Lidl Slovenija bo kmalu trgovino na Lendavski ulici zaprl in porušil ter na istem mestu zgradil novo, večjo stavbo.

Lidl na Lendavski ulici v Murski Soboti bodo odstranili in zgradili novo ter večjo stavbo. Nova zgradba bo, tako kot sedanja namenjena trgovini. Prilagodili pa bodo tudi parkirišča, dostopne ceste tako za dostavo kot tudi za sosednji objekt AMZS.

Nova trgovina v pol leta

Kot pojasnjujejo pri trgovski verigi, bo poslovalnica na Lendavski zaprla svoja vrata v začetku julija. Prenovljena trgovina bo predvidoma postavljena v pol leta, prinesla pa bo sodobno oblikovan prodajni prostor. Prenovljena trgovina bo tudi večja, kot smo je bili navajeni doslej, saj bo imela kar 1400 kvadratnih metrov prodajne površine. Spremembe pa bodo doletele tudi blagajne, ki bodo imele podaljšan pult in omogočale lažje pospravljanje nakupa. Sicer pa bodo kupcem na voljo tudi sanitarije. 

Prav tako bo poslovalnica na Lendavski imela vgrajeno toplotno črpalko za uporabo toplote iz hladilnih vitrin, kar bo omogočalo ogrevanje z naravnimi viri toplote.

Prenove po Sloveniji

Lidl Slovenija že zadnjih nekaj let gradi nove ter prenavlja obstoječe trgovine z novim konceptom. Takšni prenovi trenutno potekata v Mariboru na Ptujski cesti in Ajdovščini. Trgovine s sodobno notranjostjo ter s še močnejšo usmerjenostjo h kupcu, načrtujejo še poleg Murske Sobote v Ljubljani in Kranju.

Lidl gradi, Mercator v Pomurju stagnira

Tako hitro pa ne gre pri 'najboljšem sosedu', Mercator namreč že nekaj let prazno obljublja, da bo Murska Sobota dobila nov trgovski center v središču mesta. Že pred dvema letoma so zatrjevali, da bo sodobno nakupovalno središče stalo na območju zdaj zapuščene stavbe v središču mesta, kjer je nekoč bila uprava Potrošnika, a ga še vedno ni. No, sicer pri 'najboljšem sosedu' trdijo, da bodo novo nakupovalno središče enkrat v prihodnje pri nas vendarle gradili. A kdaj bo to, še ni znano.

S spleta

Komentarji (30)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Čudo (nepreverjen)

Že pa baute, revežom se že cedijo sline, predvsem mentalnim.

Hmmmm..... (nepreverjen)

Ja, zaradi mentalnih revežov nastajajo baute... In baute tudi zaposlujejo lidij... Če nebi meli v MS telko baut, bi bila še vekša brezposelnost...

In reply to by Čudo (nepreverjen)

Čudo (nepreverjen)

Ja, ful delovnih mest in dobro plačanih. A ne da?

In reply to by Hmmmm..... (nepreverjen)

x (nepreverjen)

Ja, Čudo, pa ti ustvari ta dobro plačana delovna mesta.
Nakladač. Za računalnikom je lahko vsak pameten, ali pa vsaj misli, da je.

In reply to by Čudo (nepreverjen)

Čudo (nepreverjen)

Kak ti znaš, ka jih nej?
Rejsan, gnes je že vsaki najpametnejši.

In reply to by x (nepreverjen)

Čudo (nepreverjen)

Pa še tou, ker se glih ukvarjam z blagovnimi znamkami. Pa ti znaš, ka te blagovne znamke v nemških dikontarjih izvirajo iz bivše vzhodne nemčije. Niti sestavine niti proizvodnja je nej kaj bistveno drugačna. Živel socializem. Pa dober tek.

In reply to by x (nepreverjen)

Hmmmmm..... (nepreverjen)

Neven kak eni lidgej gledate, ampak za mene je vseeno boukše, ka ma npr. 200 lidij plačo 700€/mesec kak pa ka teh 200 lidij more živeti s socialno podporo 300€/mesec... Ampak što san že ges. Najboukše je pred računalnikon biti pa modruvati, zakoj nega top plačanih firm v MS. Ka bi pa vij gospod meli? Firme visoke tehnologije? Kader za njih pa naj od kejc zememo? Malo stika z realnostjo nebi falilo...

In reply to by Čudo (nepreverjen)

Čudo (nepreverjen)

Prekmurskomi kmeti, pa ne bi pomago? Recimo tistomi, ka ma bio pridelavo po normalnih cenah, pa ti še v gajbico vse lepou zloži. Pa še pri manjši količini smeti se pozna, ka nega plastike, pa kartona. Saj tudi tisti, ki nimajo bio certifikata majo po večini zelo dobre pridelke, ka o mesninah sloh ne gučin...

In reply to by Hmmmmm..... (nepreverjen)

Čudo (nepreverjen)

Ja zaradi mentalnih revežev rastejo pofl baute, kak gobe po dežji. Medtem, pa eni kvalitetni pridelovalci doma komaj shajajo. V najbolj agrarnem delu Slovenije prisegamo na Maroko, pa s kemijo tretirani uvoz. Zdaj nan že Nizozemci pa Belgijci našo tradicionalno zelenjavo odavlejo, kera prei njih v naravi sploj ne dozori.

In reply to by Hmmmm..... (nepreverjen)

THERESA WILLIAMS (nepreverjen)

Pozdravljeni, sem Theresa Williams Potem ko so v odnosu z Anderson več let, se je razšla z mano, sem naredil vse, kar je možno, da ga pripelje nazaj, vendar je bilo vse zaman, sem ga želela nazaj toliko zaradi ljubezni imam za njega, ga prosil sem z vsem, sem se obljub, a je odklonil. Razložil sem moj problem, da moj prijatelj in je predlagal, da naj se raje obrnite na urok Caster, ki bi lahko pomagali me začara, da ga pripelje nazaj, vendar sem tip, ki ni nikoli verjel v urok, nisem imel druge izbire, kot da ga skušam poslali urok kolesa, in on mi je povedal, ni bilo nobenega problema, da bo vse v redu, preden tri dni, da bo moj bivši vrnil k meni pred tri dni, je odda urok in presenetljivo v drugi dan, to je približno 4 ure. Moj bivši me je poklical, sem bil tako presenečen, da je odgovoril na klic in vse, kar je rekel, je bilo, da je žal za vse, kar se je zgodilo, da se je želel vrniti k njemu, da me ljubi toliko. Bila sem tako srečna in šel k njemu, da je bilo, kako smo začeli živeti skupaj srečno znova. Od takrat sem na obljubo, da kdo vem, da imate težave odnos, bi bilo v pomoč, da te osebe, ki mu sklicuje na edini pravi in ​​močan urok kolesa, ki so mi pomagali pri moji težavi. e-pošta: [email protected] ga lahko po e-pošti, če boste potrebovali njegovo pomoč v vašem odnosu ali kateri koli drugi zadevi.

1) Ljubezen uroki
2) izgubljeni ljubezni Uroke
3) Ločitev Uroke
4) Marriage Uroke
5) vezavo črkovanja.
6) razpadu Uroke
7) Preženite preteklo Lover
8.) Želite, da je treba spodbujati v pisarni / Loterija urok
9) želijo zadovoljiti vaš ljubimec
Stopite v stik z veliko človeku, če imate kakršne koli težave za trajno rešitev
skozi [email protected]

In reply to by Čudo (nepreverjen)

Joža88 (nepreverjen)

Kero preseravanje Lidla. Naj zaradi mene zgradijo trinadstropno trgovino, mene tan nedo vidle.

Sobočke (nepreverjen)

Vejpa nadgrajevali, izbokšali do že obstoječo infrastrukturo, bemti lidge pokažite neka pameti pa podpore tomi ka se v našoj Sobote tuj kaj gradi nej samo propada

gost123 (nepreverjen)

jebo te baug Joža, vejpa tau neje tvoj pejnez, tau je Lidlova investicija. Če bi vsi bilij kak tij bi še gnesden z leseno žlico geli (daleč naprej niti nejsmo).

x (nepreverjen)

Prva dva komentarja sta res neprimerna.
Sploh Čudo, ki drugim deli mentalne reveže se očitno ne zaveda kaj je to, saj s tem izraža ravno sebe.!

Čudo (nepreverjen)

Naj ti razložin. Nekdo, ki ma takorekoč pred vrati prvovrstno hrano, se navdušuje nad nekom, ki mu prodaja belgijski, maroški, španski in italijanski kemični paradajz, večino zelenjave in sadja iz severa iz zahoda, kemični sir, presladkane pijače in slabo pivo, obilo junk fooda, generične diskontne proizvode dvomljive kvalitete. In ta si more vzeti čas in tja iti z avtom... Ah pa kaj bi govoril. Enim je bauta ves njihov mentalni horizont in smisel življenja. V regiji, kjer glavni mediji v glavnem poročajo, kaj je za malico in kera "pocejni" bauta, de se odprla. V regiji polni trajno nezaposljivih ljudi in zamašenih žil.

In reply to by x (nepreverjen)

gost22 (nepreverjen)

Mercator pa prvovrstna hrana? Že dugo več nej.

In reply to by Čudo (nepreverjen)

Čudo (nepreverjen)

Mercator je ista zadeva, tou, ka nam pa v Prekmurji raste takorekoč na pragi, pa je definitivno boukše od teh vodenih reči v trgovinah. Pa še našomi človeki pomagaš, če vas že delovna mesta tak skrbijo.

In reply to by gost22 (nepreverjen)

ewrt (nepreverjen)

največja žalost pa je ka tij tude odiš v takšne boute haha kreten

In reply to by Čudo (nepreverjen)

Čudo (nepreverjen)

Rejsan včasih iden, zatou pa znan o čen pišen, vglavnon pa iden na tržnico, ali pa se zapelan do kakšnoga kmeta. Minuta gor ali dol, če že moren v avto... In vse, ka je poceni, je nej nujno cenej v končni računici. Del prehrane je tudi okus hrane, eni pa pač okus nadomeščajo s količino...
Če je človek bezposelen, pa ma itak čas delati na sposojenon, ali lastnon vrti.

In reply to by ewrt (nepreverjen)

x (nepreverjen)

Čudo, vsak se odloča po svoji presoji. Ne vem če ljudje rabijo tvojo pametno razlago... samo enim pač verjetno ne znese, da bi kupili dražjo domačo zdravo hrano.... živeti in preživeti pa morajo!

In reply to by Čudo (nepreverjen)

Čudo (nepreverjen)

... saj preživeti mora tudi prekmurski kmet, ki ima kvalitetnejšo zelenjavo od večine v trgovinah.

In reply to by x (nepreverjen)

x (nepreverjen)

Čudo kdaj ima prekmurski kmet zelenjavo? Poleti, ko so viški na vsakem vrtu? Zdaj pa že nehaj nakladati, ker nimaš pojma kaj govoriš!

In reply to by Čudo (nepreverjen)

Al1 (nepreverjen)

Čudo! Saj maš po svoje prav, ampak po drujgi strani pa mi domača prvovrstna hrana nika ne pomaga, ka nemren do nje, gda jo nucan. Tržnica je aktualna v dopoldanskon časi, te pač eni delamo. Če mo se pa vozila od kmeta do kmeta po vse tisto, ka se v enon normalnon gospodinjstvi ponuca, pa si lejko zemen dopust, ka o potrošenon bencini ne gučin. Sicer pa lejko kmeti kar tak odavlejo brez računof? ;) Kar se pa zamašenih žil tiče, pa so najverjetneje nej gratale od Lidla (ga majo tudi na Primorskon, pa so bistveno bole zdravi).

In reply to by Čudo (nepreverjen)

kanžor

Raj iden v Lidl kak Mercator .V Mercatori je napisana cena za izdelek toliko in toliko na blagajni pa stane več in ko vprašaš za kaj tak ne ve nihče

mercator (nepreverjen)

z tejme cejnami so rejsan kriminalni v ton mercatore san že par krat naleto ka so me ščele okoli prineste ka so mi več zaračunale kak je bila cena na police opasno moreš je redno pazite vače si ja pa nej brez evra ali pa dva.

In reply to by kanžor

lažeš kak pes biži (nepreverjen)

Ka ti resno misliš ka smo mij tak neumni ka mo ti tou vrvali? Pa ka so v Merkatori tak neumni ka do tou delali? Ka tij znaš ka jin inšpekcija napravi, če jih zgrabi ka tou delajo? Pa zakoj si jih tij nej inšpekciji prijavo, če se ti je kao tou zgoudilo? Zatou ka se ti je nej, pa si si tou enostavno zmislo - oziroma si se debelo zlago.

In reply to by kanžor

Ne lažite (nepreverjen)

Dva seratora zgoraj,ne klanfajte norije, či ne vejta cejne prešteti te si samiva krijviva. Lažeta pa ka se kadij. v Mercatori os cejne napijsane kakšne so dejansko na blagajni.

Rafael (nepreverjen)

Končno bojo tudi stranišča, do sedaj ni bilo ne vem kako lahko dajo odpret trgovino če ni stanišča. Tako je pri TUŠU trgovini na Lendavski, sploh ne moreš na stranišče, ker ga ni. Če imaš lokal moraš imet strnišče, če nimaš stranišče ne moreš met lokal. Kako so pol lahko te velike trgovine brez stranišča.

Ne lažite (nepreverjen)

Zakoj bi pa naj bilej stranišča, tou je nej kakšni center ge se zadržavaš duže. Ideš v Lidl pa 10 minut maš se. Či pa tij okouli po boutaj odiš duže časa pa si najdi wc tan ge ga majo. Idi fajn na kavico.

nikoliboljsi (nepreverjen)

Pozdravljeni.
Opazam, da ni vec nekih vsebin na tem portalu. Dogaja se vsepovsod na tem portalu se pa pise samo o nesrecah. Kaj se pa dogaja okrog pa nic. Verjetno kot sem opazila zato, ker sobotainfo nima vec fotografov. Bili so casi ko nas je vedno prisel fotografirat en prijazen fant, ki nas je vedno znal nasmejati. To sedaj je sramotainfo. Oprostite ampak pisati o nesrecah in dajat gor fotografije vzete iz interneta in pripisat slika je simbolicna to se lahko gre vsak. Fotografi in fotografije so bistvo vsega !

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice