Po pritožbi neodvsne stranke za Pomurje – NSP je Občinska volilna komisija Mestne občine Murska Sobota razveljavila volitve v 2. volilni enoti – mestna četrt Partizan.

Iz stranke NSD - Neodvisna stranka Pomurja so danes sporočili, da naj bi bile lokalne volitve v Mestni občini Murska Sobota zaradi nepravilnosti delno razveljavljene. Predsednik stranke, odvetnik Jože Korpič, je v sporočilu za javnost zapisal, da na glasovnicah za volitve članov mestnih četrti v mestni četrti Partizan ni bilo zapisane Olge Belec, kandidatke Neodvisne stranke Pomurja. Volitve v četrtno skupnost Partizan je občinska volilna komisija zaradi tega razveljavila.

V stranki NSP so opozarjali tudi, da naj bi v Markišavcih prišlo do nepravilnosti pri volitvah v občinski svet, a je občinska volilna komisija pritožbo obravnavala ter zavrgla kot neutemeljeno.

Ponovne volitve članov mestne četrti Murska Sobota - Partizan  se bodo opravile istočasno z drugim krogom županskih volitev 19. oktrobra.

S spleta

Komentarji (14)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
gost (nepreverjen)

ka pa kupovanje preferenčnih glasov (celecinjo, poscajnkova, Kićo Slabinec...). To što preverja? Talanje kart za Noč čarovnic, kebabi, 15€ ipd?

majda

tou ne drži..če imša dokaze povej..nihče nič ni nikomnru dajal vsaj meni ne..pa za 3 evra če. te kdo podkupi pa itak gotovo pa še te čravonice tu so brzevze

323232 (nepreverjen)

"anonimne" komentatore bi dobronamerno opozoro na kazensko odgovornost pri tvorstnih izjavaj ...

purde (nepreverjen)

Pa če se samo BELECOVA na papejre pa jo nemo volo....

bumerang (nepreverjen)

O glej, Celec! :) ... 323232 oz. ozon oz. g.Celec se van kaj kolena tresejo? ... mate prav, bo potrebno kazensko odgovarjat ... a ko pa na Pljuvalnike.com širite laži glede g.Štihca pa je vredu ali kako? ;) ... nerad rečem ali končno se z enim vašim komentarjem strinjam. Marsikaj bo potrebno kazensko odgovarjat.

afd (nepreverjen)

http://www.sobotainfo.com/novica/lokalno/nategnili-kandidatke-za-miss-p…

Poglednite 1, 5 komentar kak je Celec komentejro "kakšen spletni portal" prej. Hahahaha, dobro ti probaš blatiti sobotainfo. Tvoj Pljuvalnik.com je znan gli po ton gele..

afd (nepreverjen)

http://murskasobota.wordpress.com/

Naj še ostali ljudje vejo resnico o našem malem ampak lepem mestecu.

-+ (nepreverjen)

v tej četrti itak ni normalnega kandidata, so vsi za v ......, naj dajo na listek koga z možgani!

Gost (nepreverjen)

Dugo so nucali, ka so gor prišli.

serenada (nepreverjen)

V občini Radenci so se dogajale še večje nepravilnosti. Predsednica OVK si dovoli dajati lažne izjave medijem, vse s ciljem opravičiti svojo nesposobnost in trasirati pot dejanskim poražencem v občinski svet.

GRR (nepreverjen)

NSP se je pritožila tudi zaradi domnevnih nepravilnosti na volišču v Markišavcih. Tam je bila njihova kandidatka na seznamu kandidatov za člane mestnega sveta navedena kot Jožefa Sapač, pri kandidaturi za krajevno skupnost Markišavci, kamor je tudi bila izvoljena, pa kot Jožica Sapač---------------

to te buje pa ka tej kandidati sploj znajo za svoje pravo ime ko dajejo osebne podatke oziroma ko podpisujejo privolitev v kandidaturo dvakrat ,ali ne preverijo razpisne liste sama oseba in odgovorni---
TAKŠNI BI NAJ BILI V MESTNIH SVETIH VAŠKIH SKUPNOSTIH RES SRAMOTNO

zima.bella

Ta natolcevanja o nakupu preferenčnih glasov sploh kdo raziskuje?
Dokler je zadeva v smislu baba rekla-baba kazala je to popolnoma brez veze.
Sicer pa - na vse več voliščih vse več mučk - in to nam je zdaj demokracija??
Hvala lepa zanjo!

edenpac

pa ka misliš , ka do zavolo sakše tute policaji lejtali okouli? Sicer pa , boš tako željan policijske preiskave , ko bodo začeli padati kakšni okostnjaki iz omar BIVŠEGA ?

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice