Pobeglega Roberta Časarja so izsledili v Dominikanski republiki.

Nekdanjega predsednika uprave Luke Koper Roberta Časarja so prijeli v Dominikanski republiki, je policija sporočila prek Twitterja. Našli so ga v sodelovanju z birojem Interpola v Santo Domingu. 

Časar je bil 26. februarja prijet v San Domingu in se trenutno nahaja v priporu v Parizu z namenom predaje Sloveniji. Postopek izročitve je v teku in ga ureja Ministrstvo za pravosodje, so sporočili iz Generalne policijske uprave.

Časar bi moral marca lani začeti prestajati zaporno kazen petih let in devetih mesecev, vendar se v zaporu na Dobu ni nikoli zglasil. Njegova soproga je poleti odpovedala delovno razmerje na Komunali Koper, njun otrok pa je na začetku septembra izostal v šoli. Za Časarjem je policija 20. marca 2014 zato razpisala tiralico in izdala evropski priporni nalog, za koristne informacije o njem je bila razpisana tudi denarna nagrada.

Komentarji (12)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
- o

Izsleden po letu dnevi ha,ha. Či ne bi pejnez nakažüval ga nikoli ne bi dobili kak so nej mogli Zavašnika

Čestitke (nepreverjen)

En čas bo trajala izročitev, tolko da primer zastara in se lahko mirno vrne v svoje prijetno domovanje.

cops (nepreverjen)

Gremo ovčke iz odbora 2014,tudi tisti ki ste bili v ms pred dnevi zbirat zamaške za sveče...Treba je časarja dočakat na brniku,beeee.....

Gost Gost (nepreverjen)

Končno. Bil je čas.

Peredajs

Če kdo misli, da bo pošteno odsedel, vrnil, ... je res optimist. Naše sodstvo je naklonjeno ravno takšnim kot je on. Sledilo bo nepravilno prisluškovanje, bolezen, ... Sram me je, da živim v takšni državi.

streja (nepreverjen)

Že spet dežurajo gostilniški forumaši. Zakaj čutite potrebo, da šimfate in pljuvate tudi, ko se zgodi nekaj, kar si vsi želimo in policija/sodstvo dosežeta uspeh?

Priznajmo, kar je dobro narejenega in argumentirano kritizirajmo slabo. Če pljuvamo vsepovprek, ne pohvala in ne kritika nimata več nobene teže.

Časar bo lepo sedel, ujeli so ga, pika. Nauk zgodbe: you can run but you cannot hide, kriminal se ne splača in je nesprejemljiv!

- o

streja ....... sodstvo si najšel hvaliti ?ge živeš ka nejsi seznanjeni kak sodijo ?či bi pošteno sodili te bi bilo premalo zaporov v Sloveniji .Ge so tisti iz NLB ka so davali kredite ?in vsi ostali.Kordež je šöl v zapor pa so takoj pijsali ka nede sedo do konca in se je napoved uresničila .E nemo se dele trgal .

In reply to by streja (nepreverjen)

Peredajs

"streja", ni zadosti, da bo sedel. Potrebno bo vrniti "dinarčke". A je že kateri vrnil? Je potem upravičeno, da dvomimo? Če misliš drugače, ti mi dovolimo, pusti tudi nam, da izrazimo svoje mnenje. Imamo še in še razlogov za to.

Gost (nepreverjen)

Evo majstri zdaj lahko začnejo urejati apartma za gospoda.

smrkci (nepreverjen)

Ne smejo ga zaprti,ker je kolega politikom in tajkunom,tako je pač V Sloveniji.Mene navadnega smrtnika bi me pa zaprli 100% če bi se dotaknil Časarja in to za najmanj 5 let.

zima.bella

Mislim, da bo Medicor kmalu začel zdraviti pankreatitis!

hdhhrhj (nepreverjen)

En zavaršnek se je 5 lejt na hrvaškon skrijvo ka nej mel za burek,tej se pa nej mogo enga pašuša zriktate ka be tan na drujgon konce sveta normalno žijvo,pa takše pare vkradno ka be se lejko drujgo faco kujpo!
To nej kriminalec,naj ga pomilostijo!

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice