Mariborska radijca Tim Kores - Kori in Tanja Kocman sta poskrbela za nov humorni glasbeni video. Združila sta osebnost zmagovalcev Eme in drugouvrščeno pesem Raiven. Poglejte, kaj je nastalo.

Letošnja Ema, ki je določila slovenskega potnika na Evrovizijo, je vzbudila toliko pozornosti kot že dolgo ne. Zmagovalca Zala Kralj in Gašper Šantl sta prejela skoraj tri četrtine glasov gledalcev ter tako v superfinalu zanesljivo premagala Raiven. A po zmagi je največ pozornosti požela izjava Lee Sirk, ki je bila šokirana nad tem, da ni zmagala pesem Kaos njene favoritke Raiven.

Tako slovenska javnost o Emi razpravlja že ves teden, za prav poseben izdelek pa sta poskrbela Tim Kores - Kori in Tanja Kocman. Radijska moderatorja na Hitradiu Center sta združila zmagovalca letošnjega izbora z besedilom drugouvrščene pesmi ter jo rahlo preuredila. Nastala je pesem - Mirno.

»Najprej, da razčistimo, zmagovalni komad letošnje EME nama je vrhunski, prav tako izvajalca. Vseeno pa sem preoblekel pesem od Raiven (KAOS oz. MIRNO) in nastal je tale video,« sporočata Tanja in Kori. V manj kot 24 urah sta zbrala že skoraj 100.000 ogledov.

S spleta

Komentarji (4)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
gost25 (nepreverjen)

Uhhh kako sta zanimiva. Beda od bede!!!!!

gost25 (nepreverjen)

Oba sta popolnoma enaka kot dva bolnika psihiatrične bolnišnice ORMOŽ!!!!!

2121212121 (nepreverjen)

Peder de se delo norca iz drugih. Daleč smo prišli

Vsakemu svoje (nepreverjen)

Haha, meni je pa fajn ...

Starejše novice