Pomurcem dobro znani zabavljači iz zasedbe Reporter Milan, ki (nas) na Radiu City tako pogosto nasmejijo do solz, so se izkazali z novim presežkom v zabavni industriji.

Dejan Vedlin, Tine Križanič in Matjaž Šalamun – Šalca ali trojica, ki v obliki radijske komedije Reporter Milan zabava na Radiu City, je tokrat Štajersko zatresla s pesmijo in videospotom s pomenljivim naslovom »Tri dni sem pil ga«.

Komična pesem z videospotom je po dostopnih podatkih v zgolj dvanajstih urah od objave na družbenem omrežju Facebook zabeležila že več kot 109.000 ogledov.

Fantje z videospotom vabijo na tradicionalni mariborski božični stand up v Dvorani Tabor, ki bo v torek, 25. decembra, ob 19. uri in obenem pozivajo: »Dajmo se naučit do 25.« 

Bo šlo?

S spleta

Komentarji (5)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
čarni vrag (nepreverjen)

Z bebavim videospotom so zatresli Štajersko.

deny (nepreverjen)

ka to moreš bit nor ka se iz tega lahko smeljiš.za kozlat

Neko (nepreverjen)

Čistak je trufo z zgrešeno melodijo pa videospotom tragikomedijo večijna domov. Malo ite po varaše pa poglednete kelko piđancof je.

Prlek37 (nepreverjen)

Čista 10-ka unique local language sleng !!!
10
10
10 ... and counting ....

In reply to by Neko (nepreverjen)

poznanjih (nepreverjen)

Tej paciejenti z Veldinon na čeli so kreteni prve vrste. Komaj čakajo ka dobijo priliko ka se lejko iz nas Prekmurcov špotarijo. Tej majmun Veldin nas ma za mađare in nas sovraži. Znan iz prve rokej tej stvari. Tip je zagriženi navijač maribora in ma vse ka je prek Mure za mađarijo, nas pa za blesave mađare. Meni doj visi fuzbal pa tej zadeve, ali tej debil je resno blesavi do amena. Najbole so se pa ošpotali gda so ovo oddajo napravili s tisto patrio kera se je v jarek prekobacnila v Soboti. Mislili so se iz Prekmurcov norca napraviti pa so se sami osramotili. Primitivci so ščeli voznika pa vojake v patriji prikazati kak zalokane prekmurce. Gučali so hrvaški namesto prekmurski.... največja blamaža pa je bila ka je patria prišla iz Mariborske vojašnice, pa še not so bili štajerci.

Starejše novice