Si od nekdaj želite luksuzno terensko vozilo Porsche Cayenne? Zdaj je lahko vaše, saj se prodaja na dražbi.

V začetku septembra gre na dražbo osebni avtomobil Porsche Cayenne, ki je v lasti družbe Aha Skupina, ta pa je lastnica deleža v podjetju Aha Mura. Tako kot Aha Mura, je tudi podjetje Aha Skupina v stečaju, in sicer od januarja letos. Družba je v lastništvu Mojce Lukančič in Nigela Petra Buxtona, oba pa imata v družbi po 50-odstotni delež.

Cayenne v nevoznem stanju

Ljubljansko sodišče je januarja letos pričelo stečajni postopek družbe, stečajni upravitelj Andrej Brezavšček pa je med drugim za poplačilo dolgov predlagal tudi prodajo luksuznega terenca. Gre za osebni avtomobil Porsche Cayenne, modelno leto 2009, kovinsko temno sive barve s turbodizelskim motorjem in samodejnim menjalnikom, ki pa ni v voznem stanju.

Izklicna cena 14 tisočakov

Dražba bo potekala 8. septembra ob 13:30 v prostorih odvetniške pisarne BGO v Ljubljani. Izklicna cena za avtomobil bo znašala 14.000 evrov, ceno pa bo možno zviševati v korakih pa 100 evrov. Cena tovrstnih avtomobilov z dizelskim motorjem, sicer v voznem stanju, se na spletnih oglasnikih pričenjajo nad 30 tisočaki.

S spleta

Komentarji (8)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Ghj (nepreverjen)

Hahah ove be mele 50% vrednosti voznega vozila. Za 1000€ pa ga ne kujpen hahaha

? (nepreverjen)

Tou je pa tak grdi avto, ka groza...

muha (nepreverjen)

Skoraj deset let star, nedelujoč avto za 14k. Smeh.

hehehe (nepreverjen)

kapa serete sobotainfo, pokazite mi oglase ka se tej avtoji toga letnika odavlejo nad 30 ticočakov...

? (nepreverjen)

Na Avto.net so letnik 2009 od 20.000€ do 25.000€, vozno stanje

In reply to by hehehe (nepreverjen)

ghntuz (nepreverjen)

pa kaq boš z takšnin avtojon ka na 100 km ponuca 15 litrov. tak ka srmak to nede kujpo tisti srednji sloj tudi nede ka deli za tej avto so predragi. bogataš pa nede kujpo 10 let star avto

Werther (nepreverjen)

Bolj malo mehanikov se razume v Porscheje, zato nakup ni smiseln. Pitaj boga ka je vse narobe, da kanta ni vozna. Pa barva je cist mimo. 14k za to? Morda kak prepotenten južnjak kupi ali pa cigo....haha.

heh.. (nepreverjen)

kapa če so ga namerno pokvarili ? :)

Starejše novice