Za prosto delovno mesto direktorja Regionalne razvojne agencije Mura (RRA Mura) je prispelo pet vlog, le te so poslale tri ženske in dva moška.

Nadzorni svet glasoval tajno

Kot nam je povedal Danilo Krapec, za zdaj še aktualni direktor RRA Mura je nadzorni svet vloge odpiral minuli petek, ko so na tajnem glasovanju odločali o novem direktorju. Do preteka petnajstdnevnega pritožbenega roka ne bo uradno znano, kdo od kandidatov je od nadzornega sveta prejel največ glasov.

Neuradno nov direktor Franc Gönc

Po naših neuradnih, a zanesljivih informacijah bi naj direktorsko mesto zasedel Franc Gönc, dosedanji prokurist & namestnik direktorja RRA Mura, vendar pa nam potrditve od slednjega ni uspelo dobiti.

Krapec ostaja na RRA Mura

Krapec se za ponovno kandidaturo ni odločil, zaradi kot pravi kombinacije razlogov, predvsem zdravstvenih. Do upokojitve mu manjka še osem let, vendar pa pravi:

“Menim, da se direktor ne sme držati stolčka do upokojitve.”

Krapec daje mesto novim ljudem, vendar se pa sem ne umika z RRA Mura.

RRA Mura v regiji skrbi za gospodarski in socialni razvoj, za razvoj regionalne infrastrukture, skrbijo za okolje in prostor, razvoj podeželja ter se vključujejo v mednarodno sodelovanje. 

S spleta

Komentarji (10)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
kanžor

Krapec de njemi sigurno svetovalec kak na Komunali Šiftar Ružiči

Ljubljana 2015 (nepreverjen)

RRA Vukojebina je to

peter_fraljic (nepreverjen)

ja što pa de te? Takšo strokovno študijo z ekzkatnimi dokazili da ke pol miljona evrojof in nekaj prek za red bull, pripomgoli k Savinomi turizmi, niti kraljič nej vkup spravo. Ta ka ta naša mladež z konjaron vkup de gveusen garant, ka de prekmurje še naprej tak prospereralo, kaj je na vekomaj.

Delo (nepreverjen)

Če je kdo, ki si je dejansko z delom zaslužil postati direktor neke institucije, še posebej regijske razvojne agencije, je to Feri Gönc. Njemu se lahko na stotine delavcev Carthaga, Wolforda, Xala idr. zahvali, da imajo delo. Njemu se lahko pomurska regija zahvali za to, da jo investitorji prepoznajo. Pogoji s katerimi je on privabil investitorjev so bili daleč od konkurence, a njegova sposobnost, prepričati investitorje, da vložijo svoj denar v Pomurje, je bila odločilna. Tako da, začnimo že ceniti delo ljudi. Ni vse zarota, igra itd., tudi s poštenim delom se lahko doseže pomembne položaje. Feri, vse čestitke in vse dobro v novi vlogi direktorja!

nedelo (nepreverjen)

jap...da kseno investera celo takši z nenčije, te je klučno ka ga trefi šarm nižjoga uradnika v rra muri. V Carthage, Wolforde, Xale so že naročili študije kak bi oni tuj eno dvamilijona plunole za red bull lejtanco, v kategoriji dva. Preponali so dar tej študij. Še malo pa de podpis pri kujari.

Delo (nepreverjen)

Nedelo, ko boš ti pripeljal enega investitorja v pomursko regijo, boš imel kredo, da kaj poveš. Prav takšen način, kot ga ubiraš, da mečeš vse v en koš, da žališ, podtikaš, sovražiš, Slovenijo drži v mrtvem teku. Eno samo nerganje in pametovanje, sami pa še niti tega ne zmoremo.

Bomano

Se popolnoma strinjam, Feri Gönc je vsekakor zelo dobra izbira! In nehajmo že enkrat z zaničevanjem lastnih sposobnih ljudi.

In reply to by Delo (nepreverjen)

nedelo (nepreverjen)

Delo, ge ge koga žalin? Če to istina te bo of Vanek od modroga centra v lublani že mogo v puscavi biti skoz svoje smislice v zamurjenof. Se vidi kak so van purgeron zbadanke nej glij domače - če što kaj na vaš račun pove včasi skoćite. "Nega kaj dvomiti če ge pravin ke je dika je dika, kak titek."

Če pa če že što koga v slabo devle, so to ti in to mi je v oko spadnolo. Prej ka so naj ženske robijaškinje v tej kseno fabrikaj zafalne nekšomi nižomi uradniki plačanoga izključno prek harača. Tak kak če one z svojo pridnostjof nejso isti vredne in se je nej kseno iz nenčije glij zaradi vernosti in preprostoga lüdstva odločo ka de tu fabriko meü.

Mogo bi napisate ka je FERI lejko zafalen poceni in vrli delvni sili (ženskan prekmurskim robijaškinjan, štere skoz harač rra muri plačujejo redbull lejtance).

Sran vas bilo.

Insideinfo (nepreverjen)

Kdorkoli bo, bo politično nastavljen. RRA Mura je sami sebi namen in zato občina MS sodeluje s privat podjetji na področju EU razpisov, ker na RRA Mura še angleško ne znajo, ne pa da bi kaj konkretnega za občino naredili. Preverite koliko sredstev so dobili in kaj so za to naredili pa vam bo vse jasno. To so agencije ki vas kradejo na fini način....

ludvik (nepreverjen)

ma ukinite to brezvezno agencijo

Starejše novice