Foto: Bobo
Konec prejšnjega tedna je bil Boštjan Koritnik v stiku s sodelavcem na ministrstvu za javno upravo, za katerega je pozneje izvedel, da je okužen s Covid-19.

Takoj po prejemu obvestila se je minister umaknil v samoizolacijo in v ponedeljek, 18. januarja 2021, opravil testiranje. Rezultat testa je bil negativen. Ker pa so se pri ministru razvili nekateri blagi simptomi, ki bi lahko spremljali okužbo s Covid-19, je minister preventivno ostal v samoizolaciji in danes ponovno opravil testiranje. Rezultat testa je bil tokrat pozitiven.

"Minister Koritnik bo, v skladu z navodili NIJZ, ostal v izolaciji in nato po 10 dneh ponovno opravil test. Minister čuti blažje simptome, malenkost povišana telesna temperatura in glavobol, vendar s sodelavci komunicira preko telefona, e-sporočil in videokonferenčnih orodij ter normalno opravlja delovne naloge," so sporočili iz ministrstva za javno upravo.

S spleta

Komentarji (6)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Karl Marx (nepreverjen)

Edini resen dokaz o ton kak se što drži resnih strokovnih priporočil za Covid-19 je tou, če si se okužo ali nej. Ponavlan, strokovnih priporoćil nej pa tej glupih Kacinovih, Hojsovih pa mplešastih Jajćjeglavih ukrepov. Nika ne vala glumiti s tejmi jebenimi maskami pa navzvö kazati kak spośtüvlemo priporoćila. Dosta bole kak maska je važna distanca, pa izogibanje stikom v zaprejtih prostoraj. Evo, minister je desjičar šteri se zaklinjanv jebene maske, zdaj se je pa okužo. Jasno, desničari samo glumijo pa lejčejo z maskami, gda jih pa nišče ne vijdi te se pa ne držijo priporoćil. Pri nas v slüjžbi so se okužili samo desničari šteri pred drųjgimi non stop majo maske na goupcaj, z drüjge strani pa majo sküpne malice pa cepajo kave nagužvani v zaprejton prostori. Desničar je desničar, tou samo zemla vö zeme.

OČV (nepreverjen)

Tudi g. Matjaž Han se je okužil -SD, bojda na proslavi 50. letnice, ko so mu na dvorišču postavili mlaj- poglejte fotografije na siolu.....

In reply to by Karl Marx (nepreverjen)

Karl Marx (nepreverjen)

Matjaž Han je težki desničarski smrduh. Lejko je stoukrat v SD-ji, za menej je desničar pa pokvarjeni kriminalec.

In reply to by OČV (nepreverjen)

OČV (nepreverjen)

No potem pa imate res nek čuden politični kompas. Mi ga ne smatramo za našega!

In reply to by Karl Marx (nepreverjen)

OČV (nepreverjen)

No? Kje so komentarji?

In reply to by OČV (nepreverjen)

dejan svinskoglavi (nepreverjen)

kot vidite sem tudi jaz za Janeza Janšo
Če bi bil vladni klovn na oblasti
bi bilo danes že pol Slovenije MRTVE
Hvala Janezu Janši da je nas rešil
Korone lakote in vojne
Živel Janšizem
dol Puškometalizem

Starejše novice