FOTO: Mediaspeed
Kot smo že poročali, je prleški Radio Maksi d.o.o., v lasti družbe INFONET MEDIA, kupil Podjetje za informiranje, ki izdaja pomurski tedenski časopis Vestnik.

Namesto Uroša Hakla radijec Tomaž Čop

Tomaž Čop je direktor več radijskih postaj, med njimi prleškega radia Maxi, radia Robin, radia Kranj in nekaterih drugih projektov, ki spadajo v poslovno skupino Infonet. 50-letni Čop je ob tem še glasbeni urednik Radia 1, javnosti prepoznaven tudi kot radijski lik, gverilec Birko

Majhen Maxi je kupil večji Vestnik

Radio Maksi, ki je v preteklem letu ustvaril nekaj več kot 200 tisoč evrov prihodkov in pridelal 35 tisoč evrov izgube, je odslej lastnik podjetja, ki izdaja časopisa Vestnik. Izdajatelj Vestnika, Podjetje za informiranje je v preteklem letu pridelalo 1,2 milijona prihodkov in 35 tisočakov dobička. Na kak način je Radio Maksi financiral nakup Podjetja za informiranje, ni znano, prav tako pa ni znana višina kupnine. 

Vestnik v rokah Odlazkovega imperija

Kot je poročal portal Siol.net sta Uroš Hakl in Sašo Todorovič časopis Vestnik prodala podjetjem, ki sodijo v poslovni krog Martina Odlazka. Martin Odlazek tako po poročanju Siola obvladuje več tiskanih, radijskih in televizijskih medijev ter spletnih portalov. Ob medijski pa je Odlazek aktiven tudi v dejavnosti sortiranja odpadkov ter tisku. V javnosti se praktično ne pojavlja.

FOTO: Mediaspeed

S spleta

Komentarji (10)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
GGmacho (nepreverjen)

Bokši bode gvišno kak pa atijev sinček mali Hakl

CarskiŽeljko (nepreverjen)

S prve roke vem da zaposlene in njihove svojce skrbi kaj bo z njih naredil Odlazek. Vseposod kjer je, je razdejanje (stečaji, izčrpavanje, odpuscanje.........). Poglejte malo naokoli. In pa papirnico Lenart, pa Trimline. Ni mi jasno kako je lahko Zvezi novinarjev tiho in vsi organi, policija, tozilstvo itd.

https://www.24ur.com/novice/slovenija/tiskarski-mogotec-zatrjuje-da-mu-…
https://www.24ur.com/novice/slovenija/dva-obraza-imperija-martina-odlaz…

https://www.vecer.com/manevri-z-okoljevarstvenimi-dovoljenji-6696501

vidjas (nepreverjen)

Vse nam vodijo nePREKMURCI.KAKO TO?

GGmacho (nepreverjen)

Rdeči so vas vse prodale v LJ ali pa madžarom

in vi ste jim hvaležne...

In reply to by vidjas (nepreverjen)

Gradec (nepreverjen)

Tako je. Janša in kompanija.

In reply to by GGmacho (nepreverjen)

Kalimerči (nepreverjen)

Mogoče za to , ker smo "tak fejst sposobni ".

Bedanec (nepreverjen)

To me spominja na čas, ko je bilo veliko in uspešno trgovsko podjetje Potrošnik, prodano majhnim Živilom iz Kranja, ki so imela poslovne težave. Zakaj že?

ne-vernik (nepreverjen)

Ja res, zakaj že?
Mogoče vedo prodajalci, zakaj že?

In reply to by Bedanec (nepreverjen)

STRPNEŽ (nepreverjen)

Mene VESTNIK že dolgo ne zanima to je rdeci časopis enostranski ,brezvezni ,dolgočasni ,pa naj sedaj nekdo pravi da levi ne prodajajo ,kdo je prodal POMURKO ,POTROŠNIK ,SEDAJ VESTNIK ,MURO IN OSTALE FIRME V POMURJU ČE NE RDEČI

Listen to radi… (nepreverjen)

Thank you very much for this information.I like This site! Thanks!
Live Turkey radio stations online. Listen to your favorite Turkey music for free without registering at Liveradios.online
Radyo dinle
FM radyo dinle
Canlı radyo dinle
Online radyo dinle
Listen to radio online
Ücretsiz radyo dinle
Canlı yayın dinle
Ücretsiz Canlı yayın izle

Starejše novice