Do noči čarovnic je manj kot teden dni, vi pa še vedno brez ideje, kako bi se našemili na čarovniško zabavo? Brez skrbi. Poiskali smo nekaj predlogov, s katerimi boste zagotovo navdušili.

Noč čarovnic je že skoraj pred vrati, vi pa ste še vedno brez ideje, kako bi se za ta dan našemili za grozljivo čarovniško zabavo. Nič hudega, nekaj grozljivih idej smo poiskali kar mi. 

IDEJA: Klovn Pennywise

Si res upate? Za letošnjo noč čarovnic bo zagotovo (ne)priljubljen klovn Pennywise iz filma Tisto. Tako poustvarite grozljivo masko, a vendarle se raje ne vživite preveč v to vlogo ... 

IDEJA: (Pol)okostnjak

Ne marate klovnov? Morda bo tale maska kot nalašč za vas. Slovenska vlogerka Neva Boškin je objavila posnetek, ki prikazuje postopek obraznega maskiranja v (pol)okostnjaka. Kaj menite?

IDEJA: Kraljica smrti

Kraljica smrti? Ups, pardon, večera? Če bi grozljivemu dodali še kanček glamurja, je ta ideja kot nalašč. Zagotovo se bodo ozirali za vami. Preverili, ali vendarle za to ni kriva razmazana šminka.

IDEJA: Grozljiv duh

Podobna ideja, a z drugačnim efektom. Če vas mika, da bi se našemili v duha in mimogrede izginili iz zabave, je ta ideja več kot dobrodošla. Puf! 
 

IDEJA: V zadnjem trenutku na zabavo?

Ja, vemo. Tudi nam se ne da, a prijateljice vztrajajo ... Za grozljiv učinek lahko tvegate in greste nenaličene ali pa v zadnjem trenutku preizkusite katerega izmed teh predlogov. Pa grozljivo noč čarovnic!

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice