Na natečaju za najboljši trajnostni razvoj je prekmurska podjetnica Bianca Žvorc prejela prvo nagrado in si prislužila denarno nagrado v višini deset tisoč evrov.

Projekt BeeZee EcoKid, ki ga je ustvarila Prekmurka Bianca Žvorc Morris, je po odločitvi žirije najboljša znamka v izboru za najboljši trajnostni projekt v Evropski Uniji, s čimer si je prekmurska podjetnica prislužila denarno nagrado.

Bianca Žvorc Morris, rojena v Prekmurju, trenutno živi in dela v Nemčiji, je z blagovno znamko BeeZee EcoKid v okviru lastnega podjetja BeeZee Designs za najvišjo uvrstitev izmed vseh prijavljenih projetkov na področju trajnostnega razvoja v EU prejela denarno nagrado deset tisoč evrov. Omenjena blagovna znamka, ki se je že uveljavila na tujih trgih, zajema okolju prijazna oblačila, nakit, igrače in ostale dodatke za popestritev doma.

S spleta

Komentarji (15)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Cucurbita Pepo

Bravo! Še več takih podjetij in na svetu bo veliko lepše.

BB

"Komunikationsbiro Die Wortgewaltigen" je pa rejsan omembe vrejdna referenca :)

Negi v rangi kak če bi Pen nekaj razpijso... ;)

Daddy_Cool

Pa če dajo deset jurjov nagrade je to že neka vredno. Nej trbej vsega omalovaževati

BB

Deset jürjof je pa rejsan poceni reklama za prodajo tople vode ;) Vejpa še v prekmurji za kero nišče pošteno ne vej ka obstaja pišejo o ton - tak ka je kar uspešno :))) "Schleichwerbug" se pravi tomi...

Daddy_Cool

Priznan, neje gratala glih Pomurka leta, je pa dobila nagrado v konkurenci z Baumaxom, Saubermacherom in podobnimi. Ženski je za čestitati in če bi bilo več takšnih, ki bi pobirali takšne ali drugačne nagrade v Sloveniji ali drugje v Evropi bi bilo še lepše.

Vipko
KRT

BB tipičen komentar zafrustriranega Prekmurca. Dajmo razmišljat malo bolj pozitivno in motivacijsko, drugače ne bomo nikamor prišli!
Pravilen tekst se namreč glasi: Super da ji je uspelo, saj ideja ni slaba in ženska daje v njo dosti energije, naj je ta nagrada samo ne prvih.

BeeZeeEcoKid

Kake lepe komentarje dobivam. Dejstvo je, da v Sloveniji pi[ejo samo o neumnostih in negativnih stvareh, no drugje me pa poznajo bolje...Sem hodila na prvo osnovno [olo in gimnazijo ter sem že v Soboti 7 mescev zdaj ter vsaki dan sprehajam po kanalu moje pse, hodim v Maximus in BTC ter Sončnico...POP TV pa ne šmirgla Prekmurje ker ni denajra pri nas so mi povedali ter ne pišejo in ne poročajo o uspešnih pojetnikih ampak samo o nekih žemnksah ki so naredile za ta svet in Slovenijo nič...Delam 14 ur na dan ter sem dosegla izjemne dosežke v Manhattnu v akademsko poslovnem področju in tudi v Nemčiji ali žal to v Sloveniji nič ne vela...Če bi se slekla za Playboy bi pa vsi vse pisarili in me klicarili in kaj vem še kaj...Ni čudo, da imao take probleme ter mladina raje popiva in bluzi kot dela in ustvarja boljšo prihodnost...

heatseeker

@eco kid

vidin, ka si prilično zasedena ... škoda, ge san te pa mislo povabiti na eno kavo ?!

BB

Ampak zakaj bi naj POP TV objavlo da je nekdo hodil na prvo osnovno [olo in gimnazijo ter je že v Soboti 7 mescev zdaj ter vsaki dan sprehaja po kanalu svoje pse, hodi v Maximus in BTC ter Sončnico.. ???

Sorry, I Don't get it :(

BuLsHiT

mogoce so kaksi ekstra cedni psi? :D

Direktna

To novico san si preštejle že te gda je bijla objavljena in še zdaj 1x. Mi prosim lepo pove nešče ka je to za enoga projekta BeeZee EcoKid? Pač glede na spletno stran omenjene podjetnice, se ukvarja z dizajnerstvom. Nikaj pa ne najdem o omenjneom projekti. Dopüščan možnost seveda ka enostavno ne vijdin, zato prosin naj mi nešče pove, ka je to za enoga projekta? A spletna trgovina ali dizajn te spletne trgovine ali ka točno? To bi zatok avtor članka lejko napijsal...

In če se doteknen komentarja @BeeZeeEcoKid (resno vüpan ka je omenjeni komentar nej napijsala avtorica projekta, ker je napijsnai na nivoji 15 letnoga diteta).
Najprle praviš ka naši mediji pijšejo same neumnosti in te kak primer daš ka bi lejko napijsali ka tij pse sprehajaš, pa ka odiš v Maximus? WTF!? Če bi pravila ka bi lejko predstavili tvoj projket in tvoje delo bi se čista strinjala ampak zdaj...

Pa seveda čestitan za omenjeno nagrado :)

BB

@BuLsHit: 1:0 za tebe :)

rija

v Manhattnu???

z vsem spoštovanjem, jaz bi iz vljudnosti zamolčala prvo Oš in gimnazijo....že zaradi njihovih učiteljic slovenščine.

sicer pa iskrene čestitke za dobljeno nagrado.

ĐingleBens

čeprav so iskrene čestitke na mestu za take izjemne dosežke, se še vedno morem smejati kda šten komentar BeeZeeEcoKid, mislim napisano na ravni osnovnošolke.. :D

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice