nepreverjen)

V Google vpišite bitchute in potem v bitchute vpišite spodnje besedilo, pa si oglejte video posnetek.

VACCINE ONLY WORKS FOR A FEW WEEKS ACCORDING TO CDC - GOVERNMENT TO RECOMMEND TWO SHOTS PER MONTH

Solomin (nepreverjen)

Ka to vse gor poberete,samo ka ste pomembni.

In reply to by Vanek76 (nepreverjen)

krze88 (nepreverjen)

Ka tele si ali smo blesavi?

In reply to by Vanek76 (nepreverjen)

Vestni_opazovalec

A ni CDC uradna inštitucija? Ali morajo objavljati samo stvari , ki so vprid cepljenju? Sicer pa, kdor je tako prepričan, brez da bi preveril drugo plat medalje, je vseeno kakšne argumente mu ponujaš, pa že iz tona vprašanja je razvidna nestrpnost, kar je postal problem deljenja na cepljene in necepljene (nekomu, ki oblikuje javno mnenje, je uspelo razdeliti ljudi). Škoda, jaz pa preberem kar imajo povedati oboji in spoštujem odločitve obojih, brez obsojanja. Dejstvo je, da za posledice svojih (ne-)dejanj, odgovarja vsak sam.

In reply to by krze88 (nepreverjen)

Mol (nepreverjen)

Torej na petroli vec ne tankan.

krze88 (nepreverjen)

Na moli tudi nej ka smrdi

In reply to by Mol (nepreverjen)

Omv. (nepreverjen)

Na omv ti diši?

In reply to by krze88 (nepreverjen)

Lubrikantis (nepreverjen)

V glavnon, uspelo njin je. Vazno je, ka se vsi vi stukate med sebof, oni nas pa vozijo kak njin pase!!!

upokojenec70 (nepreverjen)

Samo jamrajo. Nobene gužve ne bo, če bo en študent opravljal kontrolo PCT zunaj pred točenjem goriva. Ljudem pa ni ravno v ponos, da jih mora oblast prisiliti, da se zavarujejo. Eh, eni so vse do smrti - otroci.

Vanek76 (nepreverjen)

TO JE NAPELJEVANJE K CEPLJENJU!!!
Kdor koga naklepoma napelje k samomoru ali mu pomaga pri njem in ga ta stori, se kaznuje z zaporom od šestih mesecev do petih let.

Vanek76 (nepreverjen)

Dodatno: Testiranja ko vam rinejo palčko v nos in maske (prevlečene so nekatere z graphene oxide) so tudi nevarna za vaše zdravje tako da veste.

In reply to by Vanek76 (nepreverjen)

EU driver (nepreverjen)

Vanek mentalno zdravje!?

In reply to by Vanek76 (nepreverjen)

Vanek76 (nepreverjen)

Brigaj se zase, pa izogibaj se ognja da se ne opečeš.

In reply to by EU driver (nepreverjen)

Vestni_opazovalec

Prosim, da nehate poneumljati. Na palčkah ni grafena. V vsej situaciji je bil nek španski laboratorij, ki je trdil, da so z analizo v cepivu odkrili grafen. To je prvo dejstvo! Drugič: na vrhovih palčk ga ni. So pa palčke nevarne, ker mehansko poškodujejo sluznico in v njo lahko prehajajo snovi , ki se rabijo pri proizvodnjo palčk, ki pa so tudi problematične z vidika nalaganja teh snovi v telo (vsekakor alergeni-aluminij!). Ad grafen - gre za superprevodnik, ki ima veliko sposobnost sprejema EM valovanj. (uporaba pri 5G natenah, ki so zaradi tega lahko manjše) Teoretično: če bi bila ta snov v cepivu, in bi se z več odmerki nalagala na določenih mestih, bi to pomenilo kvečjemu pregrevanju tkiv ob izpostavljenosti EM valovanjem, kot kot imate dlje časa prislonjen gsm na uho ob daljšem pogovoru (več prejetega sevanja). Je pa res, da je v takih primerih telo prejemnik večje količine energije iz EM sevanj...kao kuhanje tkiv. In mimogrede: tudi , če bi grafen kot antena lovil določene informacije v obliki EM, bi morali imeti pretvornik teh signalov v sebi, da bi vam lahko kdorkoli karkoli posredoval kot informacijo (trenutni poskusi Elon Musk=Neuralink (https://neuralink.com/). Upam, da bo tole malo v pomoč pri razumevanju situacije.

In reply to by Vanek76 (nepreverjen)

ItsMyLife (nepreverjen)

- Tanko mo na hitrih črpalkah
- V Hofer lejko iden brez problema
- v DM lejko iden brez problema
- v lekarno lejko iden brez problema
- banko man prek spleta
- tehnično robo in ostale stvari san si že prej prek spleta nabavlo ka je ceneje
- k doktori san tudi že prej odo samo, če je nujno ka san nej hipohonder
- z mojin športon se bon še naprej ukvarjo normalno
- s prijateli mo žuro ali pri meni ali pri njih kak do zdaj
- san samozaposleni in delan prek spleta tak ka me tudi tu nihče nede kontrolejro
-
Tak ka si lejko tej PCT pogoje vsi nekam potisnete.

Trener (nepreverjen)

Bravo. Podpisem.

In reply to by ItsMyLife (nepreverjen)

Rdečeberzijanec (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Lp ItsMyLife

Jaz kot Tvoj prijatelj pa Te obveščam, da se tako dolgo dokler se ne boš cepil ne želim več s Teboj družiti. Ajde BOK!
Kot samozaposleni se boš moral tudi obvezno testirati, ker bo Furs pri mesečnem obračunu prispevkov avtomatično pridobil podatke iz baze eZvem v kateri so zapisani vsi podatki o
datumu testiranj in cepljenju, avtomatično sledi prijava zdravstvenemu inšpektorju in globa.

Ldan...kamerad

In reply to by ItsMyLife (nepreverjen)

ItsMyLife (nepreverjen)

Samo ti si car. Za zaposlene in samozaposlene je neobvezno testiranje in zadostuje samotestiranje, keroga ti nišče nemre kontrolirati niti se nigi ne zavede rezultat testa. Furs de prej preverjo. Pa tij si hujši od ovih teoretikov zarote kerin čipe s cepivon v telo vstavljajo. :)

Ges manipulativnih in lažnivih lidij itak neman za prijatele, tak ka se ti rajši odprijateljij od nekoga drugoga.

In reply to by Rdečeberzijanec (nepreverjen)

Rdečeberzijanec (nepreverjen)

Lp ItsMyLife

Testiranje je obvezno za VSE zaposlene. Ko Te bo obiskal zdravstveni inšpektor boš moral dokazati, da si se testiral oz. samotestiral. Dokazno breme je na Tebi. Če tega ne boš dokazal sledi kazen💸💸💸
Npr. Če si Ti zidar s.p., bom jaz kot Tvoja eventualna stranka od Tebe zahteval dokazilo PCT. V kolikor ga nimaš.....nema posla, naroćim drugega zidarja s.p. (ki ima PCT). ŠTEKAŠ😨😨😨.

Zdaj pa jok. Zastonj si nabijaš EGO. Dolgoročno si POPUŠIL. Imam pa predlog; kupi su avto na ELEKTRIKO, ti ne bo treba na črpalko🚝🚝🚝.

Ldan

In reply to by ItsMyLife (nepreverjen)

ItsMyLife (nepreverjen)

Lepou te prosin ne modruj. Težko tistin kerin si ti prijatelj. Vüpan ka nedo oni tejbe odprijateljiji prej kak boš ti koga, glede na tvoj odnos. Leto pa pou si normalno funkcionejro pa odo okoli brez PCT, zdaj boš pa traume doživljo zaradi toga, zdaj gda je virus več 99,99% lidan sploj nej nič nevaren. :)
Če bi prešto bi opazo ka san napiso ka man delo od doma, prek spleta. Neman nikšoga stika s strankami. Kakšen inšpektor de prišo k meni, če pa neman poslovnih prostorov? In tudi, če pride si iden v lekarno kupit en test za domače testiranje in njemi ga kažen vedno enoga in istoga.
In ja, mamo doma en električen avto tak ka si svojin predlogov izpadno smejšen. :)

In reply to by Rdečeberzijanec (nepreverjen)

Rdečeberzijanec (nepreverjen)

Lp ItsMyLife

Začel si se HVALITI....... "mamo doma en električen avto". OPAA! E pa frajeru; JAZ IMAM 2 (DVA), pa hišo (400m2), vikend na morju(150m2), ženo prvo, otroke(-n), LJUBICO ene tri, pa delnice (kar nekaj). Moram pa priznati, in me je sram, imam "samo" srednjo šolo. A, pa plača cca 6500 bruto/mesec. Cepljen 2x. Navijam za FC Liverpool, GNK Dinamo, KK Partizan,.....Mura???

Javi naslov, Ti pošljem inšpektorja, pa te se z njim dogovori.

Ldan

In reply to by ItsMyLife (nepreverjen)

VRANA (nepreverjen)

Hahahaha, pa tij nemaš za burek, hahahaha....

Tüdi ges san s.p., pa nemo delo nobenih samotestiranj, ker nisem v fizičnem stiku z mojimi strankami. Tij si pa sigurno eden izmed tistih, keri se v avtoji, čisto sam samcat, voziš z masko na gobcu, hihi. Tisti bole inteligentne sorte človek...
Ko pa bom jaz šel do stranke, naredim test, in grem zdrav, s svežim potrdilom, do stranke !!! In ne ogrožam nobenega !

In reply to by Rdečeberzijanec (nepreverjen)

Rdečeberzijanec (nepreverjen)

Lp VRANA

Se pravi, da se boš TESTIRAL...ALI?
Ko pa bo samo še pogoj PC boš pa se doma izoliral...ALI?
Zastonj se junačiš. Ti si mali MIŠ🐀🐀🐀

Ldan

In reply to by VRANA (nepreverjen)

VRANA (nepreverjen)

Seveda se bom testiral, ko bom rabil kam iti ! To je tudi edino dokaz, da danes, v tem trenutku, nisem okužen. Testiranje bi moralo biti tudi za cepljene... Ker cepljeni lahko prenaša virus, a simptomov nima (to obljubljajo kampanje cepljenja-da preboliš z lahkoto, lažji potek ali celo asimptomatsko !!!)

Zdaj pa mi pošteno povej, kdo je bolj nevaren za druge: jaz, sveže testiran z negativnim izvidom ali 50 cepljenih, katere pa ne kontrolira nihče in imajo vstop vsepovsod??? Bodi pošten in mi odgovori !

In reply to by Rdečeberzijanec (nepreverjen)

Rdečeberzijanec (nepreverjen)

Lp Vrana

V vsakem primeri Ti, ker cepljeni tudi če zboli je to skoraj kot navaden prehlad, ko pa boš zbolel Ti pa lahko obremeniš zdravstveni sistem....zasedaš bolnišnično posteljo, celo ne daj Bog pristaneš na intenzivni negi...... da stroškov testiranja in zdravljenja sploh ne omenjam.
Ni vse samo črno ali belo.

Lvečer

In reply to by VRANA (nepreverjen)

VRANA (nepreverjen)

Hahahahahaha, koji idiot, pa tou nemreš vörvati. Pa govno od človeka, tou pa niti nej trbej praviti.

"Ti pa lahko obremeniš zdravstveni sistem"- OBA lahko obremeniva zdravstveni sistem, to je neizpodbitno DOKAZANO. Ali ne plačujem za zdravstveno zavarovanje slučajno? Tudi ti govno lejko imaš potek za intenzivno nego!! Kda zaradi cepljenja tou vse izločimo, tö san ges zraven pri cepljenji, zdaj pa ocenjujem drugače...

In reply to by Rdečeberzijanec (nepreverjen)

Vestni_opazovalec

V težavah se pravi prijatelji prepoznajo.

In reply to by Rdečeberzijanec (nepreverjen)

EU driver (nepreverjen)

V hofer nebos hodil, v DM nebos hodil, v lekarno nebos hodil

In reply to by ItsMyLife (nepreverjen)

ItsMyLife (nepreverjen)

Aja? Kak te tou? Ka san kaj spregledno?

In reply to by EU driver (nepreverjen)

Vah, (nepreverjen)

Vanek 76 pozabo si tableto vzeti , geli majster.

Vanek76 (nepreverjen)

Izogibaj se ognja, to je moje svarilo!

In reply to by Vah, (nepreverjen)

Neko (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Modrijaste antiCEPilCI se boste slej ali prej mogle cejpite. Tude največji modrijaše zdaj stojijo v vrstaj za cepljenje. Gotova je modrija.
Lidge se cejpimo v prvi vrste za sebe, te pa še za skupno dobro. Samo pri nas je telko egoizma, pa modrije, ka je to pač nej mogouče. Zdaj pa zaradi te modrije vse drujgo trpi.

modrijasti (nepreverjen)

Zadnje čase se bole izkazuje ka ste cepilci najbole modrijasti in tudi neizobraženi primitivci, glede na vaše plitve komentare.

In reply to by Neko (nepreverjen)

Vestni_opazovalec

Podobno ugotavljam: aroganca in nasilništvo cepljenih narašča, ker imajo zaledje v uradni politiki in konec koncev tudi v represivnem aparatu. Tole bo še zanimivo, ko bo prišla na dan vsa resnica. Do takrat sem bomo pa držali predpisov, brez skrbi, tudi mi prebolevniki, ki imamo 7x več protiteles, kot 3x cepljeni.

In reply to by modrijasti (nepreverjen)

. (nepreverjen)
black panter

Šalabajzeri,ge mo van tanko,pred črpalkov menjamo,od sakoga ide 2.litra v mojoga

Lubrikantis (nepreverjen)

Ka tak maloga mas, ka si ga mores tankate?

In reply to by black panter

Vestni_opazovalec

Odlična poslovna ideja. Evo, vsaka kriza je lahko nova poslovna priložnost.

In reply to by black panter

Ti2ok1 (nepreverjen)

Se vidi, ka so anticepilci nizko inteligentna bitja, razni wannabeji, ... Hvala, zaradi vas bedakov se zdaj to dogaja.

Prisilno cepljeni? Kaj pa prisilni lockdowni lani in letos spomladi.

modrijasti (nepreverjen)

Iz zgodovine in sedanjosti je dokazano ka so podporniki desnih populističnih strank in njihove politike kak po pravili neizobraženi in več ali manj maloumni ljudje, po večini iz ruralnoga področja. In glede na to ka že celi čas poslušamo ka se ne cepijo edino neizobraženi in manj izobraženi in ka je to celo Beovičova javno povedala na TV in če poglednemo ge je pri nas največ necepljenih, se čisto strinjan ka so anticepilci nizko inteligentna bitja in bedaki, volilci desnice. To je pokazala tudi nedavna raziskava. San levičar in san cepljeni.

In reply to by Ti2ok1 (nepreverjen)

Levicar pravi (nepreverjen)

Ti si mimo levicarja nej bejzo

In reply to by modrijasti (nepreverjen)

tankštelar (nepreverjen)

Eno hipotetično pitanje, sicer se je verjetno gnes to že 1000x zgoudilo. Na petrolaj na avtocesti ti priletij nešče ka je v tranziti prek države in zato ne potrebuje PCT. niti ga ne potrebuje tan kama ide (v Romuniji je cepljenih cca 30% lidij). Pa njemi benzina sfalij in se stavi na črpalki. De doubo gorivo ali de osto na črpalki na veke vekomaj? Fala za odgovor.

nuja (nepreverjen)

ka te to sploh briga, tebi takšen nebo tankal, idi se cepit!

In reply to by tankštelar (nepreverjen)

tankštelar (nepreverjen)

San se šou, verjetno celo pred tebov. Prijatelj, aroganca je nej dobra zadeva. Pomejri se malo.

In reply to by nuja (nepreverjen)

Rdečeberzijanec (nepreverjen)

Lp tankštelar

Odgovor je NE, če nima PCT.
VSI šoferji v mednarodnem prometu izpolnjujejo PCT pogoje, to pa iz preproste logike, zato ker zadnja država v tranzitu ni država v tranzitu, temveč konćna država kjer potrebuje PCT. Šofer Romun, ki vozi tovor iz Romunije v Avstrijo je vse do Avstrije v tranzitu, za vstop v Avstrijo pa potrebuje PCT. Če se z PCT izkaže v Avstriji je logično, da ga ima tudi v Sloveniji kjer želi npr. natočiti gorivo. 😀😀😀😀

Ldan

In reply to by tankštelar (nepreverjen)

tankštelar (nepreverjen)

Nemo se krejgo ali pač me zanima. En Romun, navaden človik keri je v tranziti in ma stalno ali začasno prebivališče v Italiji, Franciji, Španiji... ne rabi PCT niti v Romuniji, niti v vseh tistih državah za pot domov. Zato ga ne rabi niti za na pot, če je celi čas v tranziti. Nejde se za profesionalne šofere, ampak za navadne lidij. V bistvi me samo zanima, neščen nikaj rašiti ali ne ven ka. Ka se zgodi v takšnon primeri gda nešče ostane brez goriva in je brez PCT na našoj črpalki.

In reply to by Rdečeberzijanec (nepreverjen)

Rdečeberzijanec (nepreverjen)

Lp tankšteler

V VSEH naštetih državah potrebuješ PCT.
Izjasni se že enkrat, naprej o šoferji....potem o navadnih šoferjih, na koncu boš še govoril o pešcih. Halo totalno si zmeden, če je A, zakaj ni B, ko ti pojasnim B, boš rekel C.
Preberi si še enkrat prvi stavek😨😨😨

Ldan

In reply to by tankštelar (nepreverjen)

Vanek76 (nepreverjen)

Nemaš pojma.

In reply to by Rdečeberzijanec (nepreverjen)

Vanek76 (nepreverjen)

Moj komentar je bil namenjen Rdečeberzijancu.

In reply to by Vanek76 (nepreverjen)

Zemla nuca gnoj (nepreverjen)

Prav je tak. Vsi teoretiki zarot ste odjebali. Prav vam je. Zdaj pa mi navalite z minusi, kmwtavzarji zaostali umsko fuknjeni

Vestni_opazovalec

Nepreverjena trditev. Prosim za vir študije, ki potrjuje vašo navedbo (vsaj dokaz korelacije med teroretiki zarot in zaostalostjo; nekaj podobnega so "izumili" zdravniki, ki imajo kao večji IQ od ostalega medicinskega osebja, ker je višji % zdravnikov cepljen, kot slednjih). Torej še ena "butasta" trditev, da ima IQ veze z izobrazbo...žal nekdo ne razume, kaj pomeni IQ. Vse ostale podrobnosti z vašo trditvijo so zgolj naključne. BTW: zanimiv nickname.

In reply to by Zemla nuca gnoj (nepreverjen)

čarni vrag (nepreverjen)

Nej san si mislo ka je ta država puna idiotov. Pri cepljenih pa se že kažejo posledice cepljenja. Drobni krvni strdki uničujejo dele možganov in ljudje postajajo vse bolj nestrpni in zaleteni. Kak da bi noure gobe jeli. Janša je pri Satani prisegno, ka de Slovenijo uničo do temeljov, ljudstvo pa uničo, češ ka je preveč ljudi na sveti. V državi v kateri doktori izvolijo za svojoga šefa Beovićko je vrag že povedo Lejko noč. Študenti pa namesto, ka bi študirali na pumpaj pazijo, ka necepljeni nedo tankali. Zemlja odpri se, ka to za enih telet živi v toj državi.

EU driver (nepreverjen)

Bos drugo leto volo levičarje pa bo to to Janša ve da bo na drugih volitvah zgubo ampak to nima veze virus treba staviti samo to šteje zdravje pred politiko ne po KULovsko politika pred zdravje

In reply to by čarni vrag (nepreverjen)

čarni vrag (nepreverjen)

Idioti cepljeni, zaradi tankanja se resan nede nihče cepo. Na vašon mesti bi se posro od straja. Po napovedih do vam možgani pomali odpovedavali. Za kakšno leto več lastnoga brata nete poznali, zaradi demence.

Rdečeberzijanec (nepreverjen)

Lp čarni vrag

Pa ravno zaradi tankanja se bo število cepljenih močno povečalo. Bodi brez brige.
Briljantna poteza PETROLA, MOLA, OMW-ja. ŠAH-MAT
Sem pa pripravljen za vsakega necepljenega Covid idiota v svojem imenu natočiti gorivo, za to storitev je tarifa 5Eur/ na avto.

Javi se tel. 052-191-282

Ldan

In reply to by čarni vrag (nepreverjen)

EU driver (nepreverjen)

Mrzim komuniste ampak vcasik bi mogo vseeno priti Tito nazaj pa da vidimo kdo se bo cepo pa kdo ne 5tim bi pado suš v noge drugi pa sklonjenih glav kot račke na cepljenje nebi blo modruvanja bom nebom

Vanek76 (nepreverjen)

Nejsan nikdar nikoga v životi odpiso samo zatou ka nači misli od menej, niti vas cepilce nej. San pa odpiso tiste ka znajo istino pa delajo kontra, takšnin ge pravim ka so izdajalci.

anarhija all o… (nepreverjen)

Čestitan, uspelo jin je. Po komentarih sodeč je eksperiment uspel. Skregati narod zaradi banalnih stvari. Upam samo, da je stava med tistimi, kateri so se toga lotili nej bila več kak 1€, glede na to ka so meli fejst enostavno delo. Gda maš v državi skoraj kompletno bebasto populacijo se ti itak pri takših stvareh nej trbej dosti truditi. Še enkrat čestitke našin voditeljon.

Vanek76 (nepreverjen)

Nej, ge san se nej skrejgo, meni je samo žal ka de nas za cca 5let polovico menje, zaradi blesavih izdajalskih politikantov ka nemajo hrbtenice.

In reply to by anarhija all o… (nepreverjen)

black panter

ka v žabariji so protesti necepilcov,rad bi vido kelko idiotov premore slovenija,pa če jih policija kaj pendrači

mikloš (nepreverjen)

V Lipovcaj pri silosih je pumpa brezi testa in cepljenja

Rdečeberzijanec (nepreverjen)

Lp mikloš

Hvala za obvestilo. Obveščen zdravstveni inšpektor. Lastnik Ti bo za informacijo prav gotovo hvaležen.
Še vedno obstajajo odgovorni državljani kot je "mikloš". Bravo

Ldan

In reply to by mikloš (nepreverjen)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice